Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

Klepesova, gal galite parašyti kokiose internetinėse parduotuvėse matėte su geresnėm kainom, nes aš kiek ieškojau lietuviškose viskas nuo 89 Lt. prasideda (išskyrus paplūdymio ir pižamų vakarėlio - tos pigesnės), o dar prisideda siuntimo mokestis verysad.gif Ir tų pačių tik Opereta, Ghoulia arba Robeca doh.gif
Atsakyti
O as siandien pirkau musu penkta lelyte - Venus.
Nors po Naujuju jau su dukra buvome susitare, kad uztenka jai, taciau pamacius Venus, pasake, kokia gi ji grazi, kaip ji jos noretu. Na, kadangi iki gimtadienio maziau menesio liko, tai nusprendziau prie duovanu prideti ir lele. Bus siurprizas. Beje, jai jau astuoni sukaks. Lepinu ja lelemis, nes daugiau jau ne su kuo beveik ir nezaidzia.

Del aksesuaru: pas maniske pastoviai viskas ismetyta, tada iesko: kur tas, kur sitas...iskraunu viska is jos deziu ir dazniausiai randu. O su leliu stovais sunus zaidzia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 11 sausio 2013 - 18:32
QUOTE(irke @ 2013 01 11, 18:35)
Klepesova, gal galite parašyti kokiose internetinėse parduotuvėse matėte su geresnėm kainom, nes aš kiek ieškojau lietuviškose viskas nuo 89 Lt. prasideda (išskyrus paplūdymio ir pižamų vakarėlio - tos pigesnės), o dar prisideda siuntimo mokestis verysad.gif  Ir tų pačių tik Opereta, Ghoulia arba Robeca doh.gif

tik permetu akimis- visas leles perku musu parduotuvese, bet akciju metu... tik viena pirkta beveik uz pilna kaina (boijojau ne\gauti) tai frankensteine- tik 11 proc pigiau su rieduciais mokejau net 58lt doh.gif bet vertejo nes kai uzdejo pilna akcija 40 proc ju jau nebuvo..
Siaip jei didmiestyje gyvenant (Vilnius , Kaunas, Klaipeda, marijampole ir t.t. kur dideles maksimos yra Rududu ir t.t.) tai reikia grynai gaudyti akcijas pries sventes va buvo Rududu rudeni visoms lelems -20 proc... panoramos gimtadienis... toliau maksima rimi tai -40 pries kaledas- rimi rudeni -30... tik kad rimi dabar nebeturi leliu situ (bent jau musu)
internetinese man asmeniskai per brangu unsure.gif
dar pvz as kai ko ieskau skudurynuose: lelliu, barbiu lego ir t.t. zinokit yra- kaip rasiau radau 2 pirmasias monstres ten... musu turimos ir uz kiek pirkau:
Ebe- su kojytemis problemos bet buvo net su geromis pedkelnemis mokejau 3 litukus
laguna blu koju peleku nebuvo ir kolje bei apyrankes ir batu nebuvo o viskas buvo vietoje 3lt
Operete su rieduciais 44lt
Frankensteine pilhna kaina beveik su rieduciais 58lt (po poros menesiu dovanosiu)
Rosele su gyvuliu ir sukom 54lt
venus su kaktusiniu gyvuliu lotuliukas.gif 54...(gaus per velykas- jinai man tokia velykine atrodo- zalia)

Atsakyti
Gerai prasisukai biggrin.gif mano pigiausios tai opereta ir laguna riedutininkes- is maxes uz 42 lt nukoviau. Pizamu vakarelio zombe dar virs 60 kainavo, o kitos- po 70 lt ir daugiau g.gif Nezinau, rupi man spectra, sniege kitokia ir venus po 70 lt imt... Bet ar negauciau veliau pigiau g.gif Ai, tiesa, dar rinkinuka pasidaryk pats is 2 leliu irgi kazkur uz 40 lt nukoviau rolleyes.gif nu ne taip ir nuskriausta, pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 11, 22:55)
Gerai prasisukai  biggrin.gif  mano pigiausios tai opereta ir laguna riedutininkes- is maxes uz 42 lt nukoviau. Pizamu vakarelio zombe dar virs 60 kainavo, o kitos- po 70 lt ir daugiau  g.gif  Nezinau, rupi man spectra, sniege kitokia ir venus po 70 lt imt... Bet ar negauciau veliau pigiau  g.gif    Ai, tiesa, dar rinkinuka pasidaryk pats is 2 leliu irgi kazkur uz 40 lt nukoviau  rolleyes.gif  nu ne taip ir nuskriausta, pasirodo  biggrin.gif

