QUOTE(Nefera @ 2013 01 05, 00:59)
O as uzmaciau, kad ta populiarioji vilkolake visai ne ziauria kaina puikuojasi cia
http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846 Cia ja galima kazkur plius minus uz 90 lt per tarpininke gaut... Brangu cia, ar ne? (gyvenu provincijoj, cia tokiu lelku nera, o perkuosi jau pora metu isimtinai tik internetu is UK ar US, tai LT kainose nesiorientuoju ) Ech, ka daryt, ka dartyt... taip noriu tos zalios grazuoles... Bet kad jau ir taip kruva leliu pripirkau... Susirgau, zodziu, ziauriai...
nu nuotrauku nedesiu bet kainas gr5ubiai galiu susakyti aisku tas kur randamos parduotuvese... laiks nuo laiko
nes cia TOKS DEFICITAS
taigis rasysiu serijomis (nors jau kazkur rasiau:
pigiausios is sderijos pizamu vakarelio- jos kainuoja nuo 59.99lt... (pridekit kad daugelis per akciju metu- taciau per akcijas tenka eiti pirma diena ir ryte kad gautum bent kazka...tokiu jau nebebuna (is viso tik maciau pizamu vakarelio zombe )
didesne kaina eina serija atostogu (maciau tik baby city) 64lt grubiai (o gal 61- zinokite neatkreipiau demesio- ten buvo tik tokios kuriu man nereikejo...- laguna ir ebe)
toliau kaina eina jau su rieduciais serijos 69.99 maciusi buvau tik maksimoje (akcijos metu man sios lelytes kainavo 42lt
)
toliau kaina eina jau su dienorasciu ju kaina nuo 89.99... (pirkau 2 irgi akcijos metu grubiai kainavo 54lt)
dar esu maciusi Laguna su akvariumu jos kaina buvo vienoje vietoje 119 kitoje 128 berods
tiksliai sunku pasakyti (del antrio skaiciaus ar tai 124-ar tai 128) nu bet grubiai tiek...
stai tokios kainos Vilniuje rasiau zemiausias kurias radau... Kitas reikalas kad rasti sias leles sunku
tyokiose maksimose uzveza serijomis... ir dziaukis jei gavai... siais metais uzveze: rieduciu serijos- visas keturias (atseit) norejau nupikrti 3 is rieduciu serijos o gal ir visas 4- taciau gavau tik operete ir frankensteina... (laguna nepamenu kokia maciau) dar buvo atveze Rosele, Venus, Ebe, Operete ri zombe melynais plaukais ...su dienorasciais - pirkau tik venus ir Rosele, Zombe buvau nusistaciusi arba pizamu vakarelio arba jau blogiausiu atveju su rieduciais - taciau nebuvo- o su dienorasciu kazkaip ne...leliu "pasidaryk pats" maciau tik maksimos bazeje...
RIMI siais mertais "pasisiko" is viso neuzveze siu leliu buvo tik tos: pasidaryk pats... ir tai kainos: jei 1 lelyte 61lt, jei 2 pasidaryk pats tai 93... plius jie padare guudriai: savaite pries 40 proc akcija padare akcija visoms lelems 30 proc... ir per 40 neliko nieko pirkti...
... baby city cia matytos leles (jau po to kai nupirkau maksimoje)
atograzu atostogos- maciau ebe ir laguna zombe
13 penktadienis frankensteine (virs 60lt ta juodai balta)
toliau su dienorasciais spektrus, opererte , laguna, drtakulaura... rodos tiek- baby city buvo akcija 2 perki 3 zaislas nemokamai- jei perki 2 brangias 3 pigia skaiciuoja ta pigiausia nemokamai, jei vienodos kainos kaina dalijasi- tai gaunasi grubiai 33.333 proc pigiau... nepirkau nei vienos... nors mislijau visai rtimtai- dar pamenu pagalvojau jei bus mano neturimos leles pirksiu - man reikejo jei is pizamu vakarelio: mislijau nupirkti zombe, drakulaura ir ebe (sia dovanu) taciau nebuvo...
tada galvojau gal is dienorasciu serijos- taciau ir vel tik 2 man tiko o dobvanu kazkaip brangoka pamislijau (tada kaledoms rinkau- daba tai galvoju galejau investuoti ir i ateiti- gimtadieniui... nupirkti vyro duktereciai laguna...un ka jau padarysi- praleista proga...
siaip kainas surasiau- pilnasias- taciau mazai kas perka per pilnas kainas. dazniausiai zaislus visi kaip as perka per akcijas- taigis taupoma iki kaledu o paskui per akcijas superkami zaislai per sias kaledas man siek tiek pamaise kad dar teko pirkti uz mama-tai nesupirkau visiems metams i prieki...
kas dar- laukiama didziuju akciju ir perkami zaislai=- nesijuokite- pvz per interneta susizinoma kur kas yra (kad ir supermamose) ir paskui pacia pirma diena atvaziuojama ir nuperkama... jei gyveni netoli miesto kokio...bet pasiskaiciuot reik kelias susiruosimas kartais apsimokiau ramiai nuvaziuot ir nusipirkti- arba uzsuisakyti... pegasas vis ismeta kokia lele
Papildyta:
dar maciau sita musele su sparneliais is pasoidaryk pats serijos... ir dar kelias ydomesnes- kate maciau irgi pasidaryk pats... norejau paimti bet ir vel- trecios neradau
o pirkti 2 vienodas- nu kazkaip nesiryzau- kur det paskui???