Kas ieškote vilkolakės ir planuojate važiuoti į Lenkija apsipirkti šventėms, tai Suvalkuose Tesco prekybos centre dar šią savaitę akcija šitai lėlei su baldeliais, kaina tik 99,99 zlotai
http://katalog-toys....o.pl/cat,2.html
Šį šeštadienį buvo visos išpirktos, bet žadėjo šią savaitę gauti papildomai. Specialiai dėl lėlės važiuoti neverta (sakė nespėja papildyt, išperka labai greitai), bet jei šalia būsite ir reikia šios lėlės, užsukit, gal jums pasiseks labiau nei man
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
QUOTE(irke @ 2012 12 18, 12:11)
Šį šeštadienį buvo visos išpirktos, bet žadėjo šią savaitę gauti papildomai. Specialiai dėl lėlės važiuoti neverta (sakė nespėja papildyt, išperka labai greitai), bet jei šalia būsite ir reikia šios lėlės, užsukit, gal jums pasiseks labiau nei man
KAIP VIENA pardaveja man yra sakiusi (kai ieskojau drakulauros - kai kurios leles net neispakuotos dingsta is sandelio
siaip sako gauna serijomis...pvz: maksima uzsipirko riedutininkiu... ir jos lietuvoje pigesnes nei lenkijoje...(akcijos metu)
taigis riedutininkes- pirkau maksimos bazeje frankensteine...kitu net nebuvo
o mindaugo maksimoje buvo tik operete- kitu nebuvo- jau nuo pacio ryto...
ydomu- kur buvo laguna? ir ta zombe???
is viso ieskojau dar zombes pizamu vakarelio- man jinai te visai nieko... bet ir neradau:(
Papildyta:
o apie drakulaura is vis tyliu- sunkiausia surasti pigias: frankensteine ir drakulaura...
su artejanciais...
labas, klausykit,kur galima rasti TORALEI lele Vilniuje ?
Su naujais metais visas Monster high lėlyčių gerbėjas!
Gal kam pavyko rasti Kaune Clawdeen wolf lėlę?
Sveikos, MH gerbejos Susirgau jomis ir as Tik man labai rupi paklausti kitu gerbeju, o kaip su siu leliu kojomis? Jums viskas gerai? Pries puse metu pirkau pacia pirmaja- nefera... Ja teko ismesti, nes pilnai nebepataisomai suluzo kojos gal per savaite. Dabar gi nupirkau tu leliu daug. Kol kasd lyg ir nieko labai nepastebejau, bet vienos leles koja jau suklijavau, nes beveik nuluzo... ar man cia kokie gamykliniai brokai pasitaiko, ar cia jau ju silpnoji vieta yra?
QUOTE(Nefera @ 2013 01 03, 20:51)
Sveikos, MH gerbejos Susirgau jomis ir as Tik man labai rupi paklausti kitu gerbeju, o kaip su siu leliu kojomis? Jums viskas gerai? Pries puse metu pirkau pacia pirmaja- nefera... Ja teko ismesti, nes pilnai nebepataisomai suluzo kojos gal per savaite. Dabar gi nupirkau tu leliu daug. Kol kasd lyg ir nieko labai nepastebejau, bet vienos leles koja jau suklijavau, nes beveik nuluzo... ar man cia kokie gamykliniai brokai pasitaiko, ar cia jau ju silpnoji vieta yra?
Mes turime 4 lėlytes, bet visų kojos vietoj, bent jau kolkas Tik tiek, kad mūsiškė jas pasaugo, stengiasi kuo rečiau perrenginėti ir panašiai, nes kai kurioms, norint nuimti kokį rūbą, tenka rankas išsukinėti.
Kojos tvarkoje, bet naujausios (nuo kalėdų senelio gautos) lėlytės Cleo De Nilės rūbai labai greitai prairo ir batelio kulniukas antrą dieną nulūžo. Tai gal kokia nekokybiška pasitaikė. Galbūt priklauso nuo to iš kur atvežta , mūsų paskutinė, manau, iš Lenkijos.
klausimas kaip tos kojos luzo?
