dedu www.timberland.com krepsiuka, - 20 % nuolaidele, junkites
QUOTE(Vitalma @ 2012 11 07, 12:42)
Ačiū už TBS šmutkiukus, jau koks lūpdažiukas nerealus 100% natūralus, rutuliukas metalinis
Susigundziau ir as panasiu:)
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 07, 23:15)
Geras daiktas
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 07, 23:37)
Kokia saunuole Daliux, gales mus konsultuoti WS klausimais
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 07, 23:15)
aciu, Sbo
prasom rodyti receptus cia zinai, tik pasakyk sitoj temoj, kad gamini, tai srazu paprasysim receptu
dziaugsis namai
as gi noriu pasidziaugti eiliniu pirkinuku is sonomos, va toki roasteri nukepiau :
roaster
ir pagal sita recepta kepsiu kalakuta Padekos Dienai
Keptas kalakutas su granatais
dar tuos prieskonius pirkau marinatui gaminti :
Brine
na turetu skanus kalakutas gautis
prasom rodyti receptus cia zinai, tik pasakyk sitoj temoj, kad gamini, tai srazu paprasysim receptu
dziaugsis namai
as gi noriu pasidziaugti eiliniu pirkinuku is sonomos, va toki roasteri nukepiau :
roaster
ir pagal sita recepta kepsiu kalakuta Padekos Dienai
Keptas kalakutas su granatais
dar tuos prieskonius pirkau marinatui gaminti :
Brine
na turetu skanus kalakutas gautis
Labas rytas
Na Cili sriuba tai visi zino, ne naujiena, o florentinai super, man patiko, pirmakart kepiau, paprasta, lengva, ir skanu, ir Kaledoms netgi graziai supakuoti galima ir dovanoti
Imam dribsnius Cornflakes, indeli kondensuoto pieno, aguonu ir sezamo seklu, viska sumaisom, su saukstu dedam ant skardos, isklotos kepimo popieriumi, kepame 190 temp.ikaitintoj orkaitej 7 min. Isemus leisti atvesti, kad geriau nusiimtu, skanaus
P.S.Galima ir razinku dadeti, ar dar ko sirdis geidzia
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 00:30)
Kodel man neatidaro,taip smalsu.. Gal pukinuke?
Noriu pukines labai,bet S reiktu is tikruju
QUOTE(jottauute @ 2012 11 08, 08:38)
Kodel man neatidaro,taip smalsu.. Gal pukinuke?
ne pūkinukė ,šitos nereikia tau
Kada pirksite bloomingdales?
QUOTE(rapoja @ 2012 11 08, 09:44)
Labutis brangioji!Kaip pasiilgau taves
Nedink daugiau..
Nea, tokios tikrai man nereikia,nors jei kas duotu dovanu,mielai paimciau
O man jau nuo savo pukinukiu bloga, tai ieskausi 'bomberio'... ir nerandu uz normalia kaina S dydzio
QUOTE(jottauute @ 2012 11 08, 08:50)
Labutis brangioji!Kaip pasiilgau taves
Nedink daugiau..
Nedink daugiau..
dovanų tai taip
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 09:51)
O man jau nuo savo pukinukiu bloga, tai ieskausi 'bomberio'... ir nerandu uz normalia kaina S dydzio
As ir nesu gerbeja pukiniu,bet salu pastoviai,pernai C.goose parsisiunciau ,siltute,dabar noriu juodos kokios su naturaliu kailiuku.Grazu bomberiukai man irgi.Kai salta kailinukai ,bet pernai ju beveik nepanesiojau..Pralijo puse ziemos
QUOTE(jottauute @ 2012 11 08, 09:04)
As ir nesu gerbeja pukiniu,bet salu pastoviai,pernai C.goose parsisiunciau ,siltute,dabar noriu juodos kokios su naturaliu kailiuku.Grazu bomberiukai man irgi.Kai salta kailinukai ,bet pernai ju beveik nepanesiojau..Pralijo puse ziemos
As kailinuku 'nemoku' nesioti, tai isvis bijaud etis, tai 1 karta teuzsidejau. O bomberiuko noriu is labai labai senai, bet kiek pamenu ta pati situacija - arba 'ant brangiu uzsiraunu', arba dydzio ner, tai ir lieku vel prie savo pukinukiu (kuriu turiu 5 vnt ) Viena TNF - LABAI saltam orui, tokia parka tipo (nors irgi vis dairiausi i CG, tik kol kas sveikas protas laimi, nes esme butu ta pati - o investicija nemaza ) .
Tai zodizu reikia isvadas daryti... arba vienakart ryztis 'investuoti' kokius 3 k bomberiui/'dublionkei' arba tiesiog nustoti noreti