Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(Nefera @ 2013 01 04, 23:59)
O as uzmaciau, kad ta populiarioji vilkolake visai ne ziauria kaina puikuojasi cia http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846  Cia ja galima kazkur plius minus uz 90 lt per tarpininke gaut... Brangu cia, ar ne? (gyvenu provincijoj, cia tokiu lelku nera, o perkuosi jau pora metu isimtinai tik internetu is UK ar US, tai LT kainose nesiorientuoju )  Ech, ka daryt, ka dartyt... taip noriu tos zalios grazuoles... Bet kad jau ir taip kruva leliu pripirkau... Susirgau, zodziu, ziauriai...

Butent sita kai kur galima rasti ir uz 17 svaru. Ir ji isties labai grazi yra, bet cia pati naujausioji. O pati "seniausioji" kaip tik virs 100 svaru kainuoja, tik kam ji dabar tokia kaina reikalinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 05 sausio 2013 - 10:57
QUOTE(Nefera @ 2013 01 05, 00:59)
O as uzmaciau, kad ta populiarioji vilkolake visai ne ziauria kaina puikuojasi cia http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846  Cia ja galima kazkur plius minus uz 90 lt per tarpininke gaut... Brangu cia, ar ne? (gyvenu provincijoj, cia tokiu lelku nera, o perkuosi jau pora metu isimtinai tik internetu is UK ar US, tai LT kainose nesiorientuoju )  Ech, ka daryt, ka dartyt... taip noriu tos zalios grazuoles... Bet kad jau ir taip kruva leliu pripirkau... Susirgau, zodziu, ziauriai...

nu nuotrauku nedesiu bet kainas gr5ubiai galiu susakyti aisku tas kur randamos parduotuvese... laiks nuo laiko lotuliukas.gif nes cia TOKS DEFICITAS

taigis rasysiu serijomis (nors jau kazkur rasiau:
pigiausios is sderijos pizamu vakarelio- jos kainuoja nuo 59.99lt... (pridekit kad daugelis per akciju metu- taciau per akcijas tenka eiti pirma diena ir ryte kad gautum bent kazka...tokiu jau nebebuna (is viso tik maciau pizamu vakarelio zombe )
didesne kaina eina serija atostogu (maciau tik baby city) 64lt grubiai (o gal 61- zinokite neatkreipiau demesio- ten buvo tik tokios kuriu man nereikejo...- laguna ir ebe)
toliau kaina eina jau su rieduciais serijos 69.99 maciusi buvau tik maksimoje (akcijos metu man sios lelytes kainavo 42lt 4u.gif )
toliau kaina eina jau su dienorasciu ju kaina nuo 89.99... (pirkau 2 irgi akcijos metu grubiai kainavo 54lt)
dar esu maciusi Laguna su akvariumu jos kaina buvo vienoje vietoje 119 kitoje 128 berods g.gif tiksliai sunku pasakyti (del antrio skaiciaus ar tai 124-ar tai 128) nu bet grubiai tiek...

stai tokios kainos Vilniuje rasiau zemiausias kurias radau... Kitas reikalas kad rasti sias leles sunku unsure.gif tyokiose maksimose uzveza serijomis... ir dziaukis jei gavai... siais metais uzveze: rieduciu serijos- visas keturias (atseit) norejau nupikrti 3 is rieduciu serijos o gal ir visas 4- taciau gavau tik operete ir frankensteina... (laguna nepamenu kokia maciau) dar buvo atveze Rosele, Venus, Ebe, Operete ri zombe melynais plaukais ...su dienorasciais - pirkau tik venus ir Rosele, Zombe buvau nusistaciusi arba pizamu vakarelio arba jau blogiausiu atveju su rieduciais - taciau nebuvo- o su dienorasciu kazkaip ne...leliu "pasidaryk pats" maciau tik maksimos bazeje...
RIMI siais mertais "pasisiko" is viso neuzveze siu leliu buvo tik tos: pasidaryk pats... ir tai kainos: jei 1 lelyte 61lt, jei 2 pasidaryk pats tai 93... plius jie padare guudriai: savaite pries 40 proc akcija padare akcija visoms lelems 30 proc... ir per 40 neliko nieko pirkti...
... baby city cia matytos leles (jau po to kai nupirkau maksimoje)
atograzu atostogos- maciau ebe ir laguna zombe
13 penktadienis frankensteine (virs 60lt ta juodai balta)
toliau su dienorasciais spektrus, opererte , laguna, drtakulaura... rodos tiek- baby city buvo akcija 2 perki 3 zaislas nemokamai- jei perki 2 brangias 3 pigia skaiciuoja ta pigiausia nemokamai, jei vienodos kainos kaina dalijasi- tai gaunasi grubiai 33.333 proc pigiau... nepirkau nei vienos... nors mislijau visai rtimtai- dar pamenu pagalvojau jei bus mano neturimos leles pirksiu - man reikejo jei is pizamu vakarelio: mislijau nupirkti zombe, drakulaura ir ebe (sia dovanu) taciau nebuvo...
tada galvojau gal is dienorasciu serijos- taciau ir vel tik 2 man tiko o dobvanu kazkaip brangoka pamislijau (tada kaledoms rinkau- daba tai galvoju galejau investuoti ir i ateiti- gimtadieniui... nupirkti vyro duktereciai laguna...un ka jau padarysi- praleista proga...

