Labas rytas
Baubukai laikau, sakyk iki kada reikia laikyti
šypsenytė ačiū ir už sveikinimus ir už šilumą ir už šypseną
QUOTE(baubukai @ 2013 03 04, 23:38)
davai laikykite špygas už mane, ryt vakare pasakysiu ar padėjo
nu laikom laikom
QUOTE(Nitner @ 2013 03 04, 23:45)
Natuk, kaip tavo mononukleozė ir sniegenos?
abu vietoje ir nei vienas neisskrenda. o taip kaip sniegenos lesa tai panasu kad pasavaris taip greit neateis.
Laba,
Jei dar suspėjau, tai laikau ir aš pirštų kombinaciją
Nea, Pijaus zaraza nepasiduoda taip lengvai
O dar Rusnė atkrist bando Bet mums pavyks, viskas bus gerai
Iš Kaziuko mugės parsinešėm sniegeną Rusnei tokią veltą, gražią Bernam po baronką ir laukiam pavasario tikro, man kovas/balandis patys šlykščiausi mėnesiai metuose, paskui jau galima gyvent
Jei dar suspėjau, tai laikau ir aš pirštų kombinaciją
QUOTE(Nitner @ 2013 03 04, 22:45)
Limit, gal pavasario proga pagaliau visi sveiki pas jus?
Nea, Pijaus zaraza nepasiduoda taip lengvai
O dar Rusnė atkrist bando Bet mums pavyks, viskas bus gerai
Iš Kaziuko mugės parsinešėm sniegeną Rusnei tokią veltą, gražią Bernam po baronką ir laukiam pavasario tikro, man kovas/balandis patys šlykščiausi mėnesiai metuose, paskui jau galima gyvent
Baubukai laikom
Limit jums
Limit jums
Laba
Limit seimynai
sypsenyte, aciu uz sveikinimus
laikom spygas uz baubukus
keista lapkritinuku tema matyti puslapio paciam virsuje
Limit seimynai
sypsenyte, aciu uz sveikinimus
laikom spygas uz baubukus
keista lapkritinuku tema matyti puslapio paciam virsuje
Niuuuu špygų laikytojos ir kaip su tokia palaikymo komanda nelaimėsi
Taigi, skamba fanfaros, šaudo fejerverkai tadadam mano logotipas ką tik laimėjo konkursą.
Teks statyti jums šampano
Taigi, skamba fanfaros, šaudo fejerverkai tadadam mano logotipas ką tik laimėjo konkursą.
Teks statyti jums šampano
QUOTE(baubukai @ 2013 03 05, 14:52)
Niuuuu špygų laikytojos ir kaip su tokia palaikymo komanda nelaimėsi
jėėė, sveikinimai tai dabar paskaok, koks konkursas ir pan
QUOTE(Fixa @ 2013 03 05, 16:12)
jėėė, sveikinimai tai dabar paskaok, koks konkursas ir pan
Nu ką čia pasakot Yra tokia svetainė, kur tokius konkursus skelbia, dalyviai iš viso pasaulio. Užsiregistravau, sudalyvavau ir laimėjau
Tuoj išsiaiškinsiu ant kiek slaptas tas mano logotipas turi būti, gal galima ir jums parodyt
Baubukai džiaugiuosi kartu su Tavimi
O Login2013 apdovanojimuose nedalyvauji?
Sėjau šiandien velykinę žolę kiaušinių lūkštuose. Lauksiu dabar rezultato
Jau norisi namus puošti.
Kaziuko mugėje ir aš buvau. Ačiū D niekas manęs nesutraiškė
Ir labai man iš tikrųjų šiaip pasisekė, nes... Važiavau su mašina, o apie parkavimą tikriausiai nėr čia ką pasakoti, bet važiuoju ir giriuosi draugei: sekmė dabar yra mano draugė ir akurat lengvai suradom kur mašina palikti. Bet tai ne viskas. Beveik visada skambinu vyrui, kad sumokėtu už parkavimą. Šį kartą lygiai taip pat pasielgiau. Tik jis šį kartą pamiršo sumokėti
Tad, sumokėjo jau tada kai paskambinau paklausti iki kada sumokėjo ir kodėl SMS'o neatsiuntė Grįžus prie mašinos neradau jokio lapelio Ne be reikalo pasirodo pasigiriau draugei
O šiaip, tai nupirkau pora medinių šaukštų, mentelę iš vyšnios, tokį medinį grybuką riešutams gliaudyti, verbų, lašinių ir ledinukų iš šaltalankių sulčių.
Ragavom nepaprastai gardų bei skanų keptą rūkytą sūrį su spanguolių užpilu:
Buvo toks katės maiše pirkimas, nes mes galvojom, kad tai yra pyragėliai iš tešlos su sūriu viduje , bet oi, kaip pataikėm iki šiol tą skonį prisimenu
O Login2013 apdovanojimuose nedalyvauji?
Sėjau šiandien velykinę žolę kiaušinių lūkštuose. Lauksiu dabar rezultato
Jau norisi namus puošti.
Kaziuko mugėje ir aš buvau. Ačiū D niekas manęs nesutraiškė
Ir labai man iš tikrųjų šiaip pasisekė, nes... Važiavau su mašina, o apie parkavimą tikriausiai nėr čia ką pasakoti, bet važiuoju ir giriuosi draugei: sekmė dabar yra mano draugė ir akurat lengvai suradom kur mašina palikti. Bet tai ne viskas. Beveik visada skambinu vyrui, kad sumokėtu už parkavimą. Šį kartą lygiai taip pat pasielgiau. Tik jis šį kartą pamiršo sumokėti
Tad, sumokėjo jau tada kai paskambinau paklausti iki kada sumokėjo ir kodėl SMS'o neatsiuntė Grįžus prie mašinos neradau jokio lapelio Ne be reikalo pasirodo pasigiriau draugei
O šiaip, tai nupirkau pora medinių šaukštų, mentelę iš vyšnios, tokį medinį grybuką riešutams gliaudyti, verbų, lašinių ir ledinukų iš šaltalankių sulčių.
Ragavom nepaprastai gardų bei skanų keptą rūkytą sūrį su spanguolių užpilu:
Buvo toks katės maiše pirkimas, nes mes galvojom, kad tai yra pyragėliai iš tešlos su sūriu viduje , bet oi, kaip pataikėm iki šiol tą skonį prisimenu
sveikos...
"ismiegojau " visa ziema be jusu, bundu ir as;))) o cia kaip visada geris ir siluma... nju taip gera skaityti apie daugiavaike Aneri ir Rossini... as siandien irgi tokiu pavasarisku oru pasvajojau, kad noriu trecio...
istikro taj uzejau aukles pasiieskoti...
ainu..
"ismiegojau " visa ziema be jusu, bundu ir as;))) o cia kaip visada geris ir siluma... nju taip gera skaityti apie daugiavaike Aneri ir Rossini... as siandien irgi tokiu pavasarisku oru pasvajojau, kad noriu trecio...
istikro taj uzejau aukles pasiieskoti...
ainu..
Sveikos,
Kas ten varė žiemą iš kiemo? Kažkotais grįžo ji
Su Kovo 11-tąja!!!
Baubukai pasakok ką tu Kaziuko mugėje pirkai
Su Kovo 11-tąja!!!
Baubukai pasakok ką tu Kaziuko mugėje pirkai
Su Kovo 11
aha, labai nustebom šiandien. nuo Druskininkų link Kauno važiavom, tai tiek pustė, tokie keliai slidūs ir nevalyti buvo, kad uch
QUOTE(Aneri @ 2013 03 11, 15:46)
aha, labai nustebom šiandien. nuo Druskininkų link Kauno važiavom, tai tiek pustė, tokie keliai slidūs ir nevalyti buvo, kad uch