QUOTE(Ramaja @ 2012 11 07, 09:28)
nu bet ir valia...pavydziu. Man reiks po gimdymo pradet, tik problemele, kad kai maitinu- baisulinis noras valgyt ima
Kad zinokit, cia matyt man atejo tieisog toks laikas - etapas... Mesos galedavo ir taip man nebuti savaitem ar net menesiais, tai to nebuvo sunku atsiskayti visai. O pieno tai dabar va tenka vistiek su kokia kava pavartoti, nes nepulsiu gi kokiam susitikime saukti, akd man ne karves, o migdolu piena i late pilkit Tai ir isgeriu jau su tuo karviniu... Tik tada jauciuosi nikaip, inkstai skauda ir pilva pucia - bet tai zinau is anksto ir susitaikau su 'side effects'
Nezinau kaip ziema bus, pirmoji mano RAW ziema (ziema saltojo klimato salyze RAW'istai dazniausiai ir paluzta...) Na bet kol kas laikausi visai be pastangu
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 07, 09:33)
Tai ne su svoriu tada, o kaip supratau, riebaliukais ne ten, kur reikia Ne taip issireiskiau Bet jei kazkuo esat nepatenkinta, vadinas, kazkas negerai vis tiek su mityba
Bet kokiu atveju, kiekvienas dietologas jums pasakys, kad pusryciu butinai reikia
Bet kokiu atveju, kiekvienas dietologas jums pasakys, kad pusryciu butinai reikia
Dietologas man pasakys ir kad mesos BUTINAI reikia
Man atrodo, cia bedos ne su kunu (dar gi sakyciau pagal dietologa, gali buti mazokas svoris), o su smegenim - nes vis negana Mama ir MB sako, kad as jau per kuda darausi... O man atrodo, dar sian bei ten reiketu paploninti
Turbut idealu man butu i XS ikisti subine, nes virsus daznai XS, o uzpakalis NET S dydzio