Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai

QUOTE(virgaaaaa @ 2012 11 22, 23:20)
o gniuždimas su tankių nieko bendro neturi?

Aeroc'as = kreida. Tarybiniais laikais ji naudojo kaip siltinimo sluoksni nelaikanti apkrovu.
Atsakyti
na mes susidurinom visiskai - pagal projekta Arko blokeliai numatyti - 24cm, o ir gamintojai ir pardavejai, tikina , kad 18 cm pilnai uztenka. Namas 2 a., gelzbetonine perdanga. Ar is tikruju uztenka 18cm? Gal kas galetu argumentuotai patarti?
Daug kas stato is 18cm, bet kai paklausi kodel?, sako murininkai taip patare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astals: 23 lapkričio 2012 - 08:54
QUOTE(astals @ 2012 11 23, 08:53)
na mes susidurinom visiskai - pagal projekta Arko blokeliai numatyti - 24cm, o ir gamintojai ir pardavejai, tikina , kad 18 cm pilnai uztenka. Namas 2 a., gelzbetonine perdanga. Ar is tikruju uztenka 18cm? Gal kas galetu argumentuotai patarti?
Daug kas stato is 18cm, bet kai paklausi kodel?, sako murininkai taip patare g.gif

Manau ka kas mano visiskai neidomu. Yra projektas, konstruktyvas juo ir vadovaukites. Dekit daugiau geriau nei paskaiciuota o ne maziau. Is kur zino pardavejai kiek jus zadat papildomai svorio uzkelt i antra a? Mano galva ~20cm blokeliai 2anamui perkudi ir apskritai arko blokeliai siuo metu ne tokie tvirti kaip jie reklamuoja..
Atsakyti
QUOTE(astals @ 2012 11 23, 09:53)

mes statemes is arko 18, mums taip paskaiciavo, kadangi vieno auksto namas, perdanga medine, todel ir nereikejo 24 blokelio.
Atsakyti
o kokie trukumai butu haus betoniniu blokeliu? jie pagal mane pigiausi siuo metu, o tvirtumo nemaziau nei arko, armuot papildomai nereikia, tai klausimas kokios atsiranda papildomos problemos statant is haus?
Atsakyti
*** rase:
Mano galva ~20cm blokeliai 2anamui perkudi ir apskritai arko blokeliai siuo metu ne tokie tvirti kaip jie reklamuoja..

To *** :PRASOM PAGRYSTAI ARGUMENTUOTI g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana79: 23 lapkričio 2012 - 15:48
QUOTE(Oksana79 @ 2012 11 23, 15:46)
*** rase:
Mano galva ~20cm blokeliai 2anamui perkudi ir apskritai arko blokeliai siuo metu ne tokie tvirti kaip jie reklamuoja..

To *** :PRASOM PAGRYSTAI ARGUMENTUOTI  g.gif

O ka cia pagrysti, murijau siena (senas namas sienos 40cm tai naudojau dviguba 18 blokeli), strabavau laidam nisas bei rozetem, truko skilo pusiau.. Pas juos viduri ertme didele. Savo nama murijau is moliniu skyletu lode, kurkas malonesni visom prasmem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 23 lapkričio 2012 - 19:25
QUOTE(astals @ 2012 11 23, 09:53)

statydami sienas is blokelio 24cm plocio galesit naudoti surenkamas g/b saramas. jei pasirinksit 18cm plocio blokelius saramas reikes lieti monolitines atsiras papildomu klausimu, kaip armuoti saramas.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 11 23, 20:24)
O ka cia pagrysti, murijau siena (senas namas sienos 40cm tai naudojau dviguba 18 blokeli), strabavau laidam nisas bei rozetem, truko skilo pusiau.. Pas juos viduri ertme didele. Savo nama murijau is moliniu skyletu lode, kurkas malonesni visom prasmem.

Na jei pagal strabavima galima nuspresti,blokelis stiprus ar silpnas unsure.gif
Mano asmenine nuomone,kad arko blokeliai vieni is stipriausiu rinkoje (pasikartosiu-mano nuomone ).Gal jums koks brokas pasitaike?Kazkaip neteko girdeti,kad kam taip skilinetu,luzinetu...
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2012 11 24, 16:27)
Na jei pagal strabavima galima nuspresti,blokelis stiprus ar silpnas  unsure.gif
Mano asmenine nuomone,kad arko blokeliai vieni is stipriausiu rinkoje (pasikartosiu-mano nuomone ).Gal jums koks brokas pasitaike?Kazkaip neteko girdeti,kad kam taip skilinetu,luzinetu...

Teks, pasistatykite namą iš ARKO ir teks. smile.gif Ne tokie jau geri kaip reklamuoja, tikėjau kol nepradėjau naudoti. Reikia ir tų monolitinių juostų perdangom. Aišku tikrai yra rinkoje kitų visai š........o. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2012 11 23, 13:18)
o kokie trukumai butu haus betoniniu blokeliu? jie pagal mane pigiausi siuo metu, o tvirtumo nemaziau nei arko, armuot papildomai nereikia, tai klausimas kokios atsiranda papildomos problemos statant is haus?

lyginti reikia ne blokelio stipruma o muro.
muro stiprumui rieksmes turi skiedinio stiprumas, siules storis, muro elementu dydis ir tustumu turis (tustingumas).
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 24, 16:37)
Teks, pasistatykite namą iš ARKO ir teks. smile.gif  Ne tokie jau geri kaip reklamuoja, tikėjau kol nepradėjau naudoti. Reikia ir tų monolitinių juostų perdangom. Aišku tikrai yra rinkoje kitų visai š........o. biggrin.gif

O tai sakykite,jei reiktu rinktis is naujo(blokelius)-Arko nebesirinktumet? Jums irgi jie skilinejo "strabuojant"? (ar kaip?)
Atsakyti