El Gastor miestelyje mes užsisakę vieną nakvynę
[COLOR=green]Alojamiento Rural Rincón Andaluz,[/COLOR Jaboneria, 5, 11687 El Gastor
Ši viešbutį buvo galima rezervuoti be kreditinės kortelės.Kaina dviem asmenims su pusryčiais -35 EUR (120 .85 LT). Parkingas-viešas-nemokamas ant gatvės.Pagalvojau, kad mažame kaimelyje problemų tikrai neturi būti su parkavimusi gatvėje
El Gastor mes pasiekiame pakankamai greitai. Tai gražus, nedidelis Andalūziškas kalnų kaimelis kaimelis su vingiuotos akmenimis gatvelėmis. Nors pagrindinės gal tik trys gatvės, tačiau kiek mes ratų aplink kaimelį tais vingiais padarėme
...na niekaip mūsų navigacija neatveda prie reikiamo adreso, aš jau ir per langus dairausi...vis viena kažkokia iškaba turi būti...bet nieko
Pagaliau mums šone rodo, kad yra tokia gatvė...privažiuoti neina, tad vyras lieka automobilyje, o aš su rezervacijos lapu pasileidžiu į viešbučio
paieškas ...taip, tavę randu, štai ji:
...tik gal kas galite pasakyti kaip čia automobiliu pravažiuoti
...įsuku į gatvelę ir štai-man prieš akis reikalingas namo numeris...tik čia jokios iškabos nėra:unsure: ...mano džiaugsmui ant laiptų sėdi keturios kaimo moterėlės, aš vos tik spėjau savo rezervacinį lapą į viršų kilstelėti, kad dar kartą adresą pasitikslinti...o čia tik strykt viena moterėlė prie laiptų ir už rankos temptis mane ...aš jai rodau lapą, ir bandau anglų kalba klausti ar čia pataikiau, o ji "taip, taip" ir tempisi į priešingą gatvelės pusę...pagaliau supratau, kad ji mane į savo namus, esančius priešais, parsivedė...galvoju negi čia mus apgyvendins
...virtuvėlėje ji susirado booking. com atspausdintą lapą ir teiraujasi ar čia mes- aš tik žvilgt į lapą...neeee-čia prancūzų, mes lietuviai
(tik spėjau pagalvoti, kad ne mes vieni šia vietele susižavėjome
), ši moteris nuo paso įsirašo reikalingus duomenis ir aš bandau atsiskaityti...kadangi iš 100 EUR grąžos neturi, tad duodu 33 EUR ir skolą susitariame (pirštų judesiais), kad 9 val. vakaro atnešiu...po to ji palydi mane į namą, kuriame ir buvo užsakyta nakvynė, duoda raktus nuo lauko ir vieno kambario durų ir iki
Dabar galiu į apartamentus ir savo šeimą pasikviesti...kaip gerai, kad mes čia vieni, tad naudotis galime visu pirmu aukštu, kur įrengta svetainė, valgomasis , virtuvė su visa buitine technika ir valgymo įrankiais...pagaliau mano smalsumas patenkintas-Jei tik būdavo galimybė , visuomet pro praviras duris slapčiomis dirstelėdavau į vietinių gyventojų būstus, o dabar patys turime galimybę čia pagyventi
Pirma foto iš balkono
:
Ir nors nuotraukos booking svetainėje atitinka realų vaizdą, tačiau keletą vis viena įkelsiu.
Atsiprašau visų, tačiau reportažo negaliu pratęsti....photobucket neleidžia atidaryti albumo
...nesuprantu kodėl, gal kokį limitą dienos išnaudojau
Visiems gero vakaro