Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji pažintis su Ispanija:Andalūzija spalį

QUOTE(mamutas @ 2012 11 29, 19:03)
Reportažas puikus  wub.gif

Greitu laiku planuoju būti baltuosiuose miesteliuose, todėl norėjau paklausti, ar galima iš anksto nerezervavus lengvai ten surasti nakvynę?  g.gif Nenoriu prisirišt prie jokių grafikų ir rezervuot viešbučius iš anksto... Ar kaina labai skirtųsi?

Prancūzijoje kai lankėm Luaros pilis tai visuomet rasdavom puikių ekspromtinių variantų, bet čia kita šalis, kiti papročiai.  g.gif

Ačiū, mamute 4u.gif ....dėl nakvynės man sunku patarti, nes kiekvieno keliavimo įpročiai ir poreikiai skirtingi , galiu tik pasakyti savo subjektyvią nuomonę: jei kelionėje laikas brangus, tad geriau jį kitur panaudoti nei nakvynės paieškai, tačiau jei keliaujate tik suaugę žmonės, o nakvynės paieškos būtų mažesniuose miesteliuose,tad kodėl nepabandžius taip kaip Jūs rašote drinks_cheers.gif bent ten kur buvome mes apsistoję, tikrai be problemų būtume radę apsigyventi ir be rezervacijos, viešbučiai apytuščiai smile.gif ...tik mano nuomone vis viena Jūs būsite susiplanavę bent preliminarų maršrutą, tai ar nebūtų geriau internete, kad ir per tą patį booking susirasti Jums prieinamų nakvynių ir užsirašyti adresus, kad po to daug nereikėtų ieškoti.Be to, mano pastebėjimu kainos nuo nurodytų internete nelabai ir skiriasi, nebent jau ant kažkokios super akcijos rezervavimo puslapiuose pataikytumėte, o kainos visur oficialiai yra nurodytos tiek sezonu, tiek ne, tad manau be nakvynės tikrai neliksite.Nežinau ar čia suprantamai parašiau, tačiau apibendrinant galiu drąsiai teigti, kad keliaudami ne sezonu tikrai rasite nakvynę už normalią kainą ir be rezervacijos (..nors aš vis viena užsisakyčiau, po to geriau atšaukti, bet būtų ramiau mirksiukas.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Astra,dėkui už dar vieną, šaunių atostogų aprašymą 4u.gif man labai patinka, kad tavuose reportažuose daug augalų wub.gif čia priedui prie puikių gamtos ir miestelių vaizdų thumbup.gif
Atsakyti
perkaityta 4u.gif , ir imta daug kas domėn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 11 29, 20:42)
Ačiū, mamute 4u.gif ....dėl nakvynės man sunku patarti, nes kiekvieno keliavimo įpročiai ir poreikiai skirtingi , galiu tik pasakyti savo subjektyvią nuomonę: jei kelionėje laikas brangus, tad geriau jį kitur panaudoti nei nakvynės paieškai, tačiau jei keliaujate tik suaugę žmonės, o nakvynės paieškos būtų mažesniuose miesteliuose,tad kodėl nepabandžius taip kaip Jūs rašote drinks_cheers.gif bent ten kur buvome mes apsistoję, tikrai be problemų būtume radę apsigyventi ir be rezervacijos, viešbučiai apytuščiai smile.gif ...tik mano nuomone vis viena Jūs būsite susiplanavę bent preliminarų maršrutą, tai ar nebūtų geriau internete, kad ir per tą patį booking susirasti Jums prieinamų nakvynių ir užsirašyti adresus, kad po to daug nereikėtų ieškoti.Be to, mano pastebėjimu kainos nuo nurodytų internete nelabai ir skiriasi, nebent jau ant kažkokios super akcijos rezervavimo puslapiuose  pataikytumėte, o kainos visur oficialiai yra nurodytos tiek sezonu, tiek ne, tad manau be nakvynės tikrai neliksite.Nežinau ar čia suprantamai parašiau, tačiau apibendrinant galiu drąsiai teigti, kad keliaudami ne sezonu tikrai rasite nakvynę už normalią kainą ir be rezervacijos (..nors aš vis viena užsisakyčiau, po to geriau atšaukti, bet būtų ramiau mirksiukas.gif ) 4u.gif

Ačiū 4u.gif Esu padrąsinta iš anksto neužsisakyti nakvynės. blush2.gif Nežinau kiek laiko važiuosis iš Malagos iki Rondos aplankant pakeliui mažesnius miestelius, nežinau kiek laiko norėsis būti Rondoje bei kituose miesteliuose, būtų gaila dėl laiko stokos ką nors praleisti, todėl geriau gal nerezervuosim iš anksto. g.gif Noriu pamatyti Marbella, Ronda, Setenil, Zahara, Grazalema, Ubrique, Gaucin, tada važiuoti link Gibraltaro (nežinau ar į jį patį noriu g.gif gal tik pro šalį praeisim g.gif ), Tarifa, Cadiz, paskui į Jerez, Arcos de la Frontera ir paskui jau šauti link Sevilijos. Turime šiam gabaliukui 3 naktis ir 4 dienas. Kur planuoti nakvynes neįsivaizduoju g.gif Ir gal ką įdomaus žiūrėtino praleidau, žinovės, atsiliepkite g.gif 4u.gif Kadangi gi bus žiema jūros malonumai atkrenta, lieka malonumai akims ir skrandžiui, bei, savaime suprantama, kojytėms, nes pasivaikščioti, ypač po mažus miestelius, pilis ir pan., mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2012 11 30, 20:41)

Jūsų planai tikrai nemaži thumbup.gif ...net dar pasižiūrėsiu savo užrašus, gal ką patarti galėsiu, nes nemažai miestelių mes išbraukėme iš savo planų dėl laiko stokos..bet mums sutrukdė tai, kad buvo šilta, todėl negalėjome atsispirti pagundai šiek tiek prie jūros pabūti blush2.gif Gaucin ir aš buvau nusižiūrėjus, norėjome jį aplankyti paskutinę dieną, paskutiniu momentu apsisprendėme iš Castellar de la Frontera leistis žemyn link jūros nei vėl kilti ax.gif ...tik nelabai supratau g.gif tas gabaliukas, tai paskutinė atkarpa?...o kiek viso laiko Jūs turėsite? 4u.gif...kas dėl Gibraltaro g.gif jį lankyčiau todėl, kad lankyti lotuliukas.gif ir jei planų artimiausiu metu sugrįši į Malagą neturite, tai gal ir verta...čia labai subjektyvu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 30 lapkričio 2012 - 19:56
Ačiū Astra už reporatžą 4u.gif Fantastika thumbup.gif Kaip smagus prisimint matytas vietas ir pamatyt nematytas wub.gif Linkiu jum dar daug kelionių, o mes lauksim lauktuvių-fotoreportažų wub.gif

QUOTE(mamutas @ 2012 11 30, 19:41)
Ačiū  4u.gif Esu padrąsinta iš anksto neužsisakyti nakvynės.  blush2.gif Nežinau kiek laiko važiuosis iš Malagos iki Rondos aplankant pakeliui mažesnius miestelius, nežinau kiek laiko norėsis būti Rondoje bei kituose miesteliuose, būtų gaila dėl laiko stokos ką nors praleisti, todėl geriau gal nerezervuosim iš anksto.  g.gif  Noriu pamatyti Marbella, Ronda, Setenil, Zahara, Grazalema, Ubrique, Gaucin, tada važiuoti link Gibraltaro (nežinau ar į jį patį noriu  g.gif gal tik pro šalį praeisim  g.gif ), Tarifa, Cadiz, paskui į Jerez, Arcos de la Frontera ir paskui jau šauti link Sevilijos. Turime šiam gabaliukui 3 naktis ir 4 dienas. Kur planuoti nakvynes neįsivaizduoju  g.gif Ir gal ką įdomaus žiūrėtino praleidau, žinovės, atsiliepkite  g.gif  4u.gif Kadangi gi bus žiema jūros malonumai atkrenta, lieka malonumai akims ir skrandžiui, bei, savaime suprantama, kojytėms, nes pasivaikščioti, ypač po mažus miestelius, pilis ir pan., mėgstu.

