Laba,
Galiu tik apie avokadus pasisakyt
Gvakamolė-vienas iš mano mėgstamiausių dalykų, o iš vieno kaulo jau turiu augalėlį su keliais lapais Visą vasarą kaulas mirko vandeny (tik vienas ir liko nesupuvęs ), o rugpjūtį į vazoną pasodinau
Ačiū Trixy už pasidalinimą receptais plaukų gražinimui
Išvažiavo pirmadienį MB į Kalinigradą, o ten pasirodo visi dar Stary novy god švenčia ir niekas dirbt nenori. Pasiskaičiavo, kad ant Kalėdų nepapultų, o apie jų naujametį pamiršo
Vakar su Rusne autobusais prisivažinėjom, net ir pamiegot pietų spėjo bevažiuodama Buvau savo mašiną į taisyklą atidavus. Kai MB tarėsi, tai sakė, kad patikrinimas 15-20 min užtruks, o aš 8h ryte nuvarius tik po 15h pasiėmiau
Limit, o kaip tu gvakamole darai? nes aš prisiskaičiau daugybę skirtingų receptų ir taip ir neatsirinkau su kuriuo draugaut. Dar du avokadai laukia, gal pasidaryčiau jei kažką parekomenduotum.
Bet tai kaip tu mandrai su tuo avokado kaulu... aš tai prieš pora metų be jokio mirkymo įkišau kaulą į žemę, gana greit sudygo ir išaugo nemažas, po to atidaviau vyro tetai ir apie tolesnį avokado likimą istorija nutyli.
Tiesa, kepiau brownie su Daim glaistu, tai vyras, Ugnė ir mano sesuo svaigsta dėl jo.
Bet tai kaip tu mandrai su tuo avokado kaulu... aš tai prieš pora metų be jokio mirkymo įkišau kaulą į žemę, gana greit sudygo ir išaugo nemažas, po to atidaviau vyro tetai ir apie tolesnį avokado likimą istorija nutyli.
Tiesa, kepiau brownie su Daim glaistu, tai vyras, Ugnė ir mano sesuo svaigsta dėl jo.
Aš darau turbūt kažkokią interpretaciją nes tikrosios tai nesu ragavus
Imu kokius du pernokusius avokadus (kai nusiperku, pamirštu, kad jie padėti sunokti, tada, aišku, pernoksta ir tada, aišku visada darau gvakamole, nes valgymui labai minkšti man nepatinka)
Avokadą sutrinu šakute, svogūną kokį didelį smulkiai supjaustau, česnako nepagailiu, įdedu dar tokių aštrių priekonių, pipirų, druskos, citrinos sultis supilu ir įpjaustau pmidorus, man patinka, kai jų būna daugokai, perku tuos mažiukus ir pjaunu per pusę.
Apie avokadą buvau kažkur pasiskaičius, kad reik kelias dienas pamirkyt prieš sodinant, tai tos kelios dienos iki mėnesių prasitęsė
mmmm, kaip norėčiau dabar pat brownio su Daimu
O tu nesvaigsti dėl tokios šokoladinės bombos?
Imu kokius du pernokusius avokadus (kai nusiperku, pamirštu, kad jie padėti sunokti, tada, aišku, pernoksta ir tada, aišku visada darau gvakamole, nes valgymui labai minkšti man nepatinka)
Avokadą sutrinu šakute, svogūną kokį didelį smulkiai supjaustau, česnako nepagailiu, įdedu dar tokių aštrių priekonių, pipirų, druskos, citrinos sultis supilu ir įpjaustau pmidorus, man patinka, kai jų būna daugokai, perku tuos mažiukus ir pjaunu per pusę.
Apie avokadą buvau kažkur pasiskaičius, kad reik kelias dienas pamirkyt prieš sodinant, tai tos kelios dienos iki mėnesių prasitęsė
mmmm, kaip norėčiau dabar pat brownio su Daimu
O tu nesvaigsti dėl tokios šokoladinės bombos?
Labas,
pasidalinkit, prašau, pagal kokį receptą brownį kepat? Kaip tik susiruošiau tą pyragą kept vyro gimtadieniui.
Ir apie šokoladinę bombą plačiau prašyčiau
pasidalinkit, prašau, pagal kokį receptą brownį kepat? Kaip tik susiruošiau tą pyragą kept vyro gimtadieniui.
Ir apie šokoladinę bombą plačiau prašyčiau
QUOTE(Limit @ 2013 01 16, 20:40)
aaa, nesuvedžiau
ačiū, bandysim kept.
yep, glaistą žinau.
Limit, dėkui už receptą. Vat tie pomidorai mane ir glumina dalyje receptų, nors gerai ir nesuprantu kodėl
O šokoladinė bomba ir man gerai, bet tik mažom dozėm. Kažkada legendiniuose "Prie parlamento" ir "Prie universiteto" brownius kodavo pavadinimu "padvėsk nuo šokolado" ar kažkaip labai panašiai. Tai va aš dvėstu jau nuo šokoladinės granatos, bombos jau ir nereikia mano pribaigimui naudoti
O Ugnė šią savaitę kiekvieną dieną to pyrago nešasi į mokyklą ir kapoja su geriausiom draugėm per pertraukas. Pasisekimas didžiulis
Trixy, aš irgi kepiau pagal Limit nuorodą, tik kadangi ten rašo, kad kopijuota nuo Beatos, tai susiradau pas Beatą ir antrą kartą jau pagal ją kepiau. Nors receptai berods identiški, antrą kartą gavosi geriau. ir net saldžiau, jei įmanoma tai įsivaizduoti.
