Sveikos
Atėjau garsiai išdėstyti savo mintys apie "Debesų žemėlapį"
Knygos dar neperskaičiau, skaitau įdėmiai, ir vis ieškau ryšio bei prasmės.
Matyt ir aš per gili buvau šiam filmui nes galvojau, kad ten bus kažkas aiškiai susiję su karma ir taip toliau ir panašiai. Bet dabar sugalvojau kitą paaiškinimą ir šiek tiek kitokią esmę.
Kadangi aprašyme apie filmą rašo, kad "viskas turi ryšį" ir "kaip
atskirų žmonių gyvenimai įtakoja vieni kitus praeityje, dabartyje ir ateityje" nedrįstu tam prieštarauti. Bet visi tie poelgiai visų pirma man susiję yra su gėriu ir su blogiu. Ir ryšį turi ne tik žmogių gyvenimui, bet aplinkai ir netgi visuomenei.
Gyvenant ir darant gerus darbus, apie tai niekas nepamiršta. Geri darbai gali kitus vėliau pastumėti dar didesnėms poelgiams ir gali būti pavyzdžiu. Atvirkščiai yra su blogiu. Blogis nebegali tęstis amžinai. Ir niekam neatneša ramybės bei laimės. Bet ir tas ir anas turi savo pasekmes. Už gėrį dažniausiai atsidėkojama gėriu, nors nebūtinai (kalbu apie jauno A. Ewingo ir to juodaodžio atveji bei apie tos apokaliptinės genties narį (T. Hanksą), kuris išgelbėjęs gyvybę moteriai, vėliau jos dėka lieka gyvas).
Ar tai susiję su kokia nors karma, kuria beje netikiu, ar tai susiję tik su reinkarnacija, kuri tikriausiai yra tas pats kas karma

, sunku čia man pačiai rasti atsakymą. Bet tai, kad nesvarbu kokiame gyvenime dabar gyveni, gyvenai, ar gyvensi, nuo gerų darbų žmogus tampa geru, o nuo blogų blogas iki tam tikros ribos arba ir visa savo esantį gyvenimą tai faktas.
Nusišnekėjau

Einu toliau skaityti.
Fixa, linkiu sėkmingos operacijos Ignui
Limit, kaip gyvenat?