Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(irke @ 2013 01 17, 21:00)
Kiek žiūrėjau, tai tiesiai į LT siųstis daug brangiau gaunasi verysad.gif
O kokia nauda tiems, kurie suteikia savo adresą UK? g.gif

Jie uz pervezima ima mirksiukas.gif Na, is esmes vezejai jie- kuo daugiau perveza, tuo daugiau uzdirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 17, 21:02)
Jie uz pervezima ima  mirksiukas.gif  Na, is esmes vezejai jie- kuo daugiau perveza, tuo daugiau uzdirba  biggrin.gif

Aaaa... Supratau... O aš įsivaizdavau, kad visi tarpininkai siunčia paštu, o papildomai uždirba tik už tarpininkavimą. Visai žiopla doh.gif Juk jie patys ir pervežinėja siuntinius, pati mačiau internetiniam tinklalapy www.tukisuk.eu , bet vistiek nedašilo iškarto blush2.gif Visiškas užtemimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 17 sausio 2013 - 21:12
QUOTE(irke @ 2013 01 17, 21:11)
Aaaa... Supratau... O aš įsivaizdavau, kad visi tarpininkai siunčia paštu, o papildomai uždirba tik už tarpininkavimą. Visai žiopla doh.gif Juk jie patys ir pervežinėja siuntinius, pati mačiau internetiniam tinklalapy www.tukisuk.eu , bet vistiek nedašilo iškarto  blush2.gif  Visiškas užtemimas lotuliukas.gif

Ne visi tarpininkai taip... Bet adreso nuoma tas dalykas ir yra ax.gif
Atsakyti
Klepesova, kaip su Ebes ranka? Gal jau susiklijavot? Radau savo suluzusia Nefera siandiena verysad.gif Kojos abi nuluze pilnai. Kaip gerai butu susimeistraut ka, nu tokia grazi ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 01 17, 20:07)
Palyginus su šios lėlės kaina kituose tinklalapiuose, tai tikrai labai gera thumb_yello.gif  Bet už panašią kaina būtų išėjusios net dvi kitokios: ši ........... kurios ji dabar labai nori  yahoo.gif Bet jos be baldų ir kitų "pribumbasų", o dukrelė už savo pinigėlius perkasi, tai jai ir spręsti surrender.gif

nu jei kalbant tiesą aš būčiau ėmusi 2 lėlytes 4u.gif Bet kadangi tai buvo už vaikoo pinigus tai mąstau kad ir reikia vaiko norus išpildyti
Venus man tokia ydomi lėlė... specifinė- ne kiekvieno skoniui- pankuojanti lėlytė- tačiau kuo toliau tuo labiau žiūriu jinai visiems patinka- numąstau kad gerai padariau jog nupirkau lotuliukas.gif už 54 litukus- nu mąstau siūsti apsimoka tik tuo atveju jei kaina su siuntimu gaunasi tokia pati kaip akcijų metu... nu kokia 10 proc didesnė bet ne daugiau

QUOTE(irke @ 2013 01 17, 22:21)
Galima atsiskaityti paprasta lietuviška banko kortele amazone? g.gif

misliju kad galima- aš lenkijoje pamečiau pinigus (tikiuosi kad pamečiau nes įtarinėti vagyste nesinori tų žmonių su kuriais gyvenau buvo 1 kupiūra daug visokių popierių (ir draudimas ir čekiai) galėjo ir iškristi 200) verysad.gif čia prieš 6 metus per praktiką- ir grynai be pinigų buvau- o dėstytojas ir sako- kortele turi? sakau taip- tai sako stipendiją jau turėjo būt opervede- nu didžioji tai tau ne šuns papai 350 litukų lotuliukas.gif nuvariau ir "ant pabandymo 100 zlotu išėmiau- nors kortele tada dar hansa banko paprasta buvo... kiek ten jie nuskaitinėjo nežinau bet jinai veikė jau tada- tai mąstau šiais laikais tikrai galima atsisakityti bet kokia banko kortele

QUOTE(Nefera @ 2013 01 18, 12:41)
Klepesova, kaip su Ebes ranka? Gal jau susiklijavot? Radau savo suluzusia Nefera siandiena  verysad.gif  Kojos abi nuluze pilnai. Kaip gerai butu susimeistraut ka, nu tokia grazi ji man  wub.gif

taigis nužaidė mano dukra ranką- žaidė žaidė ir nužaidė... o Ebė ir be rankos maniškei nepaprastai patinka. Jinai vis tiek žaidžia... Net dabar mąstau. kad reiktų man kitoms kalėdoms kokią Ebę nupirkti iš atogražų gal...
kas dar- va tik pasigyriau kad maniškė nenurenginėja lėlių tai vakar nurengė Operete ir Ebę- jai labai gražus tas su blizgučiais kūnas... tai visą dieną glostinėjo ir sakė- graži labai graži smile.gif
kas dar- ar kas matėte dėliones su monstrem? nu paprastas- puzle? misliju nupirkti dukrai- jiai labai mėgsta dėlioti... cool.gif

