Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

Aciu uz nuomones 4u.gif Snieges uzreikejo rimtai, o del venus- paveikslely jau matau, kad ten ne visur plaukai, bet dukra labiausiai tas kaktusas, ar koks ten biesas zavi biggrin.gif Nebegaliu as tom lelkom atsispirt, tai labai ir nekovosiu su savim, pirksiu toliau blush2.gif Tiesa, vakar cleo de nile dukrai atidaviau. Tai jos kirpciai irgi prilipinti, kaip kad buvo mineta biggrin.gif Del tvarkos jas, matyt cia lipina biggrin.gif

O kaip sakot- venus geriau, ar sita g.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Nefera,2013 01 11, 09:02]

Man Spectra dėl keistų akių šiurpokai atrodo, todėl kiek jų teko matyti, nei viena nepatiko. Dukrai ji visai nieko. Bet Venus abiem patinka labiau, todėl mes už Venus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet lemiamą žodį turėtų tarti jūsu dukrelė, kuri lėlė jai labiau "prie širdies" mirksiukas.gif Nors, aišku, būna, kad nori vienos, po to pasirodo, kad visai kita būna mielesnė rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=irke,2013 01 11, 09:10]
[quote=Nefera,2013 01 11, 09:02]

Man Spectra dėl keistų akių šiurpokai atrodo, todėl kiek jų teko matyti, nei viena nepatiko. Dukrai ji visai nieko. Bet Venus abiem patinka labiau, todėl mes už Venus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet lemiamą žodį turėtų tarti jūsu dukrelė, kuri lėlė jai labiau "prie širdies" mirksiukas.gif Nors, aišku, būna, kad nori vienos, po to pasirodo, kad visai kita būna mielesnė rolleyes.gif
[/quote]

Ji tai su kaktusu nuri biggrin.gif Zodziu, jai reikia tu lelyciu, kurios salia turi po koki baiboka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu smile.gif)) susirgom ir mes smile.gif)) jungiuosi prie jusu 4u.gif pradz mano mergaite labai ju nemego o dabar dievina !!! pakako tik palaikyti ja ir nebegali be ju biggrin.gif zinoma biggrin.gif ir as lotuliukas.gif jos nerealios lelytes, trauka joms nereali... siand leksim 3 nusipirkti o viena jau atejo i pasta smile.gif)) uz viena mokejom 69 uz kita 65 o uz kitas po 70 smile.gif na manau normalios kainytes 4u.gif siustis nelab apasimoka, nes parsiuntimas nemazai atima dar tai manau 70 normali kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2013 01 11, 10:27)
Sveikos, jungiuosi prie  jusu smile.gif)) susirgom ir mes  smile.gif)) jungiuosi prie jusu 4u.gif  pradz mano mergaite labai ju nemego o dabar dievina !!! pakako tik palaikyti ja ir  nebegali be ju  biggrin.gif  zinoma  biggrin.gif ir as  lotuliukas.gif  jos  nerealios lelytes, trauka joms nereali... siand leksim 3 nusipirkti o viena jau atejo i pasta smile.gif)) uz viena mokejom 69  uz kita 65 o uz kitas po 70 smile.gif na manau  normalios  kainytes 4u.gif  siustis nelab apasimoka, nes parsiuntimas nemazai atima dar tai manau 70  normali kaina  4u.gif

Is kur pirkot tokiom kainom? As tos snieges, jauciu, nebegausiu verysad.gif O siustis apsimoka tas, kuriu Lt nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 11, 11:45)
Is kur pirkot tokiom kainom? As tos snieges, jauciu, nebegausiu  verysad.gif  O siustis apsimoka tas, kuriu Lt nera  biggrin.gif

Visas is isnternetiniu parduotuviu 4u.gif kodel sakot kad negausit? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2013 01 11, 10:51)
Visas is isnternetiniu parduotuviu  4u.gif  kodel sakot kad negausit? verysad.gif

Ten, kur nuziurejau, jau rezervuota verysad.gif nebent rezervuotoja apsigalvos, kuo labai abejoju doh.gif O is kuriu internetiniu parduotuviu perkat? As tik kelias maciau ir kainos didokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2013 01 11, 10:27)
Sveikos, jungiuosi prie  jusu smile.gif)) susirgom ir mes  smile.gif)) jungiuosi prie jusu 4u.gif  pradz mano mergaite labai ju nemego o dabar dievina !!! pakako tik palaikyti ja ir  nebegali be ju  biggrin.gif  zinoma  biggrin.gif ir as  lotuliukas.gif  jos  nerealios lelytes, trauka joms nereali... siand leksim 3 nusipirkti o viena jau atejo i pasta smile.gif)) uz viena mokejom 69  uz kita 65 o uz kitas po 70 smile.gif na manau  normalios  kainytes 4u.gif  siustis nelab apasimoka, nes parsiuntimas nemazai atima dar tai manau 70  normali kaina  4u.gif

Smagu, kad prisijungėt, mes čia visos susirgusios Monster High lėlyčių virusu hihihi.gif
Ir kuo toliau, tuo baisiau darosi blush2.gif
Kokias lėlytes pirkot? Nes paplūdimio ir pižamų serijos lėlių kainos apie 70 Lt., bet, jei kitokios, tai tuomet gera kaina, nes parduotuvėse nuo 90 Lt. ir daugiau, nebent akcijų metu pigesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 11, 10:55)
Ten, kur nuziurejau, jau rezervuota  verysad.gif  nebent rezervuotoja apsigalvos, kuo labai abejoju  doh.gif   O is kuriu internetiniu parduotuviu perkat? As tik kelias maciau ir kainos didokos  g.gif

Aš geriausias kainas čia radau, man dar patogu, kad Kaune, nereikia siųstis
public.fotki.com/popkorniuks
Mačiau, kad Venus su Abey čia rezervuotos, jei ir jūs šičia žiūrėjot, nenusiminkit, jie dažnai pasipildo, bus dar tų lėlyčių mirksiukas.gif Tik nežinau kaip su kokybė, nes rašo, kad pas juos būna pažeistos pakuotės ar visai be pakuočių, bet, kaip suprantu, yra ir tvarkingų g.gif
O man tai palengvėjo, kad rezervavo, nebus pagundos nusipirkt, bent jau kolkas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 11 sausio 2013 - 11:21
QUOTE(Nefera @ 2013 01 11, 11:55)
Ten, kur nuziurejau, jau rezervuota  verysad.gif  nebent rezervuotoja apsigalvos, kuo labai abejoju  doh.gif   O is kuriu internetiniu parduotuviu perkat? As tik kelias maciau ir kainos didokos  g.gif

O is kur perkate, gal ten kitu yra? Vis tik ties Sniege apsistojot?
A, matau, kur norejot pirkti, tikrai rezervuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 11 sausio 2013 - 11:28
QUOTE(irke @ 2013 01 11, 11:18)
Aš geriausias kainas čia radau, man dar patogu, kad Kaune, nereikia siųstis
public.fotki.com/popkorniuks
Mačiau, kad Venus su Abey čia rezervuotos, jei ir jūs šičia žiūrėjot, nenusiminkit, jie dažnai pasipildo, bus dar tų lėlyčių mirksiukas.gif  Tik nežinau kaip su kokybė, nes rašo, kad pas juos būna pažeistos pakuotės ar visai be pakuočių, bet, kaip suprantu, yra ir tvarkingų g.gif
O man tai palengvėjo, kad rezervavo, nebus pagundos nusipirkt, bent jau kolkas ax.gif

Tai va, kad cia ir nuziurejau doh.gif vakar dar buvo nerezervuota, sugalvojau palaukt iki ryto nuomoniu ir gavosi taip, kaip gavosi doh.gif
Papildyta:

