QUOTE(Nanita @ 2014 02 27, 10:21)
Aj,istrins tai istrins mano posta.Bet pabandyt verta
Mergynos patarkite.Turiu po savaite baliu,gaminsiu pati,zmoniu bus apie 12(suaugusiu),kaip pigiau issisukt?

Ar daugiau saltu padaryti,ir mizerna karsta,ar maziau saltu ir didele,socia porcija,karsto patiekalo?Kas is savo patirties,is savu pasiskaiciavimu gali patarti?Aciuuu
Žinoma, kad pigiau ir mažiau laiko atims, jeigu ruošite normalų sotų karštą patiekalą ir keletą užkandžių.
Kai ateina daugiau žmonių, aš kaip ir AkvileZ visada stengiuosi kažką gaminti orkaitėje. Kol kepa, galima ruošti užkandžius, padažus ir salotas

Tikrai nebrangiai kainuoja kepti vištieną, maltos mėsos kepsnelius su įdaru, užkepėlė su daržovėmis ir vištiena.
Šventiniam stalui labai tiktų ir armonika iš sprandinės arba kepsnys vyrų džiaugsmas. Prie patiekalo pagaminkite keletą padažų, salotų. Skanu ir sveika morkų salotos su česnaku. Kitas galima gaivias padaryti iš šviežių daržovių. Nebrangu pasiūlyti marinuotų daržovių asorti (jeigu turite pasiruošusi).
Užkandžiams pakepčiau duonos su varškės-žalumynų padažu. Papjaustyčiau apelsinų, vynuogių. Paruoščiau sūrio asorti. Padėčiau alyvuogių. Ir dar iškepčiau sumuštinukų su džiovintais pomidorais.

Daug kas priklauso kokio amžiaus susirinks žmonės, koks jų mėgstamas maistas.