QUOTE(BaTika @ 2012 11 02, 20:29)
Sveiki,
Aš savaitę naudoju šį preparatą. Iš tiesų tai sveriu 67kg. nenukrito nei vienas gramas..tik jaučiuosi lengviau. parašysiu po dviejų savaičių. Norą turiu atsikratyti 5kg:)
parašysiu čia, nes ir aš kaip Jūs ieškojau pirmiau info čia..o susigundžiau tik dėl to, kad reklamuoja plačiau ne tik Lietuvos interneto platybėse.
Aš savaitę naudoju šį preparatą. Iš tiesų tai sveriu 67kg. nenukrito nei vienas gramas..tik jaučiuosi lengviau. parašysiu po dviejų savaičių. Norą turiu atsikratyti 5kg:)
parašysiu čia, nes ir aš kaip Jūs ieškojau pirmiau info čia..o susigundžiau tik dėl to, kad reklamuoja plačiau ne tik Lietuvos interneto platybėse.
Aš taip pat susidomėjau šituo preparatu , bet kaina labai didelė.EBAY jis kainuoja nuo 5 JAV dolerių.Be to labai jau įdomiai pas juos - komentarų įdėti neleidžia , nei jokio adreso , nei el.pašto. Taigi tos garantijos atsiimti pinigus, jei nepadės , manau nulinės.
Bandau dar informacijos užsienio tinklapiuose ieškoti.
Tik baigiau naudoti vieną , kuris Lietuvoje neregistruotas ,todėl ir forume temą uždarė.Nenukrito nei vienas kg. Dabar bandysiu pinigus atgauti , bet ten bent.el.paštu su atstovais Lietuvoje susisiekti galima.Pati firma tai Lenkijoje.
Apskritai tai reikia mažiau valgyti , bet kad vis neišeina - labai saldumynus mėgstu.O kai mažai valgau - labai šaltis purto.Tai vis stebuklingų piliulių ieškau.