Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai

Nuotraukoje kairė pusė-nuo stogo skaičiuojant-3/4/5 blokų eilė.Labai mažas persikeitimas blokelių
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2013 03 01, 14:49)
ziuriu i nuotrauka auksciau ir nesuprantu kur nera blokeliu prasikeitimo? gal galetumet paaiskinti man zaliam smile.gif aciu

Oksana 79 parase 4u.gif Blokeliai sachmatiskai turi susideliot - rekomenduojama, kad vertikalios siules prasikeist turi per puse blokelio.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2013 03 01, 19:35)
Oksana 79 parase  4u.gif Blokeliai sachmatiskai turi susideliot - rekomenduojama, kad vertikalios siules prasikeist turi per puse blokelio.

Rekomenduojama, siūloma, girdėjau, mačiau, mano MB taip daro, dar mano uošvis taip daro. Kas per marazmas. Jei nežinot,nekniskit čia tautai smegenų: Arko atveju perdengimas yra 8 cm, t.y. vienas blokelis ant kito turi užeiti bent 8 cm. Nervina mane šitie parapsicholgai,
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 03 01, 20:51)
Rekomenduojama, siūloma, girdėjau, mačiau, mano MB taip daro, dar mano uošvis taip daro. Kas per marazmas. Jei nežinot,nekniskit čia tautai smegenų: Arko atveju perdengimas yra 8 cm, t.y. vienas blokelis ant kito turi užeiti bent 8 cm. Nervina mane šitie parapsicholgai,

Kad jau visai tiksliai,tai "4.Blokai turi būti perrišami perstumiant/užleidžiant atstumu, ne mažesniu kaip 8 cm".. Vadinasi,tie 8 cm yra minimalus perrisimo zingsnis-cia is arko psl,jei ka. Apie risima per puse man susake tech prieziura-ne uosvis,ne bobute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 02 kovo 2013 - 08:35
QUOTE(vilnera @ 2013 03 02, 08:30)
Kad jau visai tiksliai,tai "4.Blokai turi būti perrišami perstumiant/užleidžiant atstumu, ne mažesniu kaip 8 cm".. Vadinasi,tie 8 cm yra minimalus perrisimo zingsnis-cia is arko psl,jei ka. Apie risima per puse man susake tech prieziura-ne uosvis,ne bobute.

Dėl 8 cm pritariu. Tik nesupratau, kad tas tech. priežiūra - prarabas?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 03 02, 09:51)
Dėl 8 cm pritariu. Tik nesupratau, kad tas tech. priežiūra - prarabas?

Statybu techninis priziuretojas-kvalifikacija cia tokia, man atrodo. Ne prarabas. Samdemes firmoj, kad pasiziuretu dezes statyba, pakonsultuotu.
Atsakyti
QUOTE(aikute @ 2013 02 27, 21:43)
Statybininkai buvo sudarankiai sad.gif Nelikau patenkintas,pridare daug broko:( Ant sienu virs langu detos saramos.

Kodėl paslėpėt savo dienoraštį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 03 01, 20:51)

Cibuli,nesinervuok tongue.gif
Pirma akis blink.gif plačiai atmerk,nevadinęs kitų parapsichologais
Kur tu matei toj nuotraukoj Arko blokelius? Ar šiaip...sugalvojai pablevyzgot g.gif biggrin.gif Jei neturi ką pasakyti,tai gal išvis savo ekstrasensinių minčių čia tautai nedėstyk lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikuciai, mes irgi daug mastem is kokiu blokeliu statyti, jau buvom nusprende is arko, bet kazkaip galiausiai persigalvojom ir nusprendem is fibo, nes daug draugu turim kurie statesi is ju, visi patenkinti, ir paskui, kai pamaciau str delfi, tai pamaniau, kad aciu dievui, beja oksana79 gal gali rekomenduoti technini priziuretoja, darbo vadova ?
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 03, 12:49)
sveikuciai, mes  irgi daug mastem is kokiu blokeliu statyti, jau buvom nusprende is arko, bet kazkaip galiausiai persigalvojom ir nusprendem is fibo, nes daug draugu turim kurie statesi is ju, visi patenkinti, ir paskui, kai pamaciau str delfi, tai pamaniau, kad aciu dievui, beja oksana79 gal gali rekomenduoti technini priziuretoja, darbo vadova ?

Kad mes neturim tech prižiūrėtojo(darbo vadovo) blush2.gif
Čia Vilnera apie tai rašė,bandykit kreiptis į ją 4u.gif
O dėl Arko blokelių-tai nemanau,kad jau taip panikuoti reikia. Nieko ten tiksliai neaišku,kas ką sakė,kaip statė,kas kaip nutiko,kodėl ir t.t.
Čia kaip - visur skelbiama,kad visoje produkcijoje,pilna visokiu E,konservuose-aptiko arklienos...bet kažkaip vegetarais netampame lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai negi nieks nezinot.. verysad.gif

QUOTE(coliukexxx @ 2013 03 01, 14:16)
Gal dar siektiek pagelbetumet su savo patarimais  4u.gif
Konstruktore sake jei sau darytusi vietoj silikatiniu blokeliu rinktusi silikatines plytas. Kuo silikatines plytos pranasesnes uz blokelius?  g.gif
Silikatinius blokelius buvom pasirinke ArkoM18, bet kadangi ilgyje namas 19 m, konstruktore sako del to M25 reiktu. Nors siaip visur raso kad M25 daugiaauksciam pastatam  g.gif Na kad siena laikytu... Po jos pasakymo isvis metausi gal isties silikatines plytas...  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 03 03, 15:10)
Kad mes neturim tech prižiūrėtojo(darbo vadovo)  blush2.gif
Čia Vilnera apie tai rašė,bandykit kreiptis į ją  4u.gif
O dėl Arko blokelių-tai nemanau,kad jau taip panikuoti reikia. Nieko ten tiksliai neaišku,kas ką sakė,kaip statė,kas kaip nutiko,kodėl ir t.t. 
Čia kaip - visur skelbiama,kad visoje produkcijoje,pilna visokiu E,konservuose-aptiko arklienos...bet kažkaip vegetarais netampame  lotuliukas.gif

taip visiskai sutinku, kaip state, tai ir turi rezultata smile.gif mums architekte sake pradedant namo statybos reikia informuoti statybos inspekcija, nusiusti darbo vadovo, techninio priziuretojaus atestato nr. jus to nedaret? gal perdeda ji cia smile.gif
Atsakyti