Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

dabar maksimoje nuolaidos rankinems monstriu ir racija maciau tokia bet kainos- neziurejau zinokit... dar muzikines dezutes pigiau- bet aisku ne tiek kiek kai buvo akcjos ... o leliu nemaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 01 07, 12:33)
Draculaura: 4u.gif
Jos naujesnių versijų kartais būna ir Lietuvos parduotuvėse (paprastose (tik ne akcijų metu) ir internetinėse), bet kaina apie 100 lt.

user posted image

Aga, sita man irgi gbraziausia drinks_cheers.gif Reiskia, Lt net neverta dairytis g.gif
Atsakyti
Klepesova, ar tokios Drakulauros ieškot? g.gif
http://public.fotki....laura-70lt.html
Tik čia ji brangesnė 70 Lt + siuntimas iš Kauno
Gal tiktų ir Neferai, jei dar nepardavė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 07 sausio 2013 - 15:42
panasios-tik as pskosiu pigiau 4u.gif be man tik kitoms kaledom.. jei vas nepersigalvos... tai neskubu- dar rimi vasara nuolaidos kai bus paziuret reiks...
Papildyta:
o siaip laukiu akciju ir manau kad jei bus uzvezimas sbesnis kazka tokio paprastesnio nupirksiu dukrai:
user posted imageilna kaina 67 tikiuosi gauti uz 40... tongue.gif pasakius tiesa dar tikiuosi kad nepabaiga ir tas monstrytes leis ir naujesnu versiju... va jau su "cimodanais pasirode... blush2.gif
Papildyta:
cia akis paganyt
Papildyta:
berniukai

virsuje buvau notrauka ikelusi bet taip man istampe lapa... kad istryniau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 07 sausio 2013 - 16:05
Man tai drakulaura seip nelabai patinka (pastebejau, kad su amzium vis labiau antipatija jauciu raudonai spalvai doh.gif ), taciau ta mokinuke tai labai man tiktu ax.gif
Papildyta:
O kokia sitos monstriukes kaina Lt mazdaug?

user posted image
Atsakyti
[quote=Nefera,2013 01 07, 16:38]
Man tai drakulaura seip nelabai patinka (pastebejau, kad su amzium vis labiau antipatija jauciu raudonai spalvai doh.gif ), taciau ta mokinuke tai labai man tiktu ax.gif
Papildyta:
O kokia sitos monstriukes kaina Lt mazdaug?

Mums nuskilo ir kaip tik šitą drakulauros (mokinukės) versiją turime clap.gif , nuo jos ir prasidėjo dukrelės kolekcija. O mirksinčios Vilkolakės Alive Lietuvoj niekur neteko matyti schmoll.gif
Atsakyti
[quote=irke,2013 01 07, 18:56]
[quote=Nefera,2013 01 07, 16:38]

Mums nuskilo ir kaip tik šitą drakulauros (mokinukės) versiją turime clap.gif , nuo jos ir prasidėjo dukrelės kolekcija. O mirksinčios Vilkolakės Alive Lietuvoj niekur neteko matyti schmoll.gif
[/quote]

O YRA DAR IR MIRKSINCIOS?????????????????????????????????????? sakes NORIU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 07, 18:05)
O YRA DAR IR MIRKSINCIOS?????????????????????????????????????? sakes NORIU  lotuliukas.gif

Yra mirksinti iš Ghouls Alive serijos
user posted image

Tik, kaip suprantu, iš jų mirksi tik viena Vilkolakė, kitos ne g.gif
Atsakyti
Apie 100 lt gautusi is cia http://www.amazon.co...nster high wolf brangoka g.gif

O kitos tai svieciancios
http://www.amazon.co...pd_bxgy_t_img_y
http://www.amazon.co...pd_bxgy_t_img_z

O manoji gi kaip subrango doh.gif http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_t_5 gerai, kad spejau uzsakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefera: 07 sausio 2013 - 19:51
Kokia grazi Gloom Beach Cleo de nile

user posted image
Papildyta:

user posted image
Atsakyti
galetu isleisti visa serija mirksinciu... maniske tikrai noretu- o as maje pikis taip ir butru ... bent viena nupirkciau... bet nenoriu siusti schmoll.gif su siuntimu esu gan skaudziai nusvilusi- vienas dalykas kai su zmogumi susitinki imi preke duodi pinigus apziuri viska matai ir visaikitas reikalas kai gauni preke ir supranti kad ne tai...
kompe atrodo vienaip o kai pamatai visai kitas reikalas- kaip su Rosele- taip reikejo siaubas... vaikas svaigo- o kai padovanojo (is karto 2 rosele ir operete) tai vaikas apskabino dezes apsales paskui islupo ir... rosele pastate o zaide su operete- nors kompe i ta operete net demesio nekreipe unsure.gif ir dabar roseles sparneliai nukrenta is viso nuimti tai ka pasukuoja kaseles mane privercia supinti pavaiksto su ja truputi ir vel pastato o Operetes is ranku nepaleidzia blink.gif net Ebes nebereik... taigis misliju kad be reikalo as per galva verciausiu... va kai bus gimtadienis ir gaus taip ilgai noreta frankensteine paziuresim kas bus...
tiesa didziausia "nelaime" vaikui istiko- pamete viena operetes kelio apsauga... tai keliais vaiksciojome abi bet neradome... teks be apsaugu lelei bus (riedutininke jin pas mus)
Atsakyti
[quote=Nefera,2013 01 07, 20:18]
Kokia grazi Gloom Beach Cleo de nile

Graži thumbup.gif ; Gloom Beach ir Vilkolakė labai graži, bet man nepavyko rasti už normalesnę kainą tokios.
Užsakiau dukrai iš amazon Clawdeen Wolf su kavos baldelių rinkiniu 29,99 svarai, nors norėjo Vilkolakės su lova, bet lovos komplektas labai sunkus (apie 2 kg. sveria), o kainos geresnės tik JAV, todėl siuntimas jau apie 80 Lt., iš viso kaina virš 200 lt. gautųsi - per brangu būtų siųstis, o arčiau kainos kosminės, tai teko rinktis kitą, irgi neblogesnį, variantą. Dabar apsišarvuosim kantrybe ir lauksim victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 08 sausio 2013 - 12:50