Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 230

QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 08, 12:41)
Mulenuk, o kaip naudoji ta Olay ? su kokiu prausikliu ar kaip ? ax.gif

kas cia per daiktas? ax.gif
Papildyta:
parekomenduokite prasau is Sephoros kokias akiu pluksneles naudojat?
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 08, 17:29)
Man irgi tas Olay liuks  thumbup.gif Neisivaizduoju, kaip be jo gyvenau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Indre @ 2012 11 08, 17:32)
na labai jau grazu thumbup.gif as vis irgi paziurineju, bet kad man visi modeliai ten labai jau faini biggrin.gif

As paskutines santaupas ant ju padesiu ciuju... Jau 3 poros laukiu doh.gif nu negaliu koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 18:44)
drinks_cheers.gif
As paskutines santaupas ant ju padesiu ciuju... Jau 3 poros laukiu  doh.gif  nu negaliu koks grozis  wub.gif

drinks_cheers.gif man labai grazus jusiskiai kur buvo i avatara ikelti kazkada mirksiukas.gif jei tik nesumaisiau ko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 08 lapkričio 2012 - 17:52
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 16:38)
Mergaites, manyje pagyru puodas nubudo, neisturiu kaip noriu pasirodyti savo najaja 'meile' pademonstruoti  blush2.gif

Sedziu va apsikabinusi ir tokia laiminga kad negaliu  biggrin.gif  wub.gif

user posted image

Nu kokios grazutes wub.gif
Kvepaliukai ,su situos zenkliuku jos firminiu,kokie fainuciai yra,prisiminiau is kart pamacius batukus.Ir dabar kaip ju noreciau wub.gif Kvepalu manija uzejo rolleyes.gif
Papildyta:
Rankines man sitos fainos
http://www.modnique....27/seeac/gseeac
ypac sita baltute wub.gif
http://www.modnique....ze/seeac/gseeac
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2012 11 08, 17:51)
drinks_cheers.gif man labai grazus jusiskiai kur buvo i avatara ikelti kazkada mirksiukas.gif jei tik nesumaisiau ko blush2.gif

Aha, su vysnaitem zali... wub.gif

QUOTE(jottauute @ 2012 11 08, 17:59)
Nu kokios grazutes wub.gif
Kvepaliukai ,su situos zenkliuku jos firminiu,kokie fainuciai yra,prisiminiau is kart pamacius batukus.Ir dabar kaip ju noreciau wub.gif Kvepalu manija uzejo rolleyes.gif

Mane irig patrauke ant kvapu (nors as ta chaneli savo isikibusi kaip pagrindini), tai vs pasiuostineju jei aks uzkliuna... Reikes ir Vivienne Westwood paieskoti, ko gero 'bonka' grazi yra bigsmile.gif

Numirti galima butu nuo tokios kolekcijos wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 08 lapkričio 2012 - 18:10
tuoj TH atsiusiu palaukit ir manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miligerta @ 2012 11 08, 17:56)
Laba 4u.gif
Gal kuri pirkote,ar kokiu atsiliepimu zinote apie si geri biggrin.gif

http://www.drugstore...21?catid=186718

Aš turiu panašų
http://www.drugstore...mp;catid=183799

Prieš šį naudojau rusišką.Naudoju šiuos aparatus jau apie 2 metus.Man jį patarė nusipirkti stomotologe Baltarusijoje.Tikrai geras daiktas,nes nei dantų šepetėlis,nei siūlai,nei krapštukai neišvalo tarpdančių,kaip vandens srovė ypač kur kaupiasi po dantenomis,tuo pačiu ir masažuoja dantenas.Tarp kitko,labai gerai kai kraujuoja dantenos ir yra paradontozė.Draugei visą laiką kraujavo dantenos,ko ji tik nedarė ir nieko.Patariau nusipirkti šį aparatą.Tai jai maždaug po savaitės naudojimosi šiuo aparatu,nustojo kraujuoti dantenos.Tai kai susitinkam,vis dėkoja už gerą patarimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2012 11 08, 17:09)
tuoj TH atsiusiu palaukit ir manes ax.gif

