suntea7, 28 Vas 2014 - 13:00, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¼Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ä†Ä€˛ÄĀĀ€Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Ä€ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…—ƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€ĀĀĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĬĀĀĀĆ„Äā€Ā¬Ć„€Ā¬Ä†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„†Ä€ :
suntea7, 28 Vas 2014 - 13:00, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¼Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ä†Ä€˛ÄĀĀ€Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Ä€ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…—ƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€ĀĀĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĬĀĀĀĆ„Äā€Ā¬Ć„€Ā¬Ä†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„†Ä€ : ![]()
AŠ norėjau siūlyti kugelį, bet galvojų gal mėsiško būtent norite patiekalo...Man kugelis asmeniškai fantastiškas dalykas, labia mėgstam. Į vidų galima dėti rūkytos arba žalios vištienos arba faršo. Skanumėlis.
O dėl armonikos įdaro tai galima improvizuoti
O dėl armonikos įdaro tai galima improvizuoti

Ne,nebutinai,svarbu sotu,o kugelis su spirguciu ar grybu padazu,manau bus pats tas

Renata123, 28 Vas 2014 - 15:31, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¼Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ä†Ä€˛ÄĀĀ€Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Ä€ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…—ƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€ĀĀĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĬĀĀĀĆ„Äā€Ā¬Ć„€Ā¬Ä†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„†Ä€ :
Renata123, 28 Vas 2014 - 15:31, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¼Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ä†Ä€˛ÄĀĀ€Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Ä€ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…—ƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€ĀĀĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĬĀĀĀĆ„Äā€Ā¬Ć„€Ā¬Ä†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„†Ä€ : Ar bandete silke suomiskai? Nors neesu didele silkiu megeja, bet tokios salotos ir man buvo naujove ir tikrai patiko, patiko ir visiems ragavusiems, kas tuo metu sveciavosi pas mus. Tik as gal deciau ciut maziau cukraus.
Sitos salotos buvo labai aptarinejamos cia, SM, Kuciu stalo ar Kaledu patiekalu temoje.

Kaip apititnai atrodo

Gerai butu,tokia temuke SM,pagalbos sauksmas ruosiant pobuvi,ar kazkas panasaus,man tikrai praverstu