QUOTE(irke @ 2013 01 17, 20:07)
Palyginus su šios lėlės kaina kituose tinklalapiuose, tai tikrai labai gera
Bet už panašią kaina būtų išėjusios net dvi kitokios: ši ........... kurios ji dabar labai nori
Bet jos be baldų ir kitų "pribumbasų", o dukrelė už savo pinigėlius perkasi, tai jai ir spręsti
nu jei kalbant tiesą aš būčiau ėmusi 2 lėlytes
Bet kadangi tai buvo už vaikoo pinigus tai mąstau kad ir reikia vaiko norus išpildyti
Venus man tokia ydomi lėlė... specifinė- ne kiekvieno skoniui- pankuojanti lėlytė- tačiau kuo toliau tuo labiau žiūriu jinai visiems patinka- numąstau kad gerai padariau jog nupirkau
už 54 litukus- nu mąstau siūsti apsimoka tik tuo atveju jei kaina su siuntimu gaunasi tokia pati kaip akcijų metu... nu kokia 10 proc didesnė bet ne daugiau
QUOTE(irke @ 2013 01 17, 22:21)
Galima atsiskaityti paprasta lietuviška banko kortele amazone?
misliju kad galima- aš lenkijoje pamečiau pinigus (tikiuosi kad pamečiau nes įtarinėti vagyste nesinori tų žmonių su kuriais gyvenau buvo 1 kupiūra daug visokių popierių (ir draudimas ir čekiai) galėjo ir iškristi 200)
čia prieš 6 metus per praktiką- ir grynai be pinigų buvau- o dėstytojas ir sako- kortele turi? sakau taip- tai sako stipendiją jau turėjo būt opervede- nu didžioji tai tau ne šuns papai 350 litukų
nuvariau ir "ant pabandymo 100 zlotu išėmiau- nors kortele tada dar hansa banko paprasta buvo... kiek ten jie nuskaitinėjo nežinau bet jinai veikė jau tada- tai mąstau šiais laikais tikrai galima atsisakityti bet kokia banko kortele
QUOTE(Nefera @ 2013 01 18, 12:41)
Klepesova, kaip su Ebes ranka? Gal jau susiklijavot? Radau savo suluzusia Nefera siandiena
Kojos abi nuluze pilnai. Kaip gerai butu susimeistraut ka, nu tokia grazi ji man
taigis nužaidė mano dukra ranką- žaidė žaidė ir nužaidė... o Ebė ir be rankos maniškei nepaprastai patinka. Jinai vis tiek žaidžia... Net dabar mąstau. kad reiktų man kitoms kalėdoms kokią Ebę nupirkti iš atogražų gal...
kas dar- va tik pasigyriau kad maniškė nenurenginėja lėlių tai vakar nurengė Operete ir Ebę- jai labai gražus tas su blizgučiais kūnas... tai visą dieną glostinėjo ir sakė- graži labai graži
kas dar- ar kas matėte dėliones su monstrem? nu paprastas- puzle? misliju nupirkti dukrai- jiai labai mėgsta dėlioti...
Papildyta:
P.S. nužaidė- tai reiškiasi dingo nežinoma kryptimi- jinai įsigudrino su ranka kaip kad frankenšteinė žaisti- atseit šoka lėlė ir nutrūksta ranka... trumpiau lėlių krūvos o mylimiausia ebė- nors kalbant tarp mūsų mergaitčių man ebės bruožai nelabai- tokie kampuoti... nėra to apvalumo- ir iltys iš apačios augančios kaip sniego žmogaus ... bet dukrai nieko nesakau jai gražiausia ir taškas- gal dėl rūbų gal dėl plaukų su blizgučiu nežinau