Sveikinam Edvina ir Izabele
Laba, sveikinam ir mes Edviną ir Izabelę
ir mes prisidedam prie sveikinimų Edvinui ir Izabelei
nieko nekalbat daugiau, papasakokit, kaip šventėt vaikų gimtadienius, ką dovanų gavo, ko Kalėdoms nori kuo gyvena vaikai, kuo domisi, kas ant bangos pas juos
nieko nekalbat daugiau, papasakokit, kaip šventėt vaikų gimtadienius, ką dovanų gavo, ko Kalėdoms nori kuo gyvena vaikai, kuo domisi, kas ant bangos pas juos
Laba ryta
Sveikinimai Edvinui, Izabelei, Kamilei
Sveikinimai Edvinui, Izabelei, Kamilei
Aciu
QUOTE(Fixa @ 2012 11 26, 15:45)
Kaledoms nori zaislu, dauuug zaislu nors realiai su tais zaislais beveik nezaidzia. Pazaidzia kokia 10-20 minuciu ir viskas, bet ju vis reikia ir reikia. O seip tai mane baigia varyti is proto "duok as tau morkas pakepsiu" "duok as keptuvej mesyte apversiu, puode sriuba pamaisysiu".
O pati laimingiausia buna kai paprasau,kad indus isplautu Labai nori grindis plauti, kilima siurbti, tikra mano seimininke.
Cia kazkada prase,kad duociau morka ir bulve skusti, daviau, bet nieko jai neisejo, tai daugiau ir nepraso.
Dabar praejo etapas "kas čia" ir prasidejo "o ka reiskia zodis monstras, nusivyles, ir dar daug, daug kitu zodziu, kuriu prisigaudo is teliko
Kada pas jus darzelyje Kaledine svente? Pas mus tai guodzio 11 diena
mes vis neapisrerndziam del gimtadienio dovanos is pradziu norejo virtuve,paskui leliu nameli,tada barbi,paskui barbi-undinele,o dabar sako kad nori kasos aparata noru labai daug,o kaledom turbut gaus patalyne bratz arba hanna montana ai dar nori kvepalu.
Kas liecia pagalbos-labai nemegsta tvarkytis,o vat padeti man virtuvej-su mielu noru.
Daug ka sugeba jau ir pati padaryti,pvz. pastato kede prie saldytuvo,pasiima tai ko reikia,pati padaro sumistinius ir ne bet kokius-o skanius.
Dar pati daro salotas sau,supjausto pomidora,agurka ir pjausto labai graziai,kubeliais mazais,pati ideda grietine druskos,pipiru ir padaro skaniai,kad ir Evelina paskui kartu su ja valgo.
Kas liecia pagalbos-labai nemegsta tvarkytis,o vat padeti man virtuvej-su mielu noru.
Daug ka sugeba jau ir pati padaryti,pvz. pastato kede prie saldytuvo,pasiima tai ko reikia,pati padaro sumistinius ir ne bet kokius-o skanius.
Dar pati daro salotas sau,supjausto pomidora,agurka ir pjausto labai graziai,kubeliais mazais,pati ideda grietine druskos,pipiru ir padaro skaniai,kad ir Evelina paskui kartu su ja valgo.
sveikinimai Kamilei
Ignas tai nori Lego city, Lego Ninjago o man tie Lego... nu padarei kokį laivą, mašiną ir nebepasidaro daugiau iš jo nieko... tai sudėjo kartą ir jau nebeįdomu seniau universalensi jie buvo, nors mačiau yra vien paparstų Lego kaladėlių pirkti, gal geriau tokias paimt
---
oho Ignas neprašo to nebent jei kotletus darau, tada jau būtinai prisitato, ir jis daro su močiute cepelinus esam ir sausainius darę, na tešlą minkę, figūrėles spaudę, bet.. paskui sako -aš nevalgysiu, nemėgstu apie indų plovimą kalbos nebuvo, bet reikės pasiūlyt
---
šiaip būna, kad paprašo skudurėlio ir šluotos, užsideda guminę pirštinę ir "tvarko" namus. sako, aš - valininkas (nuo valyti) ir šlavininkas (nuo šluoti) gėles mėgsta laistyt
---
va va, pas mus tas pats mama, kas yra begalybė? o visata? o pensininkas? o menininkas?
---
pas mus gruodžio 21 d. norėjau, kad anksčiau būtų
oho
Ignas jokių salotų nevalgo, nebent agurką žalią
QUOTE(Rossini @ 2012 11 27, 09:28)
Kaledoms nori zaislu, dauuug zaislu.nors realiai su tais zaislais beveik nezaidzia. Pazaidzia kokia 10-20 minuciu ir viskas, bet ju vis reikia ir reikia.
--
O seip tai mane baigia varyti is proto "duok as tau morkas pakepsiu" "duok as keptuvej mesyte apversiu, puode sriuba pamaisysiu".
O pati laimingiausia buna kai paprasau,kad indus isplautu
--
Labai nori grindis plauti, kilima siurbti, tikra mano seimininke.
--
prasidejo "o ka reiskia zodis monstras, nusivyles, ir dar daug, daug kitu zodziu, kuriu prisigaudo is teliko
--
--
O seip tai mane baigia varyti is proto "duok as tau morkas pakepsiu" "duok as keptuvej mesyte apversiu, puode sriuba pamaisysiu".