nelaukit,dingo mano dydziai verysad.gif
Atsakyti
MR aha wub.gif drinks_cheers.gif
As va tokius turejau,tokie su pudra,tokiu neikyriu saldumu,gan koncentruoti,bet man neastrus wub.gif
http://www.amazon.co...y/dp/B000JIK0S0
Dabar kokius atradau Creed Vanisia ir sitie faini
http://www.creedbout...ce-eugenie.html
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 08, 13:09)
Kraustau dezute savo visa laiminga. dar net neipusejau . bet radau savo prekes kelias . tai skubu pasidziaugti
sedziu jau su naujais kaliosiukais is ideeli galesiu tuoj lekti per balas. cia tie populiarieji guminukai su kaspineliu. pirkau 38tam dydziui 8. tinka puikiai !
vyrui pirkau siuos . virsus minkstute versta oda. tikrai nebus problemu, kad be uztrauktuko . vidus su pasiltinimu bigsmile.gif kas man yra staigmena, nes gi neskaicius perku  doh.gif na, manau, ir vyras tikrai  uzskaitys sita netiketa pirkinuka  tikrai faini baciokai , o dar kaina kokia 
Krikstasuniui gimtadieniui pirkau toki rinkinuka . atskiras ACIU Daliukui uz supergreita siuntinuka mano paskutines minutes pirkinuko  blush2.gif  atsidariau atsargiai apziureti  angel.gif pati noriu tuos visus  bandymus padaryti   tikrai smagi dovanele desimtmeciui 
prirasiau is dziaugsmo. einu toliau tvarkyt dezutes ir ieskoti kaledines mazosios sukneles  dry.gif

oi kaip faina, kad MM parase posta apie pirkinukus, gi tiek visko gauni ir niekada nepasidziaugi biggrin.gif sakiau, kad batai geruliai, tikri margaritos meistro botai drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(remygaaa @ 2012 11 08, 16:03)

man dar sitas labai patinka :

Givenchy

4u.gif

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 16:38)
Mergaites, manyje pagyru puodas nubudo, neisturiu kaip noriu pasirodyti savo najaja 'meile' pademonstruoti

Sedziu va apsikabinusi ir tokia laiminga kad negaliu  biggrin.gif   wub.gif

user posted image

pas mane tas puodas pagyru irgi nubudes paskutiniu metu, dedu vis savo virtuves rakandus temoj blush2.gif
o baciukai superiniai, labai graziai atrodo wub.gif
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 08, 16:42)
Man Dioras irgi labai geras, labai tankios ir ilgos pasidaro blakstienos. Daliukas, kiek zinau, dabar sita turi ir rekomendavo. As ji pasiimciau, bet laukiu tusiuku rinkinio is Hautelook.
http://www.sephora.c...0?skuId=1442607

aha, sitas man patiko wub.gif

QUOTE(Jolanteleee @ 2012 11 08, 18:30)
Kada planuojat pirkt RalfLauren? Bijau kad mano auliniai nedingtu

kai tik susirinks nemokamui shipukui, junkites mergytes prie www.polo.com - 15 % kodukas

QUOTE(Indre @ 2012 11 08, 18:51)
drinks_cheers.gif man labai grazus jusiskiai kur buvo i avatara ikelti kazkada mirksiukas.gif jei tik nesumaisiau ko

kokia Indre pasikeitus, vos pazinau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 08 lapkričio 2012 - 18:37
QUOTE(Letali @ 2012 11 08, 17:39)
kas cia per daiktas?  ax.gif

sitas daiktas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 08, 18:30)
oi kaip faina, kad MM parase posta apie pirkinukus, gi tiek visko gauni ir niekada nepasidziaugi  biggrin.gif  sakiau, kad batai geruliai, tikri margaritos meistro botai  drinks_cheers.gif  wub.gif

kad kazkaip labai dziaugsmas uzpludo viska radus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 19:06)
Aha, su vysnaitem zali...  wub.gif
Mane irig patrauke ant kvapu (nors as ta chaneli savo isikibusi kaip pagrindini), tai vs pasiuostineju jei aks uzkliuna... Reikes ir Vivienne Westwood paieskoti, ko gero 'bonka' grazi yra  bigsmile.gif

Numirti galima butu nuo tokios kolekcijos  wub.gif

user posted image

pirstines ciupciau uzsimerkus wub.gif biggrin.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 08, 19:35)
sitas daiktas 4u.gif
Papildyta:

kad kazkaip labai dziaugsmas uzpludo viska radus  biggrin.gif

smagu, kad tiek dziaugsmo drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti