laba diena,
kasdien akim permetu, bet vis neperašau
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 07, 15:05)
na o pacia geriausia dovana gavau siandien,buvom su Evelina raidos centre ir gydytoja mane labai nuramino (nes musu gydytoja mane prigasdino,kad Evelinai gali buti cerebralinis paralyzius ir del to ji nevaiksto),tai prognozes ne tokios baisios.Dabar vazinesim i makstas raidos centre ir mano vaikas prades vaikscioti
nu super, labai džiugu, tokias naujienas girdėti
QUOTE(brivir @ 2013 01 07, 20:42)
skelbiamas meetas šį penktadienį (sausio 11 d.) 18.30 val. kiniečiuose prie VCUP
noriu, labai, bet pati sergu
QUOTE(baubukai @ 2013 01 09, 14:15)
P.S. Nuėjau paskaityti ką septynių mėnesių vaikai valgo... Dieve, dieve, kokia aš atsipūtusi mama, ir kaip tie mano vaikai užauga
ir aš su Vilte atsipūtus
mano brolio dukra už Viltę jaunesnė 2 mėn, tai pasižiūriu, jai ir to, ir ano, ir dar va to negalima, o pas mane galima
ar tu ne taip atsipūtus
QUOTE(Aneri @ 2013 01 10, 12:11)
Fixa, nepirkau. Vyras rupinosi
šaunuolis
tą pareigą ir aš MB buvau perleidus
QUOTE(Natukas @ 2013 01 11, 11:17)
Vakar vakarojau ramiai su zurnalu, Egle priejo ir isbuciavo kokia 50 kartu su pasiciapsejimai ir shnabzdejimu i ausi koki as saldi ir miela is visu mamu mamiskiausia.....tai kaip dejau i asharas. Pasaulyje yra tiktai vienas variklis - meile
tu kaip visada
QUOTE(lili* @ 2013 01 11, 13:18)
tikiuosi jau daug geriau
--
Po Naujų Austutė susirgo vėjaraupiais, to laukėm jau nuo kalėdų, nes darželyj pora vaikų jau tada susirgo, bet prasirgom ramiai, tempos nebuvo, ant veiduko spuogelių nedaug, kūnelis tai žalia skaip Šreko. O rėkė, dar nespėju priliest patept, bet riksmas, kad jau jai skauda ant viso namo
---
Birželį teks pirmą kartą piršliaut , tai užsiėmimą turiu iki pat vasaros
ačiū, jau sveika
tik Ignui kazkoks virusas - akys raudonos, ausi skauda, tai sake toks ir yra, tipo pradžioj akys raudonos, paskui į ausis pereina ir paskui ja gerklė
nu tikiuosi užkirsim kelią
--
man įdomu, ar Ignas sirgo, sako yra tyrimai patikrinti, nes jis skiepytas, o daržely net karantinas lyg buvo, tai vat įdomu, sirgo jis ar ne
o jis irgi mėgėjas parėkt, kad jau skauda, nors dar net neprisilieti
--
smagu