QUOTE(jottauute @ 2012 11 06, 11:44)
Aciu mergaitems uz siuntinuka Netei uz padalima.
Jau kokio grozio gavau Malandrino silkine bliuskyte,neispasakytai grazi..Kad uz mano turimas graziausia tai tikrai,bet ir aplamai pas nieka tokio gerio nemacius,,
toks skaidrus juodas silkas,su didziule silko tiulio siuvineta apykakle,prie vaskuotu D.K. vysniniu dzinsiuku kaip tiko i Juozo vakareli
Visa kita irgi labai Dabar kvepalu ziauriai lauksiu
Jau kokio grozio gavau Malandrino silkine bliuskyte,neispasakytai grazi..Kad uz mano turimas graziausia tai tikrai,bet ir aplamai pas nieka tokio gerio nemacius,,
toks skaidrus juodas silkas,su didziule silko tiulio siuvineta apykakle,prie vaskuotu D.K. vysniniu dzinsiuku kaip tiko i Juozo vakareli
Visa kita irgi labai Dabar kvepalu ziauriai lauksiu
aciu Jums
bliuskyte i scena! prasom parodyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 06, 11:59)
Kaip tau Juozuko šou... is foto internete nesigailejau kad nevaziavau kazkodel... pirma karta
man is foto taip pat nelabai pasirode. ispudingiausias modelis
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 06, 12:01)
Kalbant apie laputaites, as ant sio megztuko aki padejusi buvau
TB-lape
O dar buvau sakiusi, kad suknele nufotkinsiu - foto maziuke, nu bet gal bus aisku kas kaip mazdaug, vakar buvau su ja pasidabinusi
TB-lape
O dar buvau sakiusi, kad suknele nufotkinsiu - foto maziuke, nu bet gal bus aisku kas kaip mazdaug, vakar buvau su ja pasidabinusi
labai grazi suknyte . tiksliau , ant modelio labai graziai atrodo
o TB tai lapes baciukai
man jau ,panasu,kad nekontoliuojamas reikalas darosi su tom lapem o viskas prasidejo nuo Mazojo princo XXI skyriaus
QUOTE(Sirana @ 2012 11 06, 12:02)