Labas vakaras (naktis)
O tai tiesiog valgyti avietes neuztektu? Labai megstu. Reikes daugiau pasisodinti
Del neutralios pakuotes tai teisi buvo atsakiusioji, kad aplinkiniams nebutu zinomas turinys. Bet siuo atveju, kam jis reikalingas? Ko cia gedytis? Juk tai maisto papildas. Bet tokiomis svetainemis as nepasitikeciau . Kaip tik siandien apie tokias straipsni skaiciau - akiu dumimas.
Merginos, nebūkit naivios. Tai eilinis triukas. Ankščiau buvo ta pati reklama su Caralluma actives (temą galit rasti SM). Nuotraukos ir aprašymas tas pats. Dabar reklamuoja raspberry Ketone. Po pusmečio dar kitaip pavadins.
Prieš pirkdamos paskaitykit kažkada senai rašytą straipsnį ir neleiskite sukčiams jūsų apgaudinėt!
http://zebra.15min.l...-lt-285388.html
Prieš pirkdamos paskaitykit kažkada senai rašytą straipsnį ir neleiskite sukčiams jūsų apgaudinėt!
http://zebra.15min.l...-lt-285388.html
sveikos,
aš gyvenu ne LT. šiandien pradėsiu gerti šitas tablietkas, tik kad mokėjau daaaug pigiau nei jums ta reklama siūlo ir pakuotė manųjų kitokia visai. ir nėra sudėtyje jokių uogų, kofeino ar dar kažko. tik aviečių ekstraktas. pirkau ne tiek dėl kelių kilogramų numesti, bet dėl papildomos energijos gavimo, nes aš sportuoju. lankant zumbą jau už 20 minučių liežuvis ištįsta... pirkau jį labai patikimoje daugelį metų veikiančioje papildus sportuojantiems parduodančioje parduotuvėje. kaina nedidelė, tai surizikavau pabandyti. vakarop prieš sportą gersiu pirmąją kapsulę
aš gyvenu ne LT. šiandien pradėsiu gerti šitas tablietkas, tik kad mokėjau daaaug pigiau nei jums ta reklama siūlo ir pakuotė manųjų kitokia visai. ir nėra sudėtyje jokių uogų, kofeino ar dar kažko. tik aviečių ekstraktas. pirkau ne tiek dėl kelių kilogramų numesti, bet dėl papildomos energijos gavimo, nes aš sportuoju. lankant zumbą jau už 20 minučių liežuvis ištįsta... pirkau jį labai patikimoje daugelį metų veikiančioje papildus sportuojantiems parduodančioje parduotuvėje. kaina nedidelė, tai surizikavau pabandyti. vakarop prieš sportą gersiu pirmąją kapsulę
Geriu 4 diena .
Kas del apetito , tai visai nesinori valgyti . Valgau tik , kad reikia valgyti , bet stengiuosi nenumažinti , nes kad paskui ,, vilkai ,, neužkluptu .
Svoris po truputi krenta !
Vis ruošiuos dar ir sporta itraukti , bet dar vis atidedu !!
Jaučiuos puikiai !!!
Kas del apetito , tai visai nesinori valgyti . Valgau tik , kad reikia valgyti , bet stengiuosi nenumažinti , nes kad paskui ,, vilkai ,, neužkluptu .
Svoris po truputi krenta !
Vis ruošiuos dar ir sporta itraukti , bet dar vis atidedu !!
Jaučiuos puikiai !!!
stai ir dar vienas "stebuklas" pasirode interneto platybese, kur per menesi galima numesti iki 14kg kas yra visiskai is fantaziju srities. Piliulese yra magiskasis Purpura Bacca ekstraktas, kurio deka ir pasiekiami tokie nepakartojami rezultatai......
http://pkx4.medicalnewsreporter.com/
oi negaliu, jau mane seniai ima juokas nuo situ panaceju....
Paprasciausiai, tai yra puikiai sugalvotas verslo planas, kuris is tikruju veikia labai gerai, nes nera pasaulyje nei vienos storules, kuri nesvajotu suploneti ir pamato vat tokia reklama ir pagalvoja -"ai, nusipirksiu, bent jau pabandysiu, o gal ir istikruju pades...,o jei nepades, tai nieko labai ir neprarasiu juk ne milziniski pinigai".
Taip ir auga saskaitos banke pas tokius verslininkus ne dienom, o valandom...
Paprasciausiai, tai yra puikiai sugalvotas verslo planas, kuris is tikruju veikia labai gerai, nes nera pasaulyje nei vienos storules, kuri nesvajotu suploneti ir pamato vat tokia reklama ir pagalvoja -"ai, nusipirksiu, bent jau pabandysiu, o gal ir istikruju pades...,o jei nepades, tai nieko labai ir neprarasiu juk ne milziniski pinigai".
QUOTE(keturiolika @ 2012 11 16, 16:13)
stai ir dar vienas "stebuklas" pasirode interneto platybese, kur per menesi galima numesti iki 14kg kas yra visiskai is fantaziju srities. Piliulese yra magiskasis Purpura Bacca ekstraktas, kurio deka ir pasiekiami tokie nepakartojami rezultatai......
o "istorijos" ir nuotraukos pasikartoja straipsniuose apie vis nauja "stebuklinga" preparata
ir vis raso kad "ala" siandien paskutine pasiulymo diena ir kasdien ji "paskutine"
merginos turiu klausima, tos kurios pirkot tabletes lietuvoje, kaip jos atrodo, nes drauge gryzo is JAV, tai ten buteliuka su 180 tab pirko uz 25 dolerius,o jos baltos, ir is buteliuko avietem taip skaniai kvepia. O as susigundziau pirkti internetu per ebay, gavau vakar, bet jos ne tokios kaip jos, mano tabletes raudoname ivalkale, ziuresiu kaip cia turi sektis
QUOTE(labo @ 2012 11 14, 14:13)
sveikos,
kadangi sulaukiu daug žinučių, kas manęs visiškai nedžiugina, nes neturiu jokio noro atsakinėti asmeniškai, atsakysiu čia:
aš sportuoju ir man svoris krenta. žiūriu ką valgau. kapsules pirkau dėl papildomos energijos gavimo (vienas iš aprašytų šito preparato veiksnių). ar man svoris juda žemyn tik nuo jų, pasakyti negaliu. kad suteiktų labai daug papildomos energijos ir medžiagų apykaitą padidintų 800%, kaip rašoma internete, deja, nejaučiu. yra šioks toks energijos antplūdis, tačiau labai trumpalaikis. antros pakuotės nepirksiu
Merginos, geriu ji jau 10 diena. Tai VISISKA NESAMONE. Nemeskite pinigu i bala
QUOTE(*Ziuzi* @ 2012 11 22, 00:17)
Merginos, geriu ji jau 10 diena. Tai VISISKA NESAMONE. Nemeskite pinigu i bala
Tikrai jokio poveikio..nepirkite šito papildo, visiška nesamonė..Džiaugiuosi, kad nieko bloga nuo jo nebuvo..bet tikrai nenukrito nei vienas gramas
As susidomejuau ir pabandziau...tai va geriu daugiau kaip tris savaites,savaitgali pabaigsiu vattoti ta ,,ale'' stebulinga resberyt katone ir llllllllltokio poveikio koks parasytas tikrai nera...zinoma atsikraciau 5kg per beveik 4 savaites ,pilvo apimtis sumazejo,bet ka skelbe tikrai neivyko...praktiskai pinigus i bala ismeciau...vienintelis poveikis tas,kad nesinori valgyti tiek daug...