siaip kainas surasiau- pilnasias- taciau mazai kas perka per pilnas kainas. dazniausiai zaislus visi kaip as perka per akcijas- taigis taupoma iki kaledu o paskui per akcijas superkami zaislai per sias kaledas man siek tiek pamaise kad dar teko pirkti uz mama-tai nesupirkau visiems metams i prieki...
kas dar- laukiama didziuju akciju ir perkami zaislai=- nesijuokite- pvz per interneta susizinoma kur kas yra (kad ir supermamose) ir paskui pacia pirma diena atvaziuojama ir nuperkama... jei gyveni netoli miesto kokio...bet pasiskaiciuot reik kelias susiruosimas kartais apsimokiau ramiai nuvaziuot ir nusipirkti- arba uzsuisakyti... pegasas vis ismeta kokia lele 4u.gif

Papildyta:
user posted image

dar maciau sita musele su sparneliais is pasoidaryk pats serijos... ir dar kelias ydomesnes- kate maciau irgi pasidaryk pats... norejau paimti bet ir vel- trecios neradau doh.gif o pirkti 2 vienodas- nu kazkaip nesiryzau- kur det paskui???
Atsakyti
Klepesova, dekoju uz nusvietima. Na man tu akcijuų vaikytis nera jokiu galimybiu, uztai vaikausi internetinese parduotuvese. Visa beda, kad tu leliu mums uzreike tada, kai tos geros kainos baigesi... O tikrai buvo geru pries kaledas. Pvz, viena rinkinuka pasidaryk pats dvieju lelyciu paemiau uz 8 svarus, nes nebuvo kaip neimt biggrin.gif o galejau daugiau visko uzsipirkt verysad.gif Mano mieste siu leliu isvis nerasi. Gruodzio pradzioj nuziurejau, kad maximoje riedutininkiu yra. Tai pacia pirma akcijos diena apie 12 val nuejus tik dvi rada, tas ir paemiau- operete ir laguna. Kam idomu, aktualu, tai dabar keleta lelyciu pirkau is vienos jomis prekiaujancios moters. Kainos ten geresnes, nei auksciau suminetos. Ir pasirinkimas neblogas. Sake, kad kas menesi pasipildo, tik nezino, kuo papildys. Bet seip tikrai nemazas pasirinkimas pas ja... Meginsiu sekt, nes dabar jau beveik nieko nebeturi rolleyes.gif
Papildyta:
O kokia kaina tas bitutes rinkinukas? kaip suprantu, jame nera kuno. Bet man labiausiai koju reiketu, nes tos saugotos vis delto netekome verysad.gif
Atsakyti
Papildyta:
Irke, o kokia jusu Cleo de nile? As kaip tik viena nauja uzslepus turiu, laukiu progos atiduot, tai atkreipciau demesi, jei tokia pati mirksiukas.gif
[/quote]

Mūsų tai ši Cleo De Nilė iš serijos vakarėlis:
user posted image
Jos batų kulniukai smėlio laikrodžio formos, tai per tą siauriausią dalį ir sulūžo vienas cray.gif O rūbai atiro per siūlę, tai susiuvau ir dabar nieko nesimato. Klausiau saviškės dėl lūžtančių kojų, sakė ir jos draugėms taip yra buvę, matyt, kadangi jos lankstosi per kelius, tai dėl to dažnai ir sulūžta verysad.gif
Atsakyti
Ech, kaip gaila del tu koju... Negi negali patobulint ju biskiuka g.gif Musu cleo de nile kitokia. Tokia

