QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 11 17, 09:30)
Na tikrai kokia žavinga ta Andalūzija
žinok aš tikrai nesitikėjau, kad man čia taip patiks...atsimenu, kad kažkur rašiau, kad bijau jog nuo to baltumo man akyse raibuliuos, abejojau ar ne per ilgos atostogos, ar neatsibos, bet žinok tikrai patiko
...nedaug jau tų atostogų ir beliko ...nepilnos trys dienelės. Šią dieną mes nusprendę praleisti už 90 kilometrų esančiame mažame Costa de la Luz pakrantės žvejų kaimelyje Zahara de los Atunes .Jis yra važiuojant vandenyno pakrante žemyn nuo Cadiz miesto link Tarifos.Apsisprendimą apsistoti šiame kaimelyje lėmė tai, kad sekantis mūsų tikslas- Tarifa ir Gibraltaras nuo jo netoli, tad nereikės anksti keltis ir toli važiuoti kol pasieksime tikslą...be to, šioje vietoje spėjome paspausti paskutinį šansą geram pasiūlymui 2 žv. viešbutyje Avenida Playa, nakvynė viešbutyje su pusryčiais dviems asmenims (dukrytė nemokamai) 40 EUR (138 LT.), parkingo viešbutis neturi, tačiau su google žmogeliuku pasižiūrėjau, kad čia ir gatvėje bus patogu laikyti automobilį, be to jau ne sezonas, tad turistų daug neturėtų būti, viešbutis yra gal apie 100 metrų nuo plataus vandenyno paplūdimio, labai jaukus ir tikrai rekomenduoju
www.avenidaplayahotel.com
Šiai dienai pakeliui dar buvau suplanavusi aplankyti Vejer de la Frontera miestelį, jis man įdomus pasirodė...tačiau Guajer Sierra kalnų miestelyje sutika vokietė taip įspūdingai pasakojo apie mums taip pat pakeliui būsiantį Conil de la Frontera miestelį, jį tiesiog mums būtinai reikia pamatyti...tad nusprendėme aukoti Vejer ir užsukti į šį super rekomenduotą...ir tai buvo mano padaryta klaida-visada reikia pasikliauti savimi , man jis asmeniškai įspūdžio nepaliko, jau tik į jį įvažiavus norėjau prašyti vyro apsisukti, bet...pamatę krašte nemokamą automobilių stovėjimo aikštelę, nutarėme šiek tiek pasivaikščioti- tai turistinis kurortinis miestelis, pritaikytas poilsiui su plačia pakrante ir greta linijomis išdėstytomis vilomis ( ar nameliais apgyvendinimui , net nežinau kaip teisingiau išsireiškus), daug parduotuvių, Andalūziško stiliaus pastatais , daugiau nieko... tiesa, čia mes pirmą kartą pamatėme Atlanto vandenyną, ta proga įkeliu keletą foto...net noro man čia fotografuoti nebuvo :
..važiuojant į Zahara mačiau ant kalno įsikūrusį Vejer de la Frontera...vyras dar pasiūlė užsukti, tačiau gal nereikia...norisi ramiai likusį laiką praleisti ( taip kaip buvo planuota )...bet iš tolo matėsi, kad tikrai vertėjo
Viešbutyje mus priėmė labai maloni administratorė, gavome raktus ir nuo lauko durų, ir kambario. Viešbutyje yra restoranas, kuris atviras visiems, turintis atskirą įėjimą iš pagrindinė gatvės...dabar pirmas žvilgsnis į šalia esančią gatvelę iš balkono:
prie pat viešbučio yra XV amžiaus pilies -Castillo de las Amadrabas griuvėsiai, lygiagrečiai pilies sienos labai patogu palikti ir automobilį: