"tai va, turiu tik farso apie puskilį, kiaušinių, miltų, pieno, morkų, svogūnų

nesugalvoju ką čia pagaminti, o iki parduotuvės truputį tingisi

"
Mėsos kotletukai su naminiais makaronais ir morkų su kepintais svogūnais garnyru.
Mėsos maltiniai troškinti morkų ir svogūnų patale.
"Turiu dar tris nemazus rukytus ungurius.Man jie per riebus,MB jau atsivalge....
Galioja visi iki 04.02. dienos.Gal kuri turit minciu kaip juos sunaudoti?Kilo mintis juos supjaustyti ir deti i saldikli,tik klausimas ar aplamai galima saldyti rukyta zuvi ir kas is jos liks kai atitirpinsiu."
Pas mane visi labai valgo salotas su rūkyta žuvimi: makaronai, žuvis, majonezas, česnakas ir šiaip prieskoniai pagal skonį

tik nežinau ar ungurys nebus per kietas salotoms

Ungurys su majonezu, tai tas pats, kas sviestas ar lašiniai su majonezu.
Ungurį drąsiai galite užšaldyti. Tik jį sudėkite į polietileno maišelius ir stipriai užriškite. Vėliau atitirpinsite šaldytuve ir galėsite vėl valgyti.