QUOTE(Loreciukaz @ 2013 03 13, 14:28)
Labai geras daktas, tik padaryta klaida - neaisku ka su kuo lyginat.
Pvz:
As keraminius blokelius galiu uzsimerkusi gauti po 35 ( Roku keramika ) - 42 ( Lode ir Wienerberger ) lt uz kv.m. Kalba eina apie 175 mm blokelius.
Jei jau lyginat kazka su kazkuo tai teiketu lyginti vienodo storio medziagas.
cia matyt nauja mada apie radioaktyvuma plytose sneket... kaip tie graikai ir romenai nemutavo i kokius tai zveris kada akmens mase, plytos, marmuras ir granitas toikie radioaktyvus? keramika blogai, akmens mases plyteles blogai, cementas blogai, samotas blogai.. gyvenkim tada medinese trobose ir sildykimes atvira liepsna.
kaip pries 5-7 metus buvo pshichoze del "svino" langu remuose dabar naujas anekdota kuriamas... nejuokinkit svieto
Pvz:
As keraminius blokelius galiu uzsimerkusi gauti po 35 ( Roku keramika ) - 42 ( Lode ir Wienerberger ) lt uz kv.m. Kalba eina apie 175 mm blokelius.
Jei jau lyginat kazka su kazkuo tai teiketu lyginti vienodo storio medziagas.
cia matyt nauja mada apie radioaktyvuma plytose sneket... kaip tie graikai ir romenai nemutavo i kokius tai zveris kada akmens mase, plytos, marmuras ir granitas toikie radioaktyvus? keramika blogai, akmens mases plyteles blogai, cementas blogai, samotas blogai.. gyvenkim tada medinese trobose ir sildykimes atvira liepsna.
kaip pries 5-7 metus buvo pshichoze del "svino" langu remuose dabar naujas anekdota kuriamas... nejuokinkit svieto
Arko kainas ėmiau 25 cm storio.
Rokų keramika - 25 cm storio.
Akytbetonio - AEROC EcoTerm Plus 30 cm storio.
Fibo - 25 cm storio.
Kas čia negerai su kaina? Aš ėmiau kainas internete, be nuolaidų. Jei nepatinka mano kaina, išmeskite kainas ir skaičiuokite rezultatą savaip. Aš tik tendencijas parodžiau.
O kas blogai dėl radioaktyvumo? Nepatinka, neskaitykit. Bus kam reikės tokios informacijos.
Norėjau palyginti kiek kiekvienas blokelis triukšmo suvalgo, bet ne visi gamintojai skelbia.
Be to, galima ir daugiau palyginimo parametrų sugalvoti: sienos lygumas, tinko storis tinkuojant, langų tvirtinimo patogumas, armatūros kiekis, sienos kvadrato kaina su apšiltinimu ir tinkavimu (R-10) ir t.t.