Parduodu vaikiskos lovytes baldakima su stovu
realios foto http://www.musumazyl...s-su-stovu?ch=u
Kaina 30 lt, Vilnius
Parduodu baldakimo stovą su užuolaida (užuolaida lygiai tokios pat medž. kaip foto pateiktas kaspinukas). 10 Lt
Šiauliai
Šiauliai
Parduodu baldakina su stovu ir apsaugos aplink lovyte (lovytes dydziui 120x60).
Kaina 95 Lt
Kaina 95 Lt
Labai geros būklės, gražus ir kokybiškas ir tvarkingas Lorita baldakimas iš tiulo (viršyje rudos spl. medvilnė). Be stovo. Taip pat galiu parduoti Lorita lovos apsaugėlę (pusinę) su meškiukais. Tokia pat kaip nuotr., tik ne žirafiukas o meškiukas pavaizduotas. Jos kaina būtų 30lt, jei viskas kartu - 45lt su mano siuntimu
Feretti baldakimas (baltas su oranžiniais papuošimais, kaip foto) ir stovas. Puikios būklės, 50Lt.
Vilnius, 868735752.
Vilnius, 868735752.
Dėmesio nuostabus pasiūlymas! Pagal užsakymą siųtas kokybiškas miego komplektukas! Kaip naujas!
Į komplektą įeina:
*nuostabus baldakimas su stovu,
*kaspinėlis viršuje,
*pusinės lovytės apsaugelės,
*čiužinuko paklodė su gumyte.
*pakabinamos kišenėlės daiktams susidėti, tabai patogu!
Viskas taip atrodo kaip matote mano foto.
Lovytės išmatavimai standartiški 120x60!
Taip pat šauniai mamytei atiduosu ir pora pakaitinių paklodžių su gumyte, bei neperšlampamą paklotėlį, taip pat su gumyte.
MAŽINAMA KAINA IKI 85 lt, paskubėkit, jei esat Vilniuