QUOTE(mamutas @ 2012 11 29, 19:03)
Reportažas puikus
Greitu laiku planuoju būti baltuosiuose miesteliuose, todėl norėjau paklausti, ar galima iš anksto nerezervavus lengvai ten surasti nakvynę? Nenoriu prisirišt prie jokių grafikų ir rezervuot viešbučius iš anksto... Ar kaina labai skirtųsi?
Prancūzijoje kai lankėm Luaros pilis tai visuomet rasdavom puikių ekspromtinių variantų, bet čia kita šalis, kiti papročiai.
Greitu laiku planuoju būti baltuosiuose miesteliuose, todėl norėjau paklausti, ar galima iš anksto nerezervavus lengvai ten surasti nakvynę? Nenoriu prisirišt prie jokių grafikų ir rezervuot viešbučius iš anksto... Ar kaina labai skirtųsi?
Prancūzijoje kai lankėm Luaros pilis tai visuomet rasdavom puikių ekspromtinių variantų, bet čia kita šalis, kiti papročiai.
Ačiū, mamute ....dėl nakvynės man sunku patarti, nes kiekvieno keliavimo įpročiai ir poreikiai skirtingi , galiu tik pasakyti savo subjektyvią nuomonę: jei kelionėje laikas brangus, tad geriau jį kitur panaudoti nei nakvynės paieškai, tačiau jei keliaujate tik suaugę žmonės, o nakvynės paieškos būtų mažesniuose miesteliuose,tad kodėl nepabandžius taip kaip Jūs rašote bent ten kur buvome mes apsistoję, tikrai be problemų būtume radę apsigyventi ir be rezervacijos, viešbučiai apytuščiai ...tik mano nuomone vis viena Jūs būsite susiplanavę bent preliminarų maršrutą, tai ar nebūtų geriau internete, kad ir per tą patį booking susirasti Jums prieinamų nakvynių ir užsirašyti adresus, kad po to daug nereikėtų ieškoti.Be to, mano pastebėjimu kainos nuo nurodytų internete nelabai ir skiriasi, nebent jau ant kažkokios super akcijos rezervavimo puslapiuose pataikytumėte, o kainos visur oficialiai yra nurodytos tiek sezonu, tiek ne, tad manau be nakvynės tikrai neliksite.Nežinau ar čia suprantamai parašiau, tačiau apibendrinant galiu drąsiai teigti, kad keliaudami ne sezonu tikrai rasite nakvynę už normalią kainą ir be rezervacijos (..nors aš vis viena užsisakyčiau, po to geriau atšaukti, bet būtų ramiau )