Natuk, kaip tau tiramisu gavosi?
O šokoladinė bomba ir man gerai, bet tik mažom dozėm. Kažkada legendiniuose "Prie parlamento" ir "Prie universiteto" brownius kodavo pavadinimu "padvėsk nuo šokolado" ar kažkaip labai panašiai. Tai va aš dvėstu jau nuo šokoladinės granatos, bombos jau ir nereikia mano pribaigimui naudoti
O Ugnė šią savaitę kiekvieną dieną to pyrago nešasi į mokyklą ir kapoja su geriausiom draugėm per pertraukas. Pasisekimas didžiulis
Trixy, aš irgi kepiau pagal Limit nuorodą, tik kadangi ten rašo, kad kopijuota nuo Beatos, tai susiradau pas Beatą ir antrą kartą jau pagal ją kepiau. Nors receptai berods identiški, antrą kartą gavosi geriau. ir net saldžiau, jei įmanoma tai įsivaizduoti.
Labas vakaras,
užbėgau labai trumpam, nes meilės seilės taip užkabino, kad knygos paleisti iš rankų negaliu. Tikrai nesitikėjau, kad taip su galva nersiu į tą vampyrų pasaulį
Paskaičiau. Ir... žinot, ką visą tai man priminė? Ogi, mano man atsisveikinimą su SM
Natuuuuukkk!!!!! Nesupratau ir matyt nenoriu suprasti! Kas čia per naujiena?
Greit bandyk aiškintis, nors vargu ar yra tam koks nors protingas paaiškinimas. Pakalbinsiu tave kitur, laikykis
Pavasaris tikrai jau nebe už kalnų užuodžiu
Papildyta:
Hmmm, įdomiai jus čia su tais pomidorais.
Aš guacamole be jokių pomidorų gaminu. Su grietine, su dauuug druskos, su laimo sultimis ir avokado Toks švelnus variantas, bet labai skanus.
Reik, gal kada ir su pomidorais išbandyti
užbėgau labai trumpam, nes meilės seilės taip užkabino, kad knygos paleisti iš rankų negaliu. Tikrai nesitikėjau, kad taip su galva nersiu į tą vampyrų pasaulį
QUOTE(Nitner @ 2013 01 15, 10:44)
Paskutinis straipsnis apei FB
Paskaičiau. Ir... žinot, ką visą tai man priminė? Ogi, mano man atsisveikinimą su SM
QUOTE(Natukas @ 2013 01 16, 12:06)
issibraukiau, nu nezhiau, ne zhi nau, reik finansus skaiciuotis
Natuuuuukkk!!!!! Nesupratau ir matyt nenoriu suprasti! Kas čia per naujiena?
Greit bandyk aiškintis, nors vargu ar yra tam koks nors protingas paaiškinimas. Pakalbinsiu tave kitur, laikykis
Pavasaris tikrai jau nebe už kalnų užuodžiu
Papildyta:
Hmmm, įdomiai jus čia su tais pomidorais.
Aš guacamole be jokių pomidorų gaminu. Su grietine, su dauuug druskos, su laimo sultimis ir avokado Toks švelnus variantas, bet labai skanus.
Reik, gal kada ir su pomidorais išbandyti
QUOTE(Aneri @ 2013 01 16, 22:27)
meilės seilės taip užkabino, kad knygos paleisti iš rankų negaliu.
Ir... žinot, ką visą tai man priminė? Ogi, mano man atsisveikinimą su SM
Aš guacamole be jokių pomidorų gaminu. Su grietine, su dauuug druskos, su laimo sultimis ir avokado
Ir... žinot, ką visą tai man priminė? Ogi, mano man atsisveikinimą su SM
Aš guacamole be jokių pomidorų gaminu. Su grietine, su dauuug druskos, su laimo sultimis ir avokado
oi kaip pamenu tą jausmą ... viena ranka dar mažiuką Giedrių maitinu, kitoj rankoj - vampyrai,ir niekiap o niekaip be jų kol neperskaičiau gal kokius tris kartus iš eilės
Aha, ir šitai pamenu. kaip niekas nesuprato ką tu čia nori pasakyt
va va, man kažkaip keistai tie pomidorai, bet internete nemažoj daly receptų figūruoja. Gal gali parašyti kokioms proporcijom tu darai?
Sveikos
as irgi taip pat darau tik cesnako nededu, reiks su juo pabandyti. mmmm kaip dabar uzsinorejau
QUOTE(Limit @ 2013 01 16, 16:39)
Aš darau turbūt kažkokią interpretaciją nes tikrosios tai nesu ragavus
as irgi taip pat darau tik cesnako nededu, reiks su juo pabandyti. mmmm kaip dabar uzsinorejau
QUOTE(Nitner @ 2013 01 16, 23:18)
Gavosi namelis is gaideliu sausainiu ir prezident varshkes
QUOTE(Aneri @ 2013 01 16, 23:27)
žinot, ką visą tai man priminė? Ogi, mano man atsisveikinimą su SM
Labas šaltas rytas, nors vakar buvo dar šaltesnis, pas mus -22. Vaikai naiviai tikėjosi neiti į mokyklą, bet buvo išversti iš lovų ir nuvežti Bet užtat kokia saulė dienom būna
Grupiniam iš mano pusės padėtas kryžiukas Atsirado nenumatytų reikalų
Grupiniam iš mano pusės padėtas kryžiukas Atsirado nenumatytų reikalų