Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio stebuklai

LAbas rytas,

Visiems entuziastingiems pirmokams 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

Mūsiškė irgi veržias namų darbus daryt, kurių vis neužduoda biggrin.gif Ko kas patinka, tikiuos, taip bus ir toliau biggrin.gif
Rusnei uniforma-tik liemenė tokia žalia megzta, tai kol kas su ja karšta mokykloj. Pirmą pamoką atbūna, paskui nusivelka.

Su rytiniais atsikėlimais sunkiau ir su ėjimais miegot anksčiau sunkoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 09 03, 21:42)
Mano pirmokėlei mokykla kol kas didžiausias džiaugsmas, laukia kasdien kada vėl į mokyklą, klausinėja grįžus, kada gi reikės pamokas ruošti 

o Ignas visai nieko nepasakoja apie mokyklą. eina mielai, viskas tvarkoj, bet kai pabandau pakalbinti, nesileidžia. šiaip, jis labai gaili darželio draugų. pora vaikų iš jo grupės į tą pačią klasę eina, kiti į paralelines, susitiks per prailgintą grupę, bet jo geriausias draugas kitoj mokykloj, tai jam vaikui stresas matyt...

namų darbų dar neužduoda, na, tik sakė vėliau, jei kažko klasėj nebaigs, nespės, pageidautina pratybas pabaigti namie.

uniforma yra - liemenė, kostiuminės kelnės ir kaklaraištis, bet jis tik per šventes. o liemenė ir kelnės kasdien.

šiaip tik toks šokas buvo, kad mokykla daugiau nei darželis kainuoja blink.gif na, čia aš apie maitinimą ir prailgintą grupę, bet įsivažiuoti reikia, suprasim visą sistemą, nes dar pati aš pasimetus biggrin.gif
Atsakyti
Su prailgintom grupėm įdomiai kažkaip, kiekviena mokykla nusistato savas taisykles, kaip supratau g.gif Nes kol mūsų didysis mokėsi Plia terytės, prailginta kainavo 250 Lt/mėn., o perėjus į Balsių, už valandas mokėt reikėjo ir ten ne kažkas susidarydavo, daug mažiau. Bet kokia tvarka dabar, nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus prailginta-nemokamai.
O kad mokykla kainuoja-tai jauciasi,ypac kai visos trys lanko,Evelina aisku dar maza,lanko nuline klase ir lankys 4 metus biggrin.gif
Kamilei uniforma-svarkas,sarafanas,kaina 265 lt.

Siandien Kamile skambino is makyklos,tai per asaras vos supratau,ka ji sake,klasiokas tampe uz plauku ir apsparde kojom (mokytoja tuo metu buvo isejusi trumpam) sad.gif tai skambinau Gabrielei,kad nueitu nuramintu ja...

o Evelina be problemu,pasileka,ate padaro,uzmiega klasej normaliai thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
pirmokams 4u.gif

Ūla irgi į mokyklą noriai eina ir keliasi ryte kol kas visai neblogai.
Pas mus uniforma - sarafanas ir švarkas arba megztukas. Prailgintoj dar nebuvo likus, bet mokama už valandas.

Ūlos geriausia draugė irgi kitą mokyklą lanko ir iš viso iš jos grupės tik vienas berniukas eina į tą pačią klasę ir viena mergaitė į paralelinę. Bet ji iš pradžių tik stresavo, kad nebus jokių pažystamų, dabar jau ramu biggrin.gif.
Atsakyti
Labo

che kaip smagu, tiek gyvybes thumbup.gif

smagu ypac skaityti tuos idealius "labai nori eiti I mokykla, nori daryti namu darbus". linkejimai tai visiems, ir ypac tiems, kuriuos skriaude, kurie nubrauke asara, kurie laikosi neverke, kuriems sunku susidraugauti.. wub.gif

idomu, kaip sekasi eiti I mokykla tiems, kurie ne Lietuvoj, gal jau kai kam ne pirmus metus, kaip kalba sekasi mokytis?

Mano lapkritinuke lankyti pradejo antra klase tarptautinej mokykloj Olandijoj. Mokosi anglu kalba. Draugai nauji, neiprasta viskas. Kaip seksis viskas paaiskes veliau. Grista tik labai isalkusi (nors valgo ir mokykloj) smile.gif ir be abejo, pilna ispudziu.. smile.gif
Atsakyti
Toks aktyvumas ko gero buvo prieš 7 metus bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes visus vaikucius ir visas mamytes sveikinam kartu su Adrija buckiai visiems geru mokslu ir pasiekimu 4u.gif
Mes gyvenam po truputi mokykla po langais, uniformos laukiam dar smile.gif liemene ir sijonas arba sarafanas mes sijona ir liemene wink.gif
Po kol kas nori eiti yra , prailginta grupe yra iki 15val mokama. Drauges ir i ta pacia klase eina tai smagu visom.
Sunku man vienai bet kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės biggrin.gif

Senai girdėtos matytos, sveikinu visus lapkritinukus įžengus į naują etapą- mokyklą... drinks_cheers.gif

Mano Markas irgi žygiuoja į pirmą klasę, uniformą turi, prailgintą grupę lanko, valanda litas septyniasdešimt smile.gif skaityti dar nemoka, todėl truputį stresuojam, bet šiaip klasėj draugiški geri vaikai ir viskas gerai thumbup.gif

Maistas kainuoja 38,50 savaitei. Pusryčiai ir pietūs.

Smagu vėl apsilankyti čia thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif

Sveikinimai Rossini 4u.gif

Mes irgi žygiuojam į pirmą klasę. Viskas gerai, noriai eina, bet darželio ilgisi. Namų darbu dar nesam ruošę, leidžiu ir į prailgintą, palaukia kol broliui baigsis pamokos tada abu ir gryžta. Kiekvieną dieną duodu po keturis litus pietums, sake užtenka. Turim ir uniformą: kelnes, marškinukai, megztukas ir kaklaraištis ( tik švenčių proga). Ir tyte nelabai sunkiai keliasi, kazkaip visada toks ankstukas buvo, ir savaitgali devyniom jau prabudęs būna. Dičkas dar ir dabar miega doh.gif Prailginta grupė mums nieko nekainuoja schmoll.gif

Kaip smagu kai pokalbiai atgijo..

Įdomu kaip Kiwijai sekasi? Deilinai ?
Atsakyti
Sveikos mamytes savaitgali thumbup.gif

Nagi gaivinam tema drinks_cheers.gif smile.gif

ka savaitgali veikiat? mes tai dalyvaujam saskiu turnyre smile.gif

Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Mes neužilgo planuojam į mugę "Dzūkų turtai" biggrin.gif

Ausutė irgi eina į prailgintą grupę, pas mus mėnesiui 15lt. Jei aš anksčiau baigiu darbą, nei mūsų tėtukas, tai važiuodama namo paskambinu prailgintos mokytojai,kad išleistų ir pareina viena namo, apskritai atsirado didelis savarankiškumas, pati ir pas močiutę nueina, netoli, bet vis tiek pora gatvelių, pienuko nuperka, šiukšles išneša biggrin.gif

Namų darbus darom, bet čia jau vargstam, nes nesusikaupia, malasi,juda, kruta, žioplinėja, kai nori parašo gražiai, bet dažniausiai skubėt mėgėja, tai tenka pasikankinti. Kadangi aš po darbo jau nelabai turiu kantrybės vėl mokinti blush2.gif tai namų darbus su tėtuku ruošia ax.gif

eina į anglų k. būrelį mokykloj ir dar pareiškė norą piešti ant vandens, na taiir į šį leisim biggrin.gif
Atsakyti