QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 08, 13:09)
Kraustau dezute savo visa laiminga. dar net neipusejau . bet radau savo prekes kelias . tai skubu pasidziaugti
sedziu jau su naujais kaliosiukais is ideeli galesiu tuoj lekti per balas. cia tie populiarieji guminukai su kaspineliu. pirkau 38tam dydziui 8. tinka puikiai !
vyrui pirkau
siuos . virsus minkstute versta oda. tikrai nebus problemu, kad be uztrauktuko . vidus su pasiltinimu
kas man yra staigmena, nes gi neskaicius perku
na, manau, ir vyras tikrai uzskaitys sita netiketa pirkinuka tikrai faini baciokai , o dar kaina kokia
Krikstasuniui gimtadieniui pirkau
toki rinkinuka . atskiras ACIU Daliukui uz supergreita siuntinuka mano paskutines minutes pirkinuko
atsidariau atsargiai apziureti
pati noriu tuos visus bandymus padaryti tikrai smagi dovanele desimtmeciui
prirasiau is dziaugsmo. einu toliau tvarkyt dezutes ir ieskoti kaledines mazosios sukneles
oi kaip faina, kad MM parase posta apie pirkinukus, gi tiek visko gauni ir niekada nepasidziaugi
sakiau, kad batai geruliai, tikri margaritos meistro botai
QUOTE(remygaaa @ 2012 11 08, 16:03)
man dar sitas labai patinka :
Givenchy
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 16:38)
Mergaites, manyje pagyru puodas nubudo, neisturiu kaip noriu pasirodyti savo najaja 'meile' pademonstruoti
Sedziu va apsikabinusi ir tokia laiminga kad negaliu
pas mane tas puodas pagyru irgi nubudes paskutiniu metu, dedu vis savo virtuves rakandus temoj
o baciukai superiniai, labai graziai atrodo
QUOTE(Ramaja @ 2012 11 08, 16:42)
Man Dioras irgi labai geras, labai tankios ir ilgos pasidaro blakstienos. Daliukas, kiek zinau, dabar sita turi ir rekomendavo. As ji pasiimciau, bet laukiu tusiuku rinkinio is Hautelook.
http://www.sephora.c...0?skuId=1442607
aha, sitas man patiko
QUOTE(Jolanteleee @ 2012 11 08, 18:30)
Kada planuojat pirkt RalfLauren? Bijau kad mano auliniai nedingtu
kai tik susirinks nemokamui shipukui, junkites mergytes prie www.polo.com - 15 % kodukas
QUOTE(Indre @ 2012 11 08, 18:51)
man labai grazus jusiskiai kur buvo i avatara ikelti kazkada
jei tik nesumaisiau ko
kokia Indre pasikeitus, vos pazinau