O pati laimingiausia buna kai paprasau,kad indus isplautu
--
Labai nori grindis plauti, kilima siurbti, tikra mano seimininke.
--
prasidejo "o ka reiskia zodis monstras, nusivyles, ir dar daug, daug kitu zodziu, kuriu prisigaudo is teliko
--
Ignas tai nori Lego city, Lego Ninjago o man tie Lego... nu padarei kokį laivą, mašiną ir nebepasidaro daugiau iš jo nieko... tai sudėjo kartą ir jau nebeįdomu seniau universalensi jie buvo, nors mačiau yra vien paparstų Lego kaladėlių pirkti, gal geriau tokias paimt
---
oho Ignas neprašo to nebent jei kotletus darau, tada jau būtinai prisitato, ir jis daro su močiute cepelinus esam ir sausainius darę, na tešlą minkę, figūrėles spaudę, bet.. paskui sako -aš nevalgysiu, nemėgstu apie indų plovimą kalbos nebuvo, bet reikės pasiūlyt
---
šiaip būna, kad paprašo skudurėlio ir šluotos, užsideda guminę pirštinę ir "tvarko" namus. sako, aš - valininkas (nuo valyti) ir šlavininkas (nuo šluoti) gėles mėgsta laistyt
---
va va, pas mus tas pats mama, kas yra begalybė? o visata? o pensininkas? o menininkas?
---
pas mus gruodžio 21 d. norėjau, kad anksčiau būtų
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 11 27, 12:10)
oho
Ignas jokių salotų nevalgo, nebent agurką žalią
Labas vakarėlis
Sveikinam Kamilę, Izabelę ir Edviną
Gimtadieniui gavo barbę, knygučių ir ale loptopą Džiaugiasi visomis dovanomis kol kas
Bet dabar pas mus mokslų metas, tai labiausiai patinka mokintis, skaičių, raidžių, skiemenų, piešti, rašyti
Kalėdoms gaus kasos aparatą , puzle , šių irgi gali būti begalybė ir vis dėlioja ir manęs prašo išku mama po darbų ne visada noro turi
pas mus tas pats, o ką reiškia .....
pas mus visada po kalėdų apie gruodžio 27-28d
oho
Aš tai iš tų mamų ,kuri dar peilio nepatiki mažoms rankytėms
Sveikinam Kamilę, Izabelę ir Edviną
QUOTE(Fixa @ 2012 11 26, 15:45)
Gimtadieniui gavo barbę, knygučių ir ale loptopą Džiaugiasi visomis dovanomis kol kas
Bet dabar pas mus mokslų metas, tai labiausiai patinka mokintis, skaičių, raidžių, skiemenų, piešti, rašyti
Kalėdoms gaus kasos aparatą , puzle , šių irgi gali būti begalybė ir vis dėlioja ir manęs prašo išku mama po darbų ne visada noro turi
QUOTE(Rossini @ 2012 11 27, 09:28)
Dabar praejo etapas "kas čia" ir prasidejo "o ka reiskia zodis monstras, nusivyles, ir dar daug, daug kitu zodziu, kuriu prisigaudo is teliko
pas mus tas pats, o ką reiškia .....
pas mus visada po kalėdų apie gruodžio 27-28d
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 11 27, 12:10)
oho
Aš tai iš tų mamų ,kuri dar peilio nepatiki mažoms rankytėms
Sveikos
kasos aparatas geras dalykas Saule turi viena, bet parduotuvej pamate kitoki, mandresni,tai dabar jai kito reikia O seip tai zaidzia parduotuve, vaistine (as palikus nuo vaistu tusciu buteliuku, tusciu dezuciu) tai viska deda i maiselius ir skaiciuoja.
Ai ir dar vienas megstamas zaidimas - zaisti darzeli. Susisodina ziaslus ir moko juos jus darba dainuokit taip, darykit taip ir t.t
kasos aparatas geras dalykas Saule turi viena, bet parduotuvej pamate kitoki, mandresni,tai dabar jai kito reikia O seip tai zaidzia parduotuve, vaistine (as palikus nuo vaistu tusciu buteliuku, tusciu dezuciu) tai viska deda i maiselius ir skaiciuoja.
Ai ir dar vienas megstamas zaidimas - zaisti darzeli. Susisodina ziaslus ir moko juos jus darba dainuokit taip, darykit taip ir t.t
labas rytas,
Linkėjimai Domantui
bet tai kas tiems vaikams? Ignui irgi patinka namie žaisti darželį sakau, ar nepavargsti? bet jis kitaip žaidžia, mus įtraukia - turim vaidinti visą dieną - kaip atvedam į darželį, kaip jis eina žaisti, valgyt, miegot, į kiemą
Linkėjimai Domantui
QUOTE(Rossini @ 2012 11 28, 08:10)
bet tai kas tiems vaikams? Ignui irgi patinka namie žaisti darželį sakau, ar nepavargsti? bet jis kitaip žaidžia, mus įtraukia - turim vaidinti visą dieną - kaip atvedam į darželį, kaip jis eina žaisti, valgyt, miegot, į kiemą
QUOTE(Fixa @ 2012 11 28, 08:28)
Kartais ir man liepia zaisti su ja, tai as turiu atvesti vaika, poto kai pasiimu ji man atreportuoja ka mano vaikas dare, ka valge, miegojo pietu ar ne viskas taip pamegdzioja ir kartoja.