My Webpage

Merginos, nu patarkit jus man moteriskai... Imta man sita lelka uz 80-90 lt, ar geriau splaut i ta puse ir neziuret? Nu kamuojuos jau kokias penkias dienas ir laikausi dar. Bijau, kad kai reiks, nebebus verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefera: 05 sausio 2013 - 13:43
QUOTE(Nefera @ 2013 01 04, 22:59)

Ši vilkolakė man pati gražiausia ir tikrai jos kaina dar pakenčiama, bet dukrai labiau patinka vilkolakė su lova, o jos kaina jau apie 200 lt ir daugiau, tai laukiam nuolaidų ax.gif
Papildyta:
Merginos, nu patarkit jus man moteriskai... Imta man sita lelka uz 80-90 lt, ar geriau splaut i ta puse ir neziuret? Nu kamuojuos jau kokias penkias dienas ir laikausi dar. Bijau, kad kai reiks, nebebus verysad.gif

Maniškei ši lėlė nelabai graži ir patarė, kad su uodega nelabai gerai pirkti, nes dažnai sulūžta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 05 sausio 2013 - 13:44
Bet gi ir iziuri vaikai... g.gif as galvojau, kad taip kokia sakele pakabinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 05, 14:47)
Klepesova, dekoju uz nusvietima. Na man tu akcijuų vaikytis nera jokiu galimybiu, uztai vaikausi internetinese parduotuvese. Visa beda, kad tu leliu mums uzreike tada, kai tos geros kainos baigesi... O tikrai buvo geru pries kaledas. Pvz, viena rinkinuka pasidaryk pats dvieju lelyciu paemiau uz 8 svarus, nes nebuvo kaip neimt  biggrin.gif  o galejau daugiau visko uzsipirkt  verysad.gif  Mano mieste siu leliu isvis nerasi. Gruodzio pradzioj nuziurejau, kad maximoje riedutininkiu yra. Tai pacia pirma akcijos diena apie 12 val nuejus tik dvi rada, tas ir paemiau- operete ir laguna. Kam idomu, aktualu, tai dabar keleta lelyciu pirkau is vienos jomis prekiaujancios moters. Kainos ten geresnes, nei auksciau suminetos. Ir pasirinkimas neblogas. Sake, kad kas menesi pasipildo, tik nezino, kuo papildys. Bet seip tikrai nemazas pasirinkimas pas ja... Meginsiu sekt, nes dabar jau beveik nieko nebeturi  rolleyes.gif
Papildyta:
O kokia kaina tas bitutes rinkinukas? kaip suprantu, jame nera kuno. Bet man labiausiai koju reiketu, nes tos saugotos vis delto netekome  verysad.gif

nu palikau visa zinute...
nusvietimas- tai cia zinokit lakstymo po parduotuves 4 menesiu (kai tik dukra uzsimane... bet jos norimos neradau- taciau mokejau ikalbeti taigis frankensteine gimtadieniui bus su rieduciais o ne su suknele kaip kad norejo...)

kaina 8 svarai... kiek pilnai gaunasi su siuntimu? svaras dabar kiek? g.gif 4.3? tai gaunasi visai nedauk 35lt grubiai... LABAI pigiai... dvi lelytes pasidaryk pats kainuoja grubiai nuo 90lt (pigiau nemaciau) norejau pirkti- taciau jau paprasciausiai fiziskai pritruko pinigu... buvau skyrusi visoms dovanoms vaiku iki pat gimtadieniu (cia ir sunenams ir vyro duktereciai, ir kaledoms ir velykoms ir gimtadieniams )500lt... tai ka jus manote??? neisitekau doh.gif vien uz dukters leles sumokejau 200lt doh.gif cia jau su nuolaidomis... (tiesa frankensteine pirkau uz pilna kaina atemus tik 10 proc nes dukra jau nuo rugsejo praso gimtadeiniui... ) o kur dar sunaus lego, unico kaladeles uz 140... visokios lelytes miniatiurines, 32lt knygos ir t.t.t.t.t. trumpiau apsidairiau pinigai planuoti baigesi o dar buvo nenupirktos 2 dovanos... teko dabar vat pirkti nors nuolaidos jau mazesnes...
dar vis tikiuosi "gauti" dovana monstre vyro duktereciai...iki 55lt... bet noriu su stovu pats optimaliausias variantas manau butu spektra... tai is karto 2 imciau- dukrai ir vyro duktereciai... bet jausciu suratsi be sansu...
va esu toks bjaurus zmogus- vaikams noriu visko geriausio uz maziausia kaina lotuliukas.gif ... kaip jau kalbejau kartais net skudurynuose buna "perliuku" kaip laguna nors ir be apatiniu peleku, ir ebe nors ir su sutvirtintomis kojomis tacikau po 3lt... dabar tiesiog atakuoju visus skudurynus kiek jau radau lobiu... doh.gif dabar ieskau tik keleto dalyku:
monstiu barbiu
lego ir ydomesniu namuku...
wub.gif

