Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

[quote=Nefera,2013 01 05, 18:51]
[quote=Nefera,2013 01 05, 20:09]
Na, pvz, dabar laukiu uzsakyto create a monster rinkinuko is dvieju lelyciuy. Gavau siryt saskaitele- 71 lt. Siek tiek juk sutaupiau, ar ne? O gera klaina pagavus isvis galima pataupyt biggrin.gif
[/quote]

ziurint su kuo lyginti... ax.gif jei su maksiminemis nuolaidomis... tai ne- bet jei su pilnomis kainomis tai gan neblogai susitaupe... pasidaryk pats monstre- 2 lelytes kainavo maksimoje 93litukus (o gal 96 g.gif ) nu grubiai skaiciuokim 95litukai akcijos metu 57- gyvenant provincijoje zinoma apsimoka uzsisakineti per perpardavinetojus... bet siaip- realiai kalbant tarp musu jei gyvenant mieste kad ir siek tiek didesniame apsimokaiu laukti akciju (nekalbu kai norima kazkurios konkrecios leles- vos ne kolekcijuot- tada zinoma perki kur randi) 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, gal klistu, bet tu akciju tikrai nebuna daug. Be to, kiek teko turet galimybiu sostinej nusiaubt pirmomis akcijos valandomis parduotuve, tai geidziamiausiu prekiu vis tiek negavau. Be to, niekada nemaciau didesnio pasirinkimo apskritai zaislu, nei pries Kaledas... Kadangi ta laika jau praziopsojau, teks tenkintis mazesne nuolaida biggrin.gif Be to, is Jav ne visada apsimoka, as dazniau UK ar vokietijoj pazvejoju, bet cia dirbt labai reikia, kad gaut doh.gif O tos mano zaliaplaukes nuziuretos niekur prieinamos nerandu, tik JAV doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 05, 21:40)
Nezinau, gal klistu, bet tu akciju tikrai nebuna daug. Be to, kiek teko turet galimybiu sostinej nusiaubt pirmomis akcijos valandomis parduotuve, tai geidziamiausiu prekiu vis tiek negavau. Be to, niekada nemaciau didesnio pasirinkimo apskritai zaislu, nei pries Kaledas... Kadangi ta laika jau praziopsojau, teks tenkintis mazesne nuolaida  biggrin.gif  Be to, is Jav ne visada apsimoka, as dazniau UK ar vokietijoj pazvejoju, bet cia dirbt labai reikia, kad gaut  doh.gif O tos mano zaliaplaukes nuziuretos niekur prieinamos nerandu, tik JAV  doh.gif

AKCIJOS BUNA:
Rimi
vasara -50 proc visiems zaislams (kai kas sake net lego buvo)
-40 proc Vilnius panoramos gimtadienis- irgi Rimi, plius visokiose ten parduotuvese ivairios nuolaidos: -20-25 proc...
toliau pries kaledas likus 2 menesiams rimi pradeda maratona nuolaidu:
pirmiausiai buna -30 lelems, paskui paskutine savaite lapkricio pirma gruodzio- tame tarpe (si karta buvo pirma gruodzio) -40 visiems zaislams- tokia nuolaida buna ir Maksimose...
toliau... Baby city grynai pora savaiciu pries kaledas 2 zaislus perki trecias nemokamai...
toliau pries velykas buna zaislams nuolaidos bet tikslaus laiko nezinau...

pasakius tiesa is mano pazystamu retai kada kuris perka zaislus ne akcijos metu- nespaprasciausiai per didels kainos... blush2.gif
Atsakyti
O, tai pres velykas sis tas nusimato drinks_cheers.gif tik kad kiek isnarsiau pries savaite kokia parduotuves, kol kas viskas isgraibstyta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 05, 22:11)
O, tai pres velykas sis tas nusimato  drinks_cheers.gif  tik kad kiek isnarsiau pries savaite kokia parduotuves, kol kas viskas isgraibstyta  verysad.gif

vis viskas issluota o nauju neatvezta... siaip jei kaina nesvarbu reikia eiti i firmines parduotuves taciau tokiu atveju siustis pigiau... 4u.gif
pries velykas siaip tik kalba kad buna nuolaidos-0 pati nesu pataikiusi nes paprasciausiai viska arba susiperku anksciau pries kaledas arba uztaikau TOKIAS kainas gad jokios akcijos tokiu nepazades lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai labai ieskau Toralejos ir Sesiu dvynukiu. bet kol kas paieskos Lietuvoje neskmingos

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lietuvoje su paieskom vargo vakariene....... dabar akropoly bent jau drakulauros yra.... bet kadangi maniske buvo uzsikepus tos draculauros su siksnorparniu .... tai teko medzioti ebay eukcijone.....

ir ka...... sumedziojau.... tiek draculaura........... tiek deuce gordon.... thumbup.gif is amerikos parsiunte deuce gordon labai greit, ne dvieju savaiciu netruko....

Amazon.de yra pasirinkimas visko..... ir lagaminu, ir tasyciu.... ir rubeliu.... tik spek darynet pinigine......... lotuliukas.gif

Cia toji Torailei... is labai senos kolekcijos turbut.... nes tai buvo maniskes pirmoji monstre pries 2 metus berods 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agilee: 06 sausio 2013 - 19:30
nu ka mergaites, merginos ir moterys niekur nenusimato dideliu akciju??? (as medzioju drakulaura su suknele o man gera kaina tai: 40-55lt cool.gif pripratau prie tokiu kainu i nesiruosiu moketi daugiau- va tokia as zadna) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 06, 22:24)
nu ka mergaites, merginos ir moterys niekur nenusimato dideliu akciju??? (as medzioju drakulaura su suknele o man gera kaina tai: 40-55lt  cool.gif  pripratau prie tokiu kainu i nesiruosiu moketi daugiau- va tokia as zadna) 4u.gif

Parodykit ta drakulaura g.gif mes sios irgi neturim, reiketu... g.gif
Atsakyti
pas mane didžioji jau galvoja ką iš senų žaislų parduoti, kad tik nusipirktų norimas lėlės.
o mažjoi užsimanė Cleo gyvunėlį kobrą Hissette. gal kas turit ir nežaidžiat su juo. perpirkčiau. pačios lėlės nereikia, tik gyvatėlės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 07 sausio 2013 - 12:22
QUOTE(Nefera @ 2013 01 06, 22:29)
Parodykit ta drakulaura  g.gif  mes sios irgi neturim, reiketu...  g.gif

Draculaura: 4u.gif
Jos naujesnių versijų kartais būna ir Lietuvos parduotuvėse (paprastose (tik ne akcijų metu) ir internetinėse), bet kaina apie 100 lt.

user posted image
Atsakyti
turim mes si rinkini. labai mergina norejo. siunciau is UK (kaledu senelio dovana). stovi dabar nenenaudojasmas, nes gaila.
bet ir per sudetingas dar mano 6,5 metu panelei (raso akd nuo 8).
tai su mano pagalba tik
user posted image

Papildyta:
turim dar ir racijas. pazaide panos kelis kart, bet nusibodo (beje jas pardavineju)
user posted image

labai nori didžioji ir rūbų su monstrėm, bet pažiūrėjau kad kainos labai jau didelės
Atsakyti