Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

Taip ir pagalvojau, nes matosi, kad perukas uzdetas biggrin.gif
Atsakyti
Uzreikejo man tos monstriu kurimo laboratorijos doh.gif jauciu, butu gera gimtadienio dovana bigsmile.gif Buna ju LT idomu? Kokios kainos? O tas rinkinukas tai cia yra

http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE
Atsakyti
laboratorija kuriuo ciamomentu pardavinejo viena mamyte- atsiunte vaikui o jis net nesusidomejo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 13, 13:59)
laboratorija kuriuo ciamomentu pardavinejo viena mamyte- atsiunte vaikui o jis net nesusidomejo... 4u.gif

Tai dar geriau- man liktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokios dailios wub.gif

user posted image
Atsakyti
man drakulaura... gal todel kad ieskau... biggrin.gif o venus ir lagunai kai turiu tai man turimos graziausios- va tkia as... daba laukiu kol pvz vilkolake violetine ziauriai atpigs- pagfal visus atsiliepimus jinai labai visiems nepatinka- tai misliju gal uzves daug lietuvelen ju pries kitas kaledas... smile.gif
Atsakyti
O mano svajone visa rinkini ipirkt doh.gif

user posted image
Papildyta:
O kuri cia violetine vilkolake niekam nepatinka?
Papildyta:
Klepesova, o kuri laguna tau graziausia? Mes tai riedutininke turim ax.gif
Atsakyti
user posted image

stai si
Papildyta:
jinai ryskiausia kai kazkas nufotkino ja ir salia is atograzu atostogu tai si ryskesne... nors va butent sioje nuotraukoje akys atrodo mazesnes
Papildyta:
user posted image

si daug kam nepatinka vilkolake...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 13 sausio 2013 - 21:25
Aga, man irgi sita vilkolake visai demesio neverta, pasityciojimas kazkoks doh.gif bet uz gera kaina imciau, aisku biggrin.gif O Laguna grazute wub.gif Is kur pirkot ja?
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 13, 23:28)
Aga, man irgi sita vilkolake visai demesio neverta, pasityciojimas kazkoks  doh.gif  bet uz gera kaina imciau, aisku  biggrin.gif  O Laguna grazute  wub.gif Is kur pirkot ja?

taigi negi nesigyriau? sia laguna siek tiek pagadinta- koju pelekai nuimti ir tik be kolje , be ridikulio ir be batu radau devetu prekiu parduotuveje prie namu net 3lt sumokejau... sia ir sniege- va nuo to ir prasidejo musu ligos- barbemis, bratz ir siaubingiausia liga monstriu- nes jei barbes ten nupirkau tokias kad lietuvoje tokiu net neuzveze tai va monstriu rasti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 13, 22:38)
taigi negi nesigyriau? sia laguna siek tiek pagadinta- koju pelekai nuimti ir tik be kolje , be ridikulio ir be batu radau devetu prekiu parduotuveje prie namu net 3lt sumokejau... sia ir sniege- va nuo to ir prasidejo musu ligos- barbemis, bratz ir siaubingiausia liga monstriu- nes jei barbes ten nupirkau tokias kad lietuvoje tokiu net neuzveze tai va monstriu rasti galima biggrin.gif

Aga, buvau pamirsus. neitiketina, kad skudurynuose tokiu geriu buna ir dar geros bukles. Ir dar- ji kazkokia reta, ar man taip pasirode? nes niekur tokios pirkti nemaciau, yra tik panasi, su asimetriskom petkelnem biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Nefera,2013 01 13, 19:06]
Kokios dailios wub.gif

Tikrai gražios, ypač Drakulaura biggrin.gif

O mes vis dar laukiam paskaičiuotų pinigėlių iš tarpininkės už Vilkolakę, užsakytą iš amazon.co.uk, tikiuosi ilgai laukt neteks blush2.gif Po to jau žiūrėsim, kurias toliau rinktis g.gif
Labiausiai nori Venus. Dar klasiokė Robeca gavo per kalėdas, tai ir šitos dukrelė užsimanė, labai patiko, nors anksčiau jos nenorėjo, o man ji atrodė gražiausia iš visų, kurias buvo galima rasti parduotuvėse thumbup.gif

Gal kas ieškot Operetos su riedučiais, čia visai padori kaina + siuntimas 5 Lt. 4u.gif
http://www.maziai.lt...id_product=1305

Nefera, sakėt ieškot mirksinčios Vilkolakės, matėt jau kaina krenta (ne tokia žiauri, kaip buvo)? mirksiukas.gif
http://www.amazon.co...l...498&sr=8-22
Atsakyti