Papildyta:
o del museles nebepamenu zinokit zinau kad jei su kunu pasidaryk pats tai apie 60...
o ten TIKRAI nera kuno tai nelabai pamenu kainos- gal kazkas apie 40... zinau kad brangoka man pasirode ypac kai kunelio ner...
Papildyta:
QUOTE(irke @ 2013 01 05, 15:48)
Maniškei ši lėlė nelabai graži ir patarė, kad su uodega nelabai gerai pirkti, nes dažnai sulūžta 4u.gif

man rodos uodeggos nusimeta...kaip ir sparnai- geriausias variantas nuimi padedi dezuteje aksesuaru ir vaikai prie prodos uzdeda...
siaip daznai tai kas nuotraukose visai kitaip atrodo realiai...
pvz mano dukra visiskai nesidomejo operete- nenorejo ir viskas... o va Rosele su sparneliais ausytemis jai atrode super grazi... nori nori zais nesizinojo kas darosi- ir suknyte super ir lelyte super ir p-laukai super...
REALYBE:
rosele labai graziai stovi... kartais nuimamas sijonukas nurengiama... apziurima- kartais paskraidoma...
Operete- 2 kartai jau tempesi i darzeli- myli vazineja miega su ja nu pati mylimiausia net ebe sedi daba be darbo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano panelyte tai labei lengvai nuomone pakeicia, kai ja perkalbineju, tai pagrinde reikia to, kas patinka man. Man paciai tai pati pati graziausia frankensteine. Panele vis vilkolakes papraso. Na o sita zalia tai abiem mum labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Nefera, minėjote, kad pirkot monster high lėles is US. O kiek gaunasi parsiuntimas, nes ten žymiai pigiau nei pvz. Anglijoj. Tik niekaip nesuprantu, kaip su tais taksais (kažkoki papildom mokesciai prisideda, kaip suprantu) be visų mokesčių tarpininkei ir mokesčių už siuntimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 01 05, 18:00)
Nefera, minėjote, kad pirkot monster high lėles is US. O kiek gaunasi parsiuntimas, nes ten žymiai pigiau nei pvz. Anglijoj. Tik niekaip nesuprantu, kaip su tais taksais (kažkoki papildom mokesciai prisideda, kaip suprantu) be visų mokesčių tarpininkei ir mokesčių už siuntimą g.gif

Per tarpininke perku. Nesigauna taip pigiai, bet kartais apsimoka, reikia tik pagaut. O seip tai uz tarpininkavima jos ima 15% nuo sumos ir dar kainuoja persiuntimas i LT (apie 40 lt/kg). Paciai siustis neapsimoka. Per tarpininke muitu nebuna, o jei buna, tai ten ant visos siuntos taip issidalina, kad realiai tik kelis litukus sumoki. Na, pvz, dabar laukiu uzsakyto create a monster rinkinuko is dvieju lelyciuy. Gavau siryt saskaitele- 71 lt. Siek tiek juk sutaupiau, ar ne? O gera klaina pagavus isvis galima pataupyt biggrin.gif
Atsakyti
Na, pvz, dabar laukiu uzsakyto create a monster rinkinuko is dvieju lelyciuy. Gavau siryt saskaitele- 71 lt. Siek tiek juk sutaupiau, ar ne? O gera klaina pagavus isvis galima pataupyt biggrin.gif
[/quote]

Ačiū už info, tikrai pigiau, tuomet reiks ir mums bandyt, jei nerasim pigiau kur nors arčiau good.gif
Atsakyti