Labos
Kaip smagu čia rasti prirašyta
Mes visa šeima šiandien pirmąkart lydėjom mergaitės čiuožti pasimokinti. Patiko. Žiūrėsim kaip toliau.
O mokytis užsieny mūsų lapkritinukei, manau, kad sunku. Nes angliškai. Turbūt galima tik įsivaizduoti, kai esi aplinkoj, kur ne viską supranti, pasakyti gali ribotai. Pažanga, aišku, didelė vaikų būna, bet stresas, kurį jie patiria iš pradžių yra nemaža kaina už tai.
Linkėjimai kuo didžiausi, labai pasiilgom savos kultūros ir pašnekesių, tokių gilių, lietuviškų, iš širdies
Beje, skaito maniškė irgi su tėčiu - tiek lietuviškai, tiek angliškai. Čia man atradimas, bet labai vykęs - Kas turit tėtį išnaudokit sunkiausiom pamokom - didelis palengvinimas ir mamai, ir vaikai drausmingiau ir be graudulio atlieka tuos darbelius. (Rašom ir skaičiuojam tai su manim.) Kažkaip gal tėveliai moka apžaisti, turi ką pažadėti
Sveikos mamytes
saunuoliai.
gal reikes isbandyt, nes mano vaikas tai nei skaityt nei rasyt dar normaliai nemoka... bet kaip supratau kol kas tiems kurie moka, nelabai yra ka veikti...
QUOTE(vaidasqrt @ 2014 10 11, 13:46)
Turbūt galima tik įsivaizduoti, kai esi aplinkoj, kur ne viską supranti, pasakyti gali ribotai. Pažanga, aišku, didelė vaikų būna, bet stresas, kurį jie patiria iš pradžių yra nemaža kaina už tai.
saunuoliai.
QUOTE(vaidasqrt @ 2014 10 11, 14:28)
Beje, skaito maniškė irgi su tėčiu - tiek lietuviškai, tiek angliškai. Čia man atradimas, bet labai vykęs - Kas turit tėtį išnaudokit sunkiausiom pamokom - didelis palengvinimas ir mamai, ir vaikai drausmingiau ir be graudulio atlieka tuos darbelius. (Rašom ir skaičiuojam tai su manim.) Kažkaip gal tėveliai moka apžaisti, turi ką pažadėti
gal reikes isbandyt, nes mano vaikas tai nei skaityt nei rasyt dar normaliai nemoka... bet kaip supratau kol kas tiems kurie moka, nelabai yra ka veikti...
Labos
Ai, mes einam I antra jau klase - tai mum reik, nors aisku uzsieny tos klases kitaip, bet lietuviu, tai pagal antros klases kursa einam (tik nesakau, kad zibanciai - nebunant toj aplinkoj ner lengva). Tai tiesiog norejau pasakyt, kad kai pradesit rimciau daryt kokiu namu darbus, tai tai kas sunkiausia, labai naudinga, kad su teciu daryt. Ir vaiko rysys su teciu sustipreja, ir kazkaip "lengviau" persilaust mokantis su nauja tecio energija (dazniausiai su juokeliais, bent pas mus). O siaip tai LT kazkaip neretai vaikai I mokykla ateina skaityt mokedami (geriau ar blogiau), nors oficialiai tai to nereik. Gal del to, kad LT vaikai pradeda eit veliau, nei daugumoj vakaru Europos saliu. Tai greit tampa nesmagu buti ne prie daugumos
QUOTE(saturno_sesely @ 2014 10 15, 12:25)
Ai, mes einam I antra jau klase - tai mum reik, nors aisku uzsieny tos klases kitaip, bet lietuviu, tai pagal antros klases kursa einam (tik nesakau, kad zibanciai - nebunant toj aplinkoj ner lengva). Tai tiesiog norejau pasakyt, kad kai pradesit rimciau daryt kokiu namu darbus, tai tai kas sunkiausia, labai naudinga, kad su teciu daryt. Ir vaiko rysys su teciu sustipreja, ir kazkaip "lengviau" persilaust mokantis su nauja tecio energija (dazniausiai su juokeliais, bent pas mus). O siaip tai LT kazkaip neretai vaikai I mokykla ateina skaityt mokedami (geriau ar blogiau), nors oficialiai tai to nereik. Gal del to, kad LT vaikai pradeda eit veliau, nei daugumoj vakaru Europos saliu. Tai greit tampa nesmagu buti ne prie daugumos
vaidasqrt, temute apmirusi, nepergyvenk gaila aisku, bet as savo laiku irgi apleidau sia tema... tai dabar nenoriu skustis
Sveikos
Uzsuku cia,bet kad tema apmirusi visai.
Uzsuku cia,bet kad tema apmirusi visai.
sveikos, nju bet tai kaip as cia simtametu rodsnebuvusi, ojus vis dar plepat;)Saunuoles... kaip gera sugryzti;) negalvokit kad kur isvykusi buvau, tiesiog gyvenimo tempas...
o kadangi lapkritis jau labai y pabaiga- visus su gimtadieniais;)
o kadangi lapkritis jau labai y pabaiga- visus su gimtadieniais;)
Tikrai malonu sugrizti ir pasziureti kaip jus cia gyvenat nebuvau aktyviste, kaip sake, gyvenimo tempas daro savo viska.
Musu "maziukas' atsvente neseniai savo 7 metu gimtadieni, visas patenkintas su kruva dovanu grizo, sake,kad noretu dar karta pakartoti
Musu "maziukas' atsvente neseniai savo 7 metu gimtadieni, visas patenkintas su kruva dovanu grizo, sake,kad noretu dar karta pakartoti
QUOTE(vaidasqrt @ 2014 11 12, 08:03)
Yra yra
SU NAUJAISIAIS!!!!!
Su praejusiom sventem, mielos mamytes
Kokiomis nuotaikomis i 2015 izenge lapkritinukai? ar ismoke jau visi gerai skaityti, rasyti.. o gal yra kas ir i mokykla nejo?
Kokiomis nuotaikomis i 2015 izenge lapkritinukai? ar ismoke jau visi gerai skaityti, rasyti.. o gal yra kas ir i mokykla nejo?