labas,
Sveikinimai Rossini
Meetui aš irgi pasirašyčiau .
Sveikinimai sukaktuvininkams
Sveikutes kazkaip ramuma cia pas jus
Šviesių, jaukių ir šiltų šv. VELYKŲ!
... lapkritinukai paūgėjo... turbūt visi skirtingai, atitinkamai pagal tėčius ir mamas, bet jau niekas per daug nesuka galvos mažiau ar daugiau...
Mamos pagaliau ramiau gali atostogauti...
Tik retkarčiais paklykaujantys pirmieji nerimastingiausi - gal stropiausi? - paukščiai primena - rudenį į mokyklėlę...
Oi, dar pačios smagiausios, šilčiausios vasaros dienos, - atsiveja aptingusios mintys... Ir vis kažkaip sunkiau prisiminti, ar karšta vasara buvo prieš septynis metus. Tik kai kurios TO rudens akimirkos įsirėžė visam...
Linkėjimai
Mamos pagaliau ramiau gali atostogauti...
Tik retkarčiais paklykaujantys pirmieji nerimastingiausi - gal stropiausi? - paukščiai primena - rudenį į mokyklėlę...
Oi, dar pačios smagiausios, šilčiausios vasaros dienos, - atsiveja aptingusios mintys... Ir vis kažkaip sunkiau prisiminti, ar karšta vasara buvo prieš septynis metus. Tik kai kurios TO rudens akimirkos įsirėžė visam...
Linkėjimai
Pratęsiant ankstesnį pasisakymą apie mokyklą... Nors ne labai šilta ir saulėta, bet graži ir jaudinanti buvo ta pirmoji rugsėjo
Su mokslo metų pradžia visus lapkritinukus ir jų mamas
Su mokslo metų pradžia visus lapkritinukus ir jų mamas
Prisidedu ir as prie sveikinimu musu lapkritinukams Su rugsejo 1-aja
Sveikinimai pirmokams lapkritinukams!!!
jei, kas dar čia įlendat, papasakokit, kaip gyvenat, kuo kvėpupojat? kaip vaikams mokykla? noriai eina?
jei, kas dar čia įlendat, papasakokit, kaip gyvenat, kuo kvėpupojat? kaip vaikams mokykla? noriai eina?
Sveikos
Aš irgi siunčiu linkėjimus visiems lapkritinukams pirmokėliams
kaip greiati pralėkė metai, atrodo visai neseniai dalinomės bendrais rūpesčiais ir džiaugsmais, o dabar jau naujas etapas , jau pirmokučiai
Mano pirmokėlei mokykla kol kas didžiausias džiaugsmas, laukia kasdien kada vėl į mokyklą, klausinėja grįžus, kada gi reikės pamokas ruošti
kaip greiati pralėkė metai, atrodo visai neseniai dalinomės bendrais rūpesčiais ir džiaugsmais, o dabar jau naujas etapas , jau pirmokučiai
Mano pirmokėlei mokykla kol kas didžiausias džiaugsmas, laukia kasdien kada vėl į mokyklą, klausinėja grįžus, kada gi reikės pamokas ruošti
QUOTE(Fixa @ 2014 09 03, 08:20)
Sveikinimai pirmokams lapkritinukams!!!
Kolkas labai patinka tikiuosi,kad nedings tas noras. Dziaugiasi,kad kiemo drauges i ta pacia klase eina. Tik liudna,kad nera uniformos mokykoj.
QUOTE(lili* @ 2014 09 03, 21:42)
Sveikos
Aha, pas mus irgi klausineja pie namu darbus, apie pazymius ir dar daug visokiu kitokiu klausimu.
Sveikinu visus lapkritinukus
Kamilei kol kas labai patinka atejusi namo is karto seda prie namu darbu
Kamilei kol kas labai patinka atejusi namo is karto seda prie namu darbu