Be to, tos mokinukes drakulauros norisi, bet uz siuntima moket 10 lt visai nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 01 11, 10:33)
Dukrai Venus labai patinka (nors sakė jos draugėms nei vienai ši lėlė nepatinka ir nei viena neturi, nors jų parduotuvėse pilna), o Abey taip pat visai patinka. Kaina 70 Lt. gana padori, nes parduotuvėse visų monstrių kainos apie 100 Lt. (išskyrus pižamų ir paplūdymio kiek pigesnės apie 70 Lt.), pigiau būtų nebent per akcijas prekybos centruose, bet Venus gal pavyktų rasti pirmą akcijos dieną ir iš pat ryto, o Abei abejoju schmoll.gif

nu drystu nesutikti... 100 lt tai jau buna su super suknelemis vakareliu...
jau n kartu rasiau ir dar pakartosiu- jei randate pizamu vakarelio minimaliai buvau radusi 59.99 maksimalia kaina 62...o jei gauni su akcija (bet jau nelekiau iki maksimos bazes del zombes tai is viso kaina lelytes gaunasi juokinga- 34lt)
antra kaina pagal mazuma eina papludymio vakarelio -62-67 nu didesne vienoje tik internetineje pardeje radau...
trecia- riedutininkiu 69.99 kitur net nemaciau tik pmaksimoje...
tolieu pagal kaina eina su dienorasciu ir spingalietu (sukom ir gyvuliu bei stovu smile.gif) kaina nuo 89.99 iki 96 nu didesnes kainos siu neradau nors ieskojau ...
toliau jau eina kainos lelyciu is vakarelio tai cia jau nuo aplinkybiu ir dezuciu ir viso kito bet apie 100 ir virs 100

QUOTE(Nefera @ 2013 01 11, 11:02)
Aciu uz nuomones  : Snieges uzreikejo rimtai, o del venus- paveikslely jau matau, kad ten ne visur plaukai, bet dukra labiausiai tas kaktusas, ar koks ten biesas zavi 
O kaip sakot- venus geriau, ar sita  g.gif

cia spektrus??? man asmeniskai jei buciau radusi spektrus buciau emusi butent sia- del spalvu...ir gyvuno- taciau nuvaziavus per akcija (kai ju kaina buvo 54lt) buvo tik su gyvunais operete venus sniege ... nu man pirkimas dabar neaktualus iki kitu metu- manau kad per metus gauti 4 naujas visiskai leles yra pakankamai dukrai (va tokia ziauri mama as) juk be leliu reiks ir lego ir gyvuneliu, ir visokiu karoliukus ir t.t.t.t.t.

QUOTE(irke @ 2013 01 11, 12:57)
Smagu, kad prisijungėt, mes čia visos susirgusios Monster High lėlyčių virusu hihihi.gif
Ir kuo toliau, tuo baisiau darosi  blush2.gif
Kokias lėlytes pirkot? Nes paplūdimio ir pižamų serijos lėlių kainos apie 70 Lt., bet, jei kitokios, tai tuomet gera kaina, nes parduotuvėse nuo 90 Lt. ir daugiau, nebent akcijų metu pigesnės ax.gif

nu apie kainas jau rasiau auksciau pizamu vakarelio retai kur virsyja 60 lt jei brangiau neapsimoka pirkti... as gal busiu ziauri bet surasysiu kainas kurios man atrodo normalios - taip zinau kad kai surasysiu visos zagtelsit bet ka padaryt- gyventi reik:
pizamu vakarelio- 33lt ir nei lito brangiau schmoll.gif (ir ghalima gauti per akcijas tik reik atsiprasant isiziojus ziureti ir tikritnti tikrinti tikrinti...
toliau atograzu atostogos ne daugiau 40lt
riedutininkes 46 grubiai
su dienorasciu gyvuneliu ir stovu 54 lt (tai tiek kiek mokejau per akcija)
tos kitos irgi ne daugiau 60lt...
mergicku tai nesiusiu nepirksiu internetu nes manau anksciau ar veliau rimi maksimos senukai tikrai uzsakys- kitas reikalas berniukai- va sitie tai toks vaizdas lietuveleje nelabai maksimose ir rimi pasirodys smile.gif
siaip jei kas matote kazkur pigiai internetinese parduotuvese ir pan dekit cia nuorodas- tikrai ydomu pasidairyti:) biggrin.gif
Papildyta:
o kaip pas ju7s aksesuarai?
pas mus sniege jau neturi snaiges auskaro,
laguna neturi irgi netur 1 auskaro ir kolje, bei apyrankes
operete viena apsauga pametusi...
rosele... nu si rodos dar pilna... doh.gif
Atsakyti