butent o siaip ka tik paspaudus monster high pigiau radau straipsni kad atseit oro uosto parduotuvese pigiau viskas... kiek tiesos nezinau bet kas bande ziuret?
stai cia skaiciau
Atsakyti
Man per akcijas, matyt, nesiseka, nes gruodžio mėnesį, kai buvo 30 - 40% nuolaidos, Kauno prekybos centruose (Akropolio, Hiper Maxima, Prisma, Rimi, įv. žaislų parduotuvėse) nepavyko rasti nieko, apart Operetos, Choulios Yelps ir rinkinukų "Pasidaryk Pats". Nebent pirmą akcijos dieną iš ryto gal kas daugiau buvo. Vėliau, kai nuolaidų nebuvo, XS žaislai ir Žaislų planeta dar pasipildė iš šauniojo vakarėlio keliom lėlėm, bet ne tom, kurių reikėjo verysad.gif
Tik Baby Cityje dar įvairesnės lėlės buvo, kai vyko akcija 3 už 2 kainą, bet būtų tekę pirkti bent vieną nereikalingą.
Todėl visos, kurias turim, pirkom už vienodą kainą 89 Lt.
Internetinėse parduotuvėse Lietuvoje, jei lėlė už geresnę kainą, tai šalia prierašas, kad parduota doh.gif
Tik popkorniukas dar neplėšikauja ir laikas nuo laiko šį tą įdomesnio turi. Parduotuvėj babymarket.lt kainos apie 80 Lt., bet siuntimas 10 Lt., todėl gaunasi vistiek tie patys 90 Lt. ax.gif
Daugiau pigesnių neradau schmoll.gif
Atsakyti
Uzsakiau sniege (kitokia, be tu pukeliu), venus ir spectra cool.gif Neatsispyriau doh.gif Eina sau, koduotis reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 01 12, 12:50)
Man per akcijas, matyt, nesiseka, nes gruodžio mėnesį, kai buvo 30 - 40% nuolaidos, Kauno prekybos centruose (Akropolio, Hiper Maxima, Prisma, Rimi, įv. žaislų parduotuvėse) nepavyko rasti nieko, apart Operetos, Choulios Yelps ir rinkinukų "Pasidaryk Pats". Nebent pirmą akcijos dieną iš ryto gal kas daugiau buvo. Vėliau, kai nuolaidų nebuvo, XS žaislai ir Žaislų planeta dar pasipildė iš šauniojo vakarėlio keliom lėlėm, bet ne tom, kurių reikėjo verysad.gif
Tik Baby Cityje dar įvairesnės lėlės buvo, kai vyko akcija 3 už 2 kainą, bet būtų tekę pirkti bent vieną nereikalingą.
Todėl visos, kurias turim, pirkom už vienodą kainą 89 Lt.
Internetinėse parduotuvėse Lietuvoje, jei lėlė už geresnę kainą, tai šalia prierašas, kad parduota doh.gif
Tik popkorniukas dar neplėšikauja ir laikas nuo laiko šį tą įdomesnio turi. Parduotuvėj babymarket.lt kainos apie 80 Lt., bet siuntimas 10 Lt., todėl gaunasi vistiek tie patys 90 Lt.  ax.gif
Daugiau pigesnių neradau schmoll.gif

ogogo... zinot del akciju- tai savaime suprantama kad reikia eiti pacia pirma diena anksti ryte unsure.gif nes jau vidudieni nerasi ko nori... Mindaugo maksima (Vilnius) didesne kur ir susipirkau leles teko siausti 8.20 i tai jau beveik nieko nebuvo nes si parduotuve dirba visa para tai sake nuo 3 nakties pirkti pradejo doh.gif lrgo monstres pagrinde geresnius rinkinius... kiti dar geriau 24 nuejo palauke ir apsiprekino... tada tarpas iki 3 niekas beveik zaislu nepirko o nuo 3 vel antpludis (pazystama dirbo ta diena)
o su 2 perki 3 nemokamai ir man buvo dilema- jie gudrai padare bent jau siaures miestelyje- visu kolekciju grubiai po 2 kai kuriu tik po 3 skirtingas... pas mus dar buvo perspejimas kad kaina ne dalinama o nemokamai pigiausia preke (sake kazkas klaipedoje kad dalina po lygiai kaina) tai man buvo- norejau pizamu vakartellio arba pigenes is atograzu... bet gavosi taip kad perkant pigiausia iseitu kaina apie 70lt galutine- nes reikejo drakulauros bet buvo tik su sikarna suknele, toliau kita de nil berods o pigiausiai iseitu butent ta melyna zombe... tai tas variantas nepatiko as apsisukau ir isejau biggrin.gif
QUOTE(Nefera @ 2013 01 12, 14:18)
Uzsakiau sniege (kitokia, be tu pukeliu), venus ir spectra  cool.gif   Neatsispyriau  doh.gif  Eina sau, koduotis reikia  unsure.gif

cia jau zinok liga- UZ PILNA KAINA PIRKTI TIKRAI LIGA... ir dar toki kieki... lotuliukas.gif as ne tik dievinu leles, lego ir kitokius padarelius (vyras sako kad tuoi praeiti neis) bet ir dievinu pigias kainas man 20 proc ne akcija lotuliukas.gif ir kai raso- pigiai uz 70 - siurpas net nueina... as sakyciau- va gavau pigiai uz 70 lt 2 leles- tada taip- suprantu-taip pigiai...

siaip man asmeniskai sita spektra patinka- tiksliau dukrai labai patinka
user posted image
Papildyta:
ir va nuo sitos neatsisakyciau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 12 sausio 2013 - 12:48
Nu ir pridejai groziu wub.gif nemacius as tokiu biggrin.gif Nuziurejau, kad nebloga kaina tu katyciu sesyciu cia gaunasi http://www.toysrus.c...archPosition=11 (grubiai apie 150 lt), tik man jos tai nepabai patinka kazkodel g.gif
Atsakyti
man nepatinka tos vos ne karo spalvos ant veido sesyciu schmoll.gif o va sita katyte kur idejau pats tas grozis...

dar visa serija:

user posted image
Papildyta:
sitos atseit pacios naujausios... 2013 sausio...
Papildyta:
toliau
venus- stai cia geriau matosi sukuosena... :
user posted image
Atsakyti
Grazios, tik as tokiu pardavime niekur nemacius g.gif
Atsakyti
toje puseje kur auskarai- realiai nera plika- ten toks pukelis- pukelis ilgesnis nei zomso bet trumpesnis nei barchato...
Papildyta:
pardavime ir nelabai dar bus- jos isleistos 2013 sausio menesi taip ir parasyta 2013 januar
Atsakyti