Aš tai visad užsakinėdavau iš anksto nakvynes ir niekad nepasigailėjau. Juo labiau mes gaudydavom "daily deals" bookinge tai smarkiai išlošdavom ant kainos, nes skirdavosi nuo tos, kur pačiam viešbutyje parašyta kartais net kelis kartus. Bet jei finansai labai baisiai nespaudžia tai aišku galima ir vietoj kažką rast.
Aš vat jūsų vietoj būtinai imčiau nakvynę Setenil, man vakare tas miestas toks magiškas wub.gif Paklaidžiot tom gatvelėm vakare, išgert vyno bare po uola-fantastika. Juo labiau pačiam miestelyje yra berods 2 viešbučiai, tai vat tokiuose mažuose gal verta rezervaciją iš anksto imt, paskui jei ką galima ir atšaukt-booking.com tas atšaukimas nekainuoja dažniausiai.
Gibraltaro tai aš kiek buvau-neaplankiau, bet kažkaip visai nesigailiu-nežinau va ir Astros nuotraukas pažiūriu..nu lyg ir nieko, bet netraukia schmoll.gif
Kelias tarp Zaharos ir Grazalemos-fantastiškas. Nežinau ar skaitėt mano fotoreportažą-ten yra jo nuotraukų ir šiaip visokių miestelių pakeliui, vertų aplankymui-dabar jau visko nepamenu pati-pažiūrėkit, gal ką naudingo rasit mirksiukas.gif Och pavydu jum tos kelionės.. wub.gif Lauksim dar vieno fotoreportažo iš Andalūzijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 01 gruodžio 2012 - 11:17
Ačiū merginos už patarimus 4u.gif Reportažo nežadu, nesu jų rašytoja blush2.gif tik aistringa skaitytoja thumbup.gif MB kartais parašo, nes keliaujam nemažai, bet ne šiame forume. blush2.gif

Trys naktys baltuosiuose miesteliuose bus tik kelionės po Andalūziją pradžia. Paskui turime 3 nakvynes Sevilioj (šias jau užsirezervavome) ir t.t. ... O dėl grįžimo į Malagą - niekada negali žinoti. Kadaise taip norėjau į Romą, kad išprašiau iš MB kelionę su pusantrų metukų kleckiuku. Rodės, niekada ten nenuvyksiu, jeigu nebūsiu ryžtinga. O paskui kad pasipylė galimybės ir kelionės į Romą viena po kitos, žymiai palankesnėmis finansinėmis sąlygomis.

Nerimauju dar dėl vieno - būsime Kalėdų - Naujų metų švenčių laikotarpiu, kažin kaip ten ispanai, ar labai užšvenčia, ir ar labai trukdys trumpos dienos. g.gif Bet vasarą nenoriu dėl karščių, o kitu metų laiku turime derintis prie mokinių atostogų.

Einu ieškoti powerpuff reportažo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutas: 01 gruodžio 2012 - 15:39
Išgąsdinau parašius kad nebus reportažo g.gif verysad.gif

Powerpuff reportaže maistas nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2012 12 08, 14:09)
Išgąsdinau parašius kad nebus reportažo  g.gif  verysad.gif

Powerpuff reportaže maistas nerealus  wub.gif

Vat dabar teks pasitaisyt ir pažadėt reportažą biggrin.gif
Ačiū už komplimentus maistui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2012 12 08, 15:09)
Išgąsdinau parašius kad nebus reportažo  g.gif  verysad.gif

Šiandien prisiminiau tave mamutai,...nors kategoriškai parašei, kad reportažo nebus, bet gal vis gi kurioje nors temoje gali pasidalinti įspūdžiais, labai įdomu kaip Jums sekėsi, ar visi planai buvo įgyvendinti...įspūdžiai jau turėtų būti susigulėję mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
puikus reportazas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 11 18, 17:02)
Jau koks dangus wub.gif

NSO?
Papildyta:
QUOTE(Ingel @ 2012 11 18, 17:02)
Jau koks dangus wub.gif

NSO?

http://i1178.photobu...otrauka0465.jpg ?
Atsakyti