pvz- mes pirkome deveta- uz 3lt tai ten irgi buvo luzusios- tiksliau isluzusios- tai guma buves savininkas buvo iveres-ir laiko... (nu nuo kuno atsiskyre
o va naujosios- jo... ju kokybe ne kokia- pvz operete- jau dabar matau kad nuo kelienos i virsu skils- nes jau dabar atsiskyre- kai tik ispakavome- dukra labai saugo jas tai stai va menesi jau ir atleike- pas mus is viso ir stoveliai viskas yra- tik dezuciu nesaugau- as is viso dezuciu nesaugau- juk zaislu nesiruosiu parduot
pvz- mes pirkome deveta- uz 3lt tai ten irgi buvo luzusios- tiksliau isluzusios- tai guma buves savininkas buvo iveres-ir laiko... (nu nuo kuno atsiskyre
o va naujosios- jo... ju kokybe ne kokia- pvz operete- jau dabar matau kad nuo kelienos i virsu skils- nes jau dabar atsiskyre- kai tik ispakavome- dukra labai saugo jas tai stai va menesi jau ir atleike- pas mus is viso ir stoveliai viskas yra- tik dezuciu nesaugau- as is viso dezuciu nesaugau- juk zaislu nesiruosiu parduot
Na, maniskes tai is anglijos internetisnes parduotuves pirktos buvo Taip tai kokybei priekaistu neturiu, bet va su tom kojom tai keista. Negalkiu sakyt, kad manoji ten kaip grubiai zaidzia, nu normaliai, nenurengineja, nemeto... Luzta tai per kelio sanari, ten, kur susineria jis ir yra ploniausia vieta. Tikekimes, viskas su kitomis bus gerai. Jau nemazai turime ir dar daugiau norime. Dabar mano svajone sita, ti kainos geresnes norisi
Papildyta:
Irke, o kokia jusu Cleo de nile? As kaip tik viena nauja uzslepus turiu, laukiu progos atiduot, tai atkreipciau demesi, jei tokia pati
Papildyta:
Irke, o kokia jusu Cleo de nile? As kaip tik viena nauja uzslepus turiu, laukiu progos atiduot, tai atkreipciau demesi, jei tokia pati
musu pirkta Lietuvoje...
mes turime tik kelias
ebe (naudota is serijos su dienorasciu)
laguna(irgi naudota)
operete su rieduciais
pamirsusi buvau dar Rosele- su sia maziau zaidzia bijo sparnelius pamesti- ir atsiimu savo zodzius- skilusi kojele ne operetes o roseles...
frankensteine su rieduciais jau turiu paslepusi laukia gimtadienio...
venus laukia velyku zalia lelyte zaliai sventei
del koju sanariu- tai zinokit jauciu nesinori nieko sakyt bet rodos broka pasigavot maniske laguna buvo kritusi nelaimingai ir dar MB su kerziniu uzmynes buvo- trekstelejo jau maniau vsio- o ten ne pats sanarys skilo o salia - plastmases gabaliukas dukra bare tete gal savaite... daba visos absoliuziai leles sukeltos ant komodos arba zaidzia ant lovos pacituosiu :"o tai tete neziuri kur eina"
mes turime tik kelias
ebe (naudota is serijos su dienorasciu)
laguna(irgi naudota)
operete su rieduciais
pamirsusi buvau dar Rosele- su sia maziau zaidzia bijo sparnelius pamesti- ir atsiimu savo zodzius- skilusi kojele ne operetes o roseles...
frankensteine su rieduciais jau turiu paslepusi laukia gimtadienio...
venus laukia velyku zalia lelyte zaliai sventei
del koju sanariu- tai zinokit jauciu nesinori nieko sakyt bet rodos broka pasigavot maniske laguna buvo kritusi nelaimingai ir dar MB su kerziniu uzmynes buvo- trekstelejo jau maniau vsio- o ten ne pats sanarys skilo o salia - plastmases gabaliukas dukra bare tete gal savaite... daba visos absoliuziai leles sukeltos ant komodos arba zaidzia ant lovos pacituosiu :"o tai tete neziuri kur eina"
O as uzmaciau, kad ta populiarioji vilkolake visai ne ziauria kaina puikuojasi cia http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846 Cia ja galima kazkur plius minus uz 90 lt per tarpininke gaut... Brangu cia, ar ne? (gyvenu provincijoj, cia tokiu lelku nera, o perkuosi jau pora metu isimtinai tik internetu is UK ar US, tai LT kainose nesiorientuoju ) Ech, ka daryt, ka dartyt... taip noriu tos zalios grazuoles... Bet kad jau ir taip kruva leliu pripirkau... Susirgau, zodziu, ziauriai...