ir jo mielus gyvūnėlius:
o dabar neskubėdami galime keliauti takeliu vedančiu aukštyn, kuriuo mes turime pasiekti XII amžiaus maurų laikotarpio pilį:
kalno papėdėje vis dar gyvena žmonės:
Papildyta:
Papildyta:
visu savo grožiu prieš mus atsiveria pilis ir virš jos sklandantys ereliai:
ten tie juodi taškeliai danguje..ereliai
pilies gynybinė siena...
Papildyta:
kaip supratote mes jau pilies gyvenvietėje:
kiemelyje po tokio žygio vertėtų ir pailsėti
Papildyta:
Tolumoje matome Gibraltaro uolą
Iš čia mes eisime pasižvalgyti po pilį, kuri 1963 metais paskelbta A Bien de Interés Cultural , tai yra Ispanijos kultūros paveldu. Prieš 30 metų dalis jos restauruota, čia iki dabar gyvena žmonės...tačiau kelionę po šią teritoriją jei neužpyksite pratęsiu sekančią dieną ....
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 20, 23:26)
.... Aš jau vėl audžiu mintį ten sugrįžt dar kartą, nes oi dar yra kas nuveikt..kad ir gamtoj, kur nėra žmonių pasibastyt taip kaip jūs-oi norėčiau..
Dėl tų medžių įkišiu trigrašį-ten kamštmedis Niekas jų nedažo. Jam žievę nulupa, o paskui jinai vėl atauga
Dėl tų medžių įkišiu trigrašį-ten kamštmedis Niekas jų nedažo. Jam žievę nulupa, o paskui jinai vėl atauga
nemoku normalia žmonių kalba paaiškinti, kas ten yra tokio, bet man labai patiko ir mintis sugrįžti taip pat neapleidžia...kaip ir sakai*ten tiek visko daug yra...planuodama ir šią kelionę iš pradžių buvau ojoj užsigriebus ...bet gal geriau kitam kartui
Ačiū, kad paprotinai dėl tų kamštmedžių...niekaip nesupratau -atrodė, kad žievė nudažyta, bet ten tokie plotai, tad žinant ispanų gyvenimo tempą nemanau, kad kas būtų apsiėmę tiek dažyti ...reikėjo iš karto išlipti ir patikrinti