Papildyta:
P.S. nužaidė- tai reiškiasi dingo nežinoma kryptimi- jinai įsigudrino su ranka kaip kad frankenšteinė žaisti- atseit šoka lėlė ir nutrūksta ranka... trumpiau lėlių krūvos o mylimiausia ebė- nors kalbant tarp mūsų mergaitčių man ebės bruožai nelabai- tokie kampuoti... nėra to apvalumo- ir iltys iš apačios augančios kaip sniego žmogaus ... bet dukrai nieko nesakau jai gražiausia ir taškas- gal dėl rūbų gal dėl plaukų su blizgučiu nežinau
Atsakyti
gal kas noretu pirkti naja LAGOONA BLUE AKVARIUME,
nuotraukos cia public.fotki.com/zuzetka
ir jeigu noresit ka nors paklausti prasom i a.z. rasyti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolis26 @ 2013 01 18, 14:16)
gal kas noretu pirkti naja LAGOONA BLUE AKVARIUME,
nuotraukos cia public.fotki.com/zuzetka
ir jeigu noresit ka nors paklausti prasom i a.z. rasyti! 4u.gif

Dėkite savo skalbimą čia:
http://www.supermama...hl=monster high
Šitą temą skelbimų lentoje kažkas siūlo ištrinti, bet ji dar kol kas veikianti thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Klepesova,2013 01 18, 11:48]
Venus man tokia ydomi lėlė... specifinė- ne kiekvieno skoniui- pankuojanti lėlytė- tačiau kuo toliau tuo labiau žiūriu jinai visiems patinka- numąstau kad gerai padariau jog nupirkau lotuliukas.gif už 54 litukus- nu mąstau siūsti apsimoka tik tuo atveju jei kaina su siuntimu gaunasi tokia pati kaip akcijų metu... nu kokia 10 proc didesnė bet ne daugiau

Taip, Venus darosi vis populiaresnė. Kai akcijų metu buvo jų visose parduotuvėse, tai pavyko dukrą perkalbėt doh.gif , nusipirko kitą, bet visdar apie Venus svajoja. Greitai Vilkolakę turėtume gauti, po to lauksim akcijų, gal kur pavyks rasti Venus pigiau blush2.gif
Atsakyti
Manoji, pasirodo.ir zombei koja nulauze doh.gif Ir slepe nuo manes kelias dienas... Suklijavau tas kojas karstais klijais- laikosi kol kas. Jei vel nulus- vel patvirtinsiu. Dukra labai laiminga, kad turi nefera thumbup.gif Tik kas keista pasirode- nefera gerokai didesne ir stambesne uz visas kitas unsure.gif Kaip cia taip gali but? Net batai jos per dideli visoms kitoms unsure.gif

O Venus man nerealiai grazi thumbup.gif realiai jos macius nebuvau, paveikslely daug prasciau atrodo. Tikra grazuole is tiesu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefera: 18 sausio 2013 - 20:47
QUOTE(Nefera @ 2013 01 18, 22:45)
Manoji, pasirodo.ir zombei koja nulauze  doh.gif  Ir slepe nuo manes kelias dienas... Suklijavau tas kojas karstais klijais- laikosi kol kas. Jei vel nulus- vel patvirtinsiu. Dukra labai laiminga, kad turi nefera  thumbup.gif  Tik kas keista pasirode- nefera gerokai didesne ir stambesne uz visas kitas  unsure.gif  Kaip cia taip gali but? Net batai jos per dideli visoms kitoms  unsure.gif
O Venus man nerealiai grazi  thumbup.gif  realiai jos macius nebuvau, paveikslely daug prasciau atrodo. Tikra grazuole is tiesu  drinks_cheers.gif

jinai ir turi but didesne- yra net internete nuotrauka neferos ir salia kitos leles rolleyes.gif jinai gi is egipto- o ten gi paveiksleliuose faraonai didziausi vergai maziausi lotuliukas.gif senoves istorija pameni?
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 19, 08:11)
jinai ir turi but didesne- yra net internete nuotrauka neferos ir salia kitos leles  rolleyes.gif jinai gi is egipto- o ten  gi paveiksleliuose faraonai didziausi vergai maziausi  lotuliukas.gif  senoves istorija pameni?

Pamenu, bet nepagalvojau, kad jie cia specialiai ja viena didesne gamins biggrin.gif Ebe atidaviau dukrai siandiena biggrin.gif

Labai geros kainos riedutininkiu

http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846
http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_t_1

Apie 40 lt gaunasi per tarpininke thumbup.gif Man frankensteines reiketu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefera: 19 sausio 2013 - 11:32
jooo. gera kaina gaunasi- net pigiau nei maksimines nuolaidos... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 19, 11:30)
Apie 40 lt gaunasi per tarpininke  thumbup.gif  Man frankensteines reiketu  rolleyes.gif

Tikrai labai gera kaina thumbup.gif , kad taip radus Venus arba Robeką už tokią kainą, būtinai nupirkčiau good.gif
O riedutininkės mums su dukra kažkodėl nelabai patinka schmoll.gif
Atsakyti