tai va buvau as panoramoje- tik du variabntai visur leliu... RIMi... o va nuejus i RUDUDU dar buvo laguna mano, ir mano ta Ebe. plius ta su violetiniais kur man patinka- daugiau sake gaus tik pries kaledas... kosmaras ieskosiu toliau- nors visi kartoja kad daugiausia zaislu gauna paskutine lapkricio savaite...
tai va tiek.
taigi ieskau toliau...
egipto nefera su dienorasciu maciau senukai reklamuoja kad turi- perkant internetu kainuoja 86.39... ieina lelyte, vabaliukas, dienorastis ir dar kazkoks daiktas... neiziuriu...
tai jei sulaukti akcijos visai neprastai pigiau bus... nuo 86.39 -40 proc tai 52 kazkur tekainuos...
jau susitaikiau kad kazin ar frankensteine gausiu dukrai tai paprasciausiai nupirksiu dideli bakugana ir kitokia leluyte... gal ta pacia nefera gal dar kita
Papildyta:
velnias...
kurioje vietoje ta isparduotuve???
plis ... ir ar tikrai lelyte...
ir ar sekmadieni dirba ta parduotuve as siandien panoramoje nusialksciau...
egipto nefera su dienorasciu maciau senukai reklamuoja kad turi- perkant internetu kainuoja 86.39... ieina lelyte, vabaliukas, dienorastis ir dar kazkoks daiktas... neiziuriu...
tai jei sulaukti akcijos visai neprastai pigiau bus... nuo 86.39 -40 proc tai 52 kazkur tekainuos...
jau susitaikiau kad kazin ar frankensteine gausiu dukrai tai paprasciausiai nupirksiu dideli bakugana ir kitokia leluyte... gal ta pacia nefera gal dar kita
Papildyta:
QUOTE(n/a @ 2012 11 08, 22:10)
Klepesova, Frankeisteine siandien maciau vienoje zaislu isparduotuveje S. Miestely, bet kadangi neaktualu, tai nepamenu nei kainos, nei kokia tiksliai (tik dezute nesiaura). Atkreipiau demesi tik del vardo buvo ir kita kazkokia, bet nei vardo nepamenu.
Gal 79 lt kainavo
Gal 79 lt kainavo
velnias...
siaubas
as jau taip nuteikinet pradejau kad frankensteines gali mama nerasti...
sakau dukryte issirink kitokia jei neras kaledu senelis frankensteines- is pradziu isterika... o paskui gvaikas susirado ko nori...
sako as tada turesiu 2 lelytes- dukrai sakau- o ar tu mokesi sudeti- juk jos sunkiai gal susideda- o jin - mokesiu- as jau buvau savo Ebe taip isardziusi
pasiziuriu akurat isitraukia 1 ranka ir isikisa laisvai... ar dar pas ka taip yra?
as jau taip nuteikinet pradejau kad frankensteines gali mama nerasti...
sakau dukryte issirink kitokia jei neras kaledu senelis frankensteines- is pradziu isterika... o paskui gvaikas susirado ko nori...
sako as tada turesiu 2 lelytes- dukrai sakau- o ar tu mokesi sudeti- juk jos sunkiai gal susideda- o jin - mokesiu- as jau buvau savo Ebe taip isardziusi
pasiziuriu akurat isitraukia 1 ranka ir isikisa laisvai... ar dar pas ka taip yra?
QUOTE(Klepesova @ 2012 11 09, 14:54)
Situose rinkinukuose lelyciu kunai 2, bet perukas tik vienas. Tai realiai vistiek tik su viena lelyte vaikas gali zaisti. Asmeniskai man be plauku lele atrodo baisiai
Dukrai labai uzsireike tokio rinkinio su monstrais vaikinais, nes kaip gi leles be vyru... Tai vienas vyriskis be plauku liko, sakiau, kepure pasiusiu Ant galvos yra skylute perukui, tai negraziai atrodo, uzmausim kepure ir bus gerai Siaip susistato gerai tos lelytes, nekliba, neiskrenta dalys. Bet maniske neardo ju, surinko ir viskas. O jei mazesnis vaikas ardys kasdien, tai idomu kiek jos laikys...
QUOTE(Klepesova @ 2012 11 09, 15:19)
velnias...
isparduotuve "Zaisliukas", priesais iejima i norfa, kur kazkokia kavine (berods picerija) yra. tik va siandien nuolaidu diena parke buvo, tai reikejo siandien pirkt, bet gal dar yra. Ar dirba sekmadieni, nezinau
Tikrai Frankensteine buvo.
nu kaip visad...
vaikui mazajam roto virusas- parsinesem is darzelio- ne iki leliu man- kaip visad... nu nieko nuvaziuosiu kita kart
Papildyta:
QUOTE(meya @ 2012 11 10, 14:56)
Situose rinkinukuose lelyciu kunai 2, bet perukas tik vienas. Tai realiai vistiek tik su viena lelyte vaikas gali zaisti. Asmeniskai man be plauku lele atrodo baisiai
Dukrai labai uzsireike tokio rinkinio su monstrais vaikinais, nes kaip gi leles be vyru... Tai vienas vyriskis be plauku liko, sakiau, kepure pasiusiu Ant galvos yra skylute perukui, tai negraziai atrodo, uzmausim kepure ir bus gerai Siaip susistato gerai tos lelytes, nekliba, neiskrenta dalys. Bet maniske neardo ju, surinko ir viskas. O jei mazesnis vaikas ardys kasdien, tai idomu kiek jos laikys...
nemanau kad jinai ardys pas mus visos barbes net aksesuarus turi originalius, batus taip pat... (aisku kur pirktos lelytes be batuku ir tasyciu jau nieko nepakeisi) toia jau jinai pas mane- jei kazka nurengia tai po keliu sekundziu vel aprengia
klausykit o Gariunuose niekas nematet tokiu leliu?
ir jei matet kokios ju kainos ten?
ir jei matet kokios ju kainos ten?
kai kurios leles raso 12.99 tai gaunasi jei tai JAV doleris (o kursas grubiai 2.7) tai apie 35 lt?????? tai kiek kazin siuntimas?
jei JAv tai sakes koks kainu skirtumas:
mano ieskoma Frankensteine su papildomai dar su viena suknele ir ten raktu pakabuku ar tai kuom kainuoja 22.99, tai jei 2.7 patys paskaiciuokite 63 grubiai litai
Papildyta:
tokia 12.99 $
Papildyta:
o va tokios trys 56.97$
Papildyta:
cia tos trys su gyvunais
jei JAv tai sakes koks kainu skirtumas:
mano ieskoma Frankensteine su papildomai dar su viena suknele ir ten raktu pakabuku ar tai kuom kainuoja 22.99, tai jei 2.7 patys paskaiciuokite 63 grubiai litai
Papildyta:
tokia 12.99 $
Papildyta:
o va tokios trys 56.97$
Papildyta:
cia tos trys su gyvunais
Papildyta:
Papildyta:
cia jau lelytes mamoms....
QUOTE(Klepesova @ 2012 11 11, 18:55)
cia jau lelytes mamoms....
vau o is kur sitos?