Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(Klepesova @ 2012 12 12, 19:16)
tai jau jo,... 9 metai pats tas

siaip ydomu pasidare- atvaziavo pas man teta ... nu is kaimelio- as jai rodau leles (o jos dukrytei 9m) ir sako jin man kad miestuose 9 metu jau niekas nezaidzia lelemis ... tipo kam tu pirkineji... as sakau nu kodel nesidomi- gal sakau dukra tavo nesidomi pas mus ir 12 dar domisi kitos merginos... tai man atsake kad pacituosiu:"12 jau niekas nezaidzia jau po lovas pas bernus sokineja  blink.gif  " pasimeciau rimtai... kazkaip amn rodesi kad priesingai va 8-10 metu pats tas tokioms lelems... o cia mane taip apsodino- sako da metai kiti ir viskas.
ai ko rasau- kokio amziaus jusu dukros- krikstadukres ir kt... kam perkate lele? 4u.gif

devynmetes dar zaidzia ir ne tik su lelems, bet ir poniukai patinka thumbup.gif
Papildyta:
vakar Kauno Baby cityje buvo monstriu papildymas, bet vilkolakes negavo schmoll.gif Turejo Opereta, Laguna Bliu, Cleo De Nile, Ghoulia Yelps,Frankesteine (Juodai balta su trumpais plaukais). Daugiau nepamenu, nes ne pati buvau, vyras telefonu isvardino kas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2012 12 13, 10:03)
devynmetes dar zaidzia ir ne tik su lelems, bet ir poniukai patinka thumbup.gif
Papildyta:
vakar Kauno Baby cityje buvo monstriu papildymas, bet vilkolakes negavo schmoll.gif  Turejo Opereta, Laguna Bliu, Cleo De Nile, Ghoulia Yelps,Frankesteine (Juodai balta su trumpais plaukais). Daugiau nepamenu, nes ne pati buvau, vyras telefonu isvardino kas yra ax.gif

Pas mus ir babycytyje tos pacios dar operete,spektra,neapgavo uzveze,bet is nauju nieko 4u.gif
Beje mano dukrai 8 metai,bet ir dar domisi ir labai ju nori 4u.gif
Atsakyti
Mums tai tokią Kalėdų Senis atneš. Nors tos naujausios SCARIS - gražiausios, bet per vėlai pasirodė prekyboje smile.gif

user posted image

Žinokit, dukra dabar svečiuojasi pas sesę Briuselyje, tai ir ten viskas išgriebta, o dar lapkričio pradžioje buvo pilna. Išskyrus Vilkolakę, aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2012 12 13, 12:31)
Mums tai tokią Kalėdų Senis atneš. Nors tos naujausios SCARIS - gražiausios, bet per vėlai pasirodė prekyboje smile.gif

user posted image

Žinokit, dukra dabar svečiuojasi pas sesę Briuselyje, tai ir ten viskas išgriebta, o dar lapkričio pradžioje buvo pilna. Išskyrus Vilkolakę, aišku smile.gif

Na taip, uzsienyje isgraibyta, o iki Lietuvos sitos leles net neatvaziuoja verysad.gif
Atsakyti
tai stai... as is sieres miestelio... aplankyta:
asorti
Babycity
babycity isparduotuve
paprasta isparduotuve
dar viena ale isparduotuve (trumpiau- gariunai)
SENUKAI (banginis)

Asorti- nieko absoliuciai...

baby city:
spektrus... su gyvunu operete su ta muzikele tirli pirli... ir suknele... operete su kelnem ir gyvunu...zombe- bet ten nezinau su kuo nes atkreipiau demesi kad buvo Frankensteine 13 penktadienis (kaip isireiske kazkas juodai balta su trumpais plaukais) ir pora sudedamu buvo- muse ir dar kazkokia nepamenu... muse man patiko... ax.gif
senukuose tuscia

tiesa nepamenu ar asorti ar kazkurioje isparduotuveje buvo laguna blu su akvariumu 129lt 4u.gif
Atsakyti
Gavau info iš mystore.lt , kad kitą savaitę gruodžio 18-19 dienomis bus papildymas Monster High lėlių. Sako, kad gaus šias lėles su dienoraščiais: Ebė, Venus, Rošelė ir Robeka. Vilkolakės, aišku, negaus verysad.gif
Jei kam aktualu, rašykite adresu info@mystore.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2012 12 14, 15:35)
Gavau info iš mystore.lt , kad kitą savaitę gruodžio 18-19 dienomis bus papildymas Monster High lėlių. Sako, kad gaus šias lėles su dienoraščiais: Ebė, Venus, Rošelė ir Robeka. Vilkolakės, aišku, negaus verysad.gif 
Jei kam aktualu, rašykite adresu info@mystore.lt  thumbup.gif

Bet,kad ju ir taip yra...nueikit i zaislu planeta ir nusipirksit dar su nuolaida 4u.gif
Atsakyti
kaune, praėjusį savaitgalį lygtai šitų nebuvo žaislų planetoj, buvo tik kelios iš šauniojo vakarėlio serijos g.gif
Atsakyti
Vilnius Baby city 3 zaislai uz 2 kaina
reikejo dvieju leliu, tai gavau ir trecia paimti,,, bet kai gavosi po apie 60 lt tai manau nedings, ypac kai mes tik pradejom su jom zaisti..
jeigu kam aktualu turiu atliekama operetta..
Atsakyti
mano monstres jau supakuotos ir laukia savoeiles- mama nusprende nelaukti anukes gimtadienio ir padovanoti IS karto 2: operete su rieduciais ir Rosele... jau kiek dziaugsmo bus... ax.gif (as dovanosiui kitka- o gimtadieniui as Frankensteine...)kaip supakavau?paprasciausias celofanas su kalediniais kepuriukais ir daug kaspineliu... labai fainai atrodo... 4u.gif
Atsakyti
viena monstrė vilkolakė pasiklydo tarp barbių, jei kam tinka iš ghouls rule serijos, gal dar nepadravė 4u.gif 355 žinutė:
http://www.supermama...?...1122&st=348
Atsakyti
vau kas iesko pirmyn...
dukra pasiziurejo mano sako ooo viskolake... as jai tai gal jau viskolakes nori o ne Roseles- ne sako man rosele grazesne- bet ir sita visai nieko/.... biggrin.gif
Atsakyti