Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio stebuklai

QUOTE(Nitner @ 2013 02 26, 12:49)
Nes tai labai japoniška 

...ir kada toji lastele spejo uzaugti....

eisi? eisi? be manes? unsure.gif

QUOTE(Rossini @ 2013 02 26, 12:56)
Prisiduodu ir as  smile.gif

Sveikianam ir grazaus laukimo 4u.gif

O mes su nejepone ir nekine, taciau jau ir be virsutinio danties, eilini karta dosniai apdovanota dantuku fejos, draugishkai sergancios bronhitu, stebim pro langa tirpstancia ciozykla, skaiciuojam pinigelius kaziuko muges meduoliams ir raginam nupenetas sniegenas nuo lesyklos skristi ir uzleisti berza pavasario pranasams.
Atsakyti
Laba diena,

Aneri, Natuk, jūs per gerai galvojat apie mano galimybes smile.gif Keliu dar neisiu, nes tam reiktų bent jau mėnesio. Nieks neišleis nepaleis, sakys, prisigimdei tai dabar malonėk ir auginti ir jokiais kitais keliais nevaikščioti. tai aš va ir laukiu kol tie pasigimdytieji paaugs tiek, kad mėnesį be manęs galės išgyventi.

Šiaip nežinau ar pasakojau, bet aš kažkada ėjau kitu keliu, pėškom nuo Jurbarko iki Vilkijos kita Nemuno puse. Per miškus ir piliakalnius, su kuprine, su košėm ant laužo virtom, su laukinėm avietėm desertui. Bet, Natuk, ten plaukams plauti nebent Nemuno vanduo, tai nžn ar tu pasirašytum, bet galvą nemunai piliakalniai miestukai ir dvarai apleisti išplauna visam laikui. Tai čia toks buvo mano Kelias made ir lithuania. nesiūlau pakartoti, bet labai norėčiau.

Natuk, žiūriu pro langą ir neabejoju kad visgi jūs prikalbinot tas sniegenas.

Trečiadieniai darosi pavojingi. Praeitą sugalvojau mesti ispanų, šį pradėjau galvoti mesti institutą. sveikas praktiškasis prote, sugrįžk.
Atsakyti
QUOTE(Nitner @ 2013 02 27, 13:47)
sveikas praktiškasis prote, sugrįžk.

Aš sakyčiau jis jau sugrįžta ax.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, lapkritinuku mamytes!
smagu, kad vis dar gyvas lapkritinuku puslapiukas. Vis sunkiau ji surasti, nes mes jau atsidure tarp bendraamziu prie tookiu dideliu vaiku (senu smile.gif ).
Labai sveikinu besilaukiancias Rossini ir Aneri, kuri jau visai greitai, kaip faina. Koks skirtumas bus tarp vaiku? 2,5 2,5? As irgi karts nuo karto pagalvoju apie trecia, bet kazkaip visai nenoriu namie buti, noriu dirbt ir but toj aktyvioj visuomenes daly, bet ir ilgai laukti nenoriu, nes jau kaip sakant, nebe 20 smile.gif Zodziu, visko noriu, reikia kaip nors susigalvoti.
O siaip viskas vienodai, niekas labai nepasikeite - tik ziu, vaikai uzauge kokie jau. PO turputi (pagaliau!!!) pradeda draugauti labiau vienas su kitu, bet vis dar nebuna dienos be verksmu ir klyksmu. O auklejos darzely sako, kad kai susitinka brolis sus sese, tai tokia meile plesia, lauke apsikabine buciuojasi ir taip toliau, tai nezinau, ar cia taip maivosi, ar cia is tikro taip myli, gal jiems labai patinka, kai visi grozisi, kad cia va kokia meile tarp vaiku smile.gif Aisku, mes su vyru tai negalim tokiais zodziais patiketi, nes namie iki tokios meiles tai, nu, trumpai sakant, nesam mate tokiu dalyku...
Pradedu jau galvoti, kad tuoj Medai jau i mokykla reikes eiti ir vajei... Vis man skauda sirdi, kad tie mano vaikai abu lapkritinukai, vos ne metais jaunesni uz kitus vaikus, kaip ten jiems seksis ir tt.
Ideciau kokia nuotrauka, bet kad jau nebemoku net smile.gif
Rytoj jau pavasaris, tai grazaus visiems pavasario, kaip gera, kai siom dienom daug saules ir sviesos!
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2013 02 27, 20:37)
Aš sakyčiau jis jau sugrįžta  ax.gif

Ironiškai susiskaitė smile.gif Ir tinka beveik visiem.. savaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2013 02 26, 13:19)
Bet tai, kokie gydytojai geri, jeigu sugeba tokias diagnozes kelti. Pradedu tikėti, kad ir pas mus Daktarų Hausų yr.

Nu zinokit turiu ir as toki Hause. Vinzo dirbo ji anksciau namo Tarandeje, tada ikure savo klinika ir esejo. Dabar kaip zinia as jau 3 sav su antibais ir vis blogeja. Spjoviau, susiradau as savo ta Hause...nu ir sveikinu man ta mononukleoze, na ir draugei mano irgi smile.gif
p.s. sniegenos neisskrido ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su pavasariu visas!!!!! wub.gif


Netyčia radau mano nuostabiosios gydytojos straipsnį.
Dalinuosi.
http://www.moteris.l...i.d?id=60817839


Atsakyti
Labos,

davai laikykite špygas už mane, ryt vakare pasakysiu ar padėjo 4u.gif
Atsakyti
o kaip laiku atėjau. Laikau, Baubukai, laikau ir linkiu kad viskas būtų kuo geriau 4u.gif

Natuk, kaip tavo mononukleozė ir sniegenos?

Limit, gal pavasario proga pagaliau visi sveiki pas jus?

QUOTE(vaidasqrt @ 2013 02 28, 19:46)
Ironiškai susiskaitė smile.gif

patiko man šita Aneri ironija.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

Aneri ir Rossini, šilčiausi sveikinimai iš labai šilto Amsterdamo wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai labai miela wub.gif wub.gif wub.gif

baubukai, iš karto pamaniau, kad Aneri nestuke.gif, nes labai šilti jos pasisakymai... o profilio ir tikrinti nereikėjo, nes tiek sveikinimų pasipylė iš karto biggrin.gif

Nitner, tavo japoniukei 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(baubukai @ 2013 03 04, 22:38)
davai laikykite špygas už mane, ryt vakare pasakysiu ar padėjo  4u.gif

laikau 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

laikau ir aš špygas 4u.gif
Atsakyti