Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(Klepesova @ 2013 01 13, 12:40)
DRAKULAURA SU vaikinuku maciau parduotuveje- panoramoje- tik kaina man visa fantazija atmete (cia dar rudeni) 169lt... man rodos dar parejusi namo zaksejau  lotuliukas.gif vaikinas berods vilkolakis...
mums truksta:
drakulautros,
neferos
zombes
vilkolakes mirksincios norim (bet jei ji kainuos kokie 1520 tai eina sikt tegu atsiprasant nesiruosiu tokiu milijonu moket)
nu ir kokio berno- nesvarbu kokio- jei visai nesiras visada ju pilna kur patiems susidet- buna ir vilkolakiu bernu ir katciu tik pasiknisti reik wub.gif

Mirksinti 1000-ciu nekainuos biggrin.gif Sakau, apie 100 lt, gal siek tiek daugiau iseitu g.gif bet tikiuosi dar geraiu sulaukt, nes nera skubos dabar jau. Noretusi kazko ypatingo gaut vasarai, dukrytes gimsiukui- rinkinuko kokio ar kazko panasaus wub.gif
Atsakyti
ieskojau neferos- staio kokia nuotrauka radau: blush2.gif
user posted image

man pirma ir antra grazi labai... klausimas cia kazkas suknele pasiuvo ar tokios yra pirkti:???? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 13 sausio 2013 - 12:45
Dieviskas grozis wub.gif vis delto Nefera man patri graziausia is monstriu wub.gif Antroj vietoj ta zaliaplauke Jinafire ar kaipo ji ten, trecioj- Frankensteine biggrin.gif
Atsakyti
ai dar "iskrypeles" pastebejimai- pastebejote kad berniukai kazkokie transvestitai??? raumenu beveik ner (mne taip kaip pas kena barbes) o papai isvystyti???
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 13, 12:46)
ai dar "iskrypeles" pastebejimai- pastebejote kad berniukai kazkokie transvestitai??? raumenu beveik ner (mne taip kaip pas kena barbes) o papai isvystyti???

lotuliukas.gif neciupinejau as bernu lotuliukas.gif gali but, gi orientuoti i siuolaikini jaunima biggrin.gif
Papildyta:
Tik dabar pastebejau Neferos "jauniki" nu tikrai, gal cia tik galva ant moterisko kuno uzdeta g.gif Nebutu gi bernas su papais
Atsakyti
asmeniskai man- laguna blu... tos isverstos zalios akys- strazdanytes ant veiduko, sirdutes formos veidukas, pelekai , tarp pirstu odos... zydras kunas- super... nakti toki zmogu pamatyciau infarkta gauciau lotuliukas.gif
Papildyta:
ir dar pastebejimai riesai vberniuku nejuda bet uztat kojos turi papildomai 1 sanari...
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
taip i nesupratau isikele nuotrauka ar ne mano kompas nerodo- bet jei isikele man grazesne ta kur desineje monitoriaus puseje tokia ir turim,....
Atsakyti
Neisikele. Tuscia unsure.gif
Atsakyti
toliau gal ne visai i tema - taciau gal kas turit kazka panasaus???

user posted image

jos man panasios i monstres taciau galvos didesnes ir askys patinka ax.gif
Papildyta:
akys mirksincios- irgi yra visokiu variantu- kas keisciausia eilini karta surinkus monster high man kazko ismete ir sias... tada ir uzkibau... pas mus maciau tik mazulytes- taciau jos nemirksi o cia yra barbes dysio
Atsakyti
Tokiu nemacius as schmoll.gif gal kiniskos kokios? biggrin.gif

Man sitos idomios- i monstres panasios Mystixx, tik brangesnes uz MH

user posted image
Atsakyti
jei neikele- tai man lagunos pirmasis klasikinis variantas su sortukais ir kapiusonu patinka- kitur tai labai blanki tai akys mazesnes, tai strazdaneliu ner... o ten patstas- ryski grazi,....
Papildyta:
maciau sitas leles- man ju veiduku forma nepatinka schmoll.gif visu vienas veidas tik padazyta kitaip...

kas dar- ai tiesa gal kas matete lietuvoje stai sia?
va dukra man atidare parodyt kokiso nores per kitas kaledas:
user posted image
Atsakyti
O kas cia tokia?
Atsakyti
cia is pasidaryk pats- visos tokios ydomesnes eina is ten

user posted image
Papildyta:
tik va viena bedele- lietuvoje kad ir rasi- pardavineja tai be kunu... lotuliukas.gif cia tie komplektai kaip ir museles- kuno ner tik kojos, rubai perukai galvos rankos ir kiti groziai- o kur kuna gaut??? lietuveleje tai kuno ner... lotuliukas.gif
Atsakyti