Laba diena,
Gal teko meginti Clinique tusus? Arba Dior? Kazkaip GA Eyes to kill nebezavi visai... Reikia kazka is Sephoros imti
Gal teko meginti Clinique tusus? Arba Dior? Kazkaip GA Eyes to kill nebezavi visai... Reikia kazka is Sephoros imti
QUOTE(vaideliukas @ 2012 11 08, 14:38)
Laba diena,
Pabandykit Lancome Hypnose
QUOTE(tiju @ 2012 11 08, 15:43)
Pabandykit Lancome Hypnose
Jau isbandytas Ir patiko labiau nei GA. GA kai pameginau pirma karta atrode super, o antra karta nusipirkau ir nezinau, po Hypnose jau jis man nea... Tik galvoju dar ka pameginti butu idomu.
o GA bandėt pilkoj ar juodoj pakuotėj? Nes jie skiriasi aš dabar juodoj naudoju, bet laukiu pilko, įdomu kuo skiriasi
QUOTE(tiju @ 2012 11 08, 15:50)
o GA bandėt pilkoj ar juodoj pakuotėj? Nes jie skiriasi aš dabar juodoj naudoju, bet laukiu pilko, įdomu kuo skiriasi
As abu kartus turejau ta pilkaji.
Jau nuo siandien
www.sephora.com
-20% kodukas
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 08, 13:41)
Reiktų vilnonės apatinės maikutės ilgomis rankovėmis mergaitei, gal kur užmatėt usa arba lt?
JAV niekur nerandu ,ko noriu Vilniuj tai Rasakiloj tikrai yra
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 08, 14:25)
taip, perkam is karto tik su tais wiat listais buna taip, kad daug kas juose laukia . ir ne visad pavyksta pagauti parasykit i pastuka, kokiu norit. mes irgi uzsirasysim. bus greiciau
Pasiunciau
sveiki gal zadat uzsakineti is http://www.nyxcosmetics.com/
Gal žinot kur būtų galima rasti kailinių žieminių kepurių?
Landsend gal siandien pirksit?