Laba diena
QUOTE(Nitner @ 2013 02 24, 12:35)
Kap fainai, Giedriaus auklėtojos sukūrė FB mūsų daržo grupės psl, nuotraukas iš grupės gyvenimo krauna, visokius straipsnius deda, pagaliau ir man FB kažkuo naudingas
Aneri, iš kur žinai kad buvau knygų mugėj?
O tau kaip? Iš tiesų nustebau kad ėjai po kažkurių pasisakymų apie skaitymą. Ar dabar viskas kitaip?
Kokios šiuolaikiškos auklėtojos
Nustebčiau, jei tu ten nebutum nuėjus
O aš... o man... šiais metais tiesiog norėjosi nueiti į Knygų mugę. Nuvežiau vaikus į kaimą, o pati pačią pirmą mugės dieną nuvažiavau susipažinti su naujom knygom bei tiesiog pabūti kitoje aplinkoje.
Galiu pasakyti, kad visai patiko. Patiko tiesiog vaikščioti, klausytis kai kurių žmonių pasisakymų, kartais praeiti pro šalį ir visiškai nuvertinti kai kuriuos stendus, o į tokius kaip Mint Vinetu pasinerti ir prapulti.
Pagaliau radau labai seną Šekspyro "Romeo ir Džiuljeta" knygą, tokią aptriušusią... tokią, kurios man labai reikėjo
Vaikiškos literatūros skyriuose praleidau daugiausia laiko. Buvau labai maloniai nustebinta, kai užkalbino Sonata iš Strazdanėlių, ir maža to, prisiminė ir mano Milos vardą bei tai, kad broliuką turim. Labai taip smagiai pabendravom apie mergaites ir berniukus, apie tai, kokie jie skirtingi ir tuščiom iš jos aišku neišėjau. Prigriebiau du naujus kompaktus, kurių dabar mano vaikai klausosi ir dainuoja ir šoka.
O be to, supratau, kad norint įsigyti knygą, galima drąsiai darytis sąrašiuką ir laukti Knygų mugės, nes kainos ten tikrai mažesnės.
Skaitymas, nėra mano aistra, skaitau tik tiek, kiek man yra įdomu ir malonu.
QUOTE(Limit @ 2013 02 25, 16:58)
Fixa, žinok ir aš pradžioj labai skeptiškai į visą tą sagą žiūrėjau, kol ...
Išprotėjus ir ne šiam pasauly gyvenau, kol skaičiau
MB akivaizdžiai manęs nesuprato...
O Pijus jau kai suserga, tai aš vis apie naują medicinos terminą sužinau.
...
Baubukai nepasiūlė paskaityti ir neatvežė knygų
ir aš
Mano vyras iš manęs juokėsi ir kai matė mane su knyga, išsigandęs sakė: tikiuosi netapsi knygų žiūrkė
Bet tai, kokie gydytojai geri, jeigu sugeba tokias diagnozes kelti. Pradedu tikėti, kad ir pas mus Daktarų Hausų yr.
Sveikatos tavo Pijui
QUOTE(baubukai @ 2013 02 26, 11:20)
tai MB nervai neislaike, liepe vaikams ji apipaisyti
šypsenytė, nu tu gi zinai, kad ir su trim vaikais gyventi galima, beje greit turesim dar viena daugiavaike mama pas mus, zodziu uzkreciamas pavyzdys.
Intrigantė nu
QUOTE(Nitner @ 2013 02 26, 11:49)
Ugnė ne tik pradėjo savarankiškai mokintis japonų kalbos internete, bet ir perskraustė miegoti ant grindų, ant čiužinio. Nes tai labai japoniška
Nitner, užrašyk Ugnę į kursus