Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

Znok nezinau- uzsienyje tai ju pilna- cia man rodos pacios pirmosios... jos tokios sunkesnes yra. ir akys didesnes bent jau sitos- kodel? nezinau... pasiziuriu i dabartines tai tos akeles mazesnes- o cia beveik isverstos... 4u.gif
Atsakyti
Irke, maciau, tai galvoju, dar palauksiu. Is amazon.co.uk as tai pati perkuosi, tik komercini adresa naudoju, tai nereikia uz tarpininkavima moket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 14, 14:07)
Irke, maciau, tai galvoju, dar palauksiu. Is amazon.co.uk as tai pati perkuosi, tik komercini adresa naudoju, tai nereikia uz tarpininkavima moket  mirksiukas.gif

O Kaip tokiu atveju atsiskaitoma už prekes? Reikia kažkokią specialią kortelę turėti, kaip aš suprantu? g.gif Ir atsisiuntimas nebūna tuomet brangesnis? blush2.gif
Nes per tarpininkus perkant, atsiuntimo mokestis iš UK už žaislą iki 1 kg.~10 Lt.
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 01 14, 15:42)
O Kaip tokiu atveju atsiskaitoma už prekes? Reikia kažkokią specialią kortelę turėti, kaip aš suprantu?  g.gif Ir atsisiuntimas nebūna tuomet brangesnis? blush2.gif
Nes per tarpininkus perkant, atsiuntimo mokestis iš UK už žaislą iki 1 kg.~10 Lt.

Su UK adreso nuoma uz preke tu sumoki pati, reikia tureti kreditine kortele arba kortele atsiskaitymams internetu. Perkant ebay, reikia dar prie paypal sistemos prisijungti.
O tarpininkei uz tai tu sumoki TIK 1,5 savo uz viena kg uz siuntima iki Vilniaus ar Kauno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 14 sausio 2013 - 14:50
QUOTE(Jelenka @ 2013 01 14, 14:50)
Su UK adreso nuoma uz preke tu sumoki pati, reikia tureti kreditine kortele arba kortele atsiskaitymams internetu. Perkant ebay, reikia dar prie paypal sistemos prisijungti.
O tarpininkei uz tai tu sumoki TIK 1,5 savo uz viena kg uz siuntima iki Vilniaus ar Kauno.

Man sakė reikės už siuntimą į Lietuvą mokėt 10 Lt., nes žaislas nesveria 1 kilogramo, bet didesnių gabaritų (šiaip siuntimas 7 Lt. už 1 kg.). Tik įdomu kiek kainuoja sintimas į Lietuvą iš UK ne per tarpininkus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 14 sausio 2013 - 15:25
QUOTE(irke @ 2013 01 14, 16:18)
Man sakė reikės už siuntimą į Lietuvą mokėt 10 Lt., nes žaislas nesveria 1 kilogramo, bet didesnių gabaritų. Tik įdomu kiek kainuoja sintimas į Lietuvą iš UK ne per tarpininkus? g.gif

Ne visi pardavejai siuncia, o patikrinti galima taip. Uzsiregistruoji amazone, ivedi savo lietuviska adresa, idedi preke i krepsi ir darai check-in bet ne iki galo, tada parodo siuntimo kaina i Lietuva. Siunciausi knygas is Anglijo i Briuseli. Mazos knygutes siuntimas - 4 svarai. Tai kad man pigiausia siustis nuomojant adresa, papildomai uz zaislus nieko neima.
P.S. pabandziau, pirmos papuolusios leles siuntima i Lietuva skaiciuoja 8 svarus. Ziauriai neapsimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 14 sausio 2013 - 15:28
QUOTE(Jelenka @ 2013 01 14, 15:24)
Ne visi pardavejai siuncia, o patikrinti galima taip. Uzsiregistruoji amazone, ivedi savo lietuviska adresa, idedi preke i krepsi ir darai check-in bet ne iki galo, tada parodo siuntimo kaina i Lietuva. iunciausi knygas is Anglijo i Briuseli. Mazos knygutes siuntimas - 4 svarai. Tai kad man pigiausia siustis nuomojant adresa, papildomai uz zaislus nieko neima.

Aišku, ačiū už info biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 12, 21:14)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pasaulio pabaiga- Ebes ranka nuluuuuuzo..... KOKIAIS KLIJAIS KLIJAVOTE? MOMENTAS NEIMA... TAigis vaikas laukia kol suklijuosim- jau paaiskinome kad ebyte rankytes nebejudins- bet MOMENTAS neklijuoja doh.gif  gal epoksidiniais? klausykit pas ka buvo luze kuo klijavote???

Klepesova, ar pavyko suklijuoti Abey ranką? g.gif Jei pavyko, įdomu būtų sužinoti kaip, jei kartais pačiai prisireiktų, nes, kaip matau, daug kam lūžta šių lėlių rankos ar kojos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaip jums si vilkolake?

user posted image
Atsakyti
nu i nelogiska lotuliukas.gif vilkolake su tigro rasto suknele lotuliukas.gif o siaip- dukrai patiktu- kad plaukai violetniai 4u.gif

del rankos- nepavyko dar schmoll.gif vyras sake reik nuvaryt i senukus dar kitokiu kliju- pas mus buvo epoksidiniai bet skirti batams- jie lieka atseit judrus- realiai jie neklijuoja- tiksliau ilgai laukti 12 val reik kad suklijuoti o vaikas neistvere- teko nuvalyt klijus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 15 sausio 2013 - 23:53
Sveikos,

turi mano dukra tik dvi monstriukes, bet nori dar. Visi aplinkiniai nesupranta kam vaikui tokios baisuokles.
Per Kaledas gavo tokia, labai norejo (nors man yra ir grazesniu)
user posted image
Frankensteine turi apie metus. Nuluzo ranka, vyras klijavo su kazkokiais super klijais, laike menesi koki ir vel nuluzo. O ir kojos per klubus kazkaip iskliso ir kartais reikia istatyti.
user posted image

O ji laukia gimtadienio arba kitu Kaledu, kad gautu dovanu Drakulaura.
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2013 01 16, 02:17)
Sveikos,

turi mano dukra tik dvi monstriukes, bet nori dar. Visi aplinkiniai nesupranta kam vaikui tokios baisuokles.
Per Kaledas gavo tokia, labai norejo (nors man yra ir grazesniu)
Frankensteine turi apie metus. Nuluzo ranka, vyras klijavo su kazkokiais super klijais, laike menesi koki ir vel nuluzo. O ir kojos per klubus kazkaip iskliso ir kartais reikia istatyti.
O ji laukia gimtadienio arba kitu Kaledu, kad gautu dovanu Drakulaura.

mano dukra Ebe butent tokia tiesiog dievina- ir jos kojos irgi pirma iskliso paskui paaiskejo kad ant gumos laikosi... ir tokios palaidos...
sita frankensteine dukters mylimiausioji- bet gaus su rieduciai... tokios enradau.

o kaip jums ebe tokia?
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
toks vaizdelis kad ja tik poroje parduoda su zombe... mum reiktu abieju... tik gaila kad ebes plaukai cia trumpi... dukra tiesiog pamisusi del ilgu plauku
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
ATSIIMU ZODZIUS TOKIOS EBES MUM NEREIK kazkoks apipesiotas zasinas o ne ebe... wacko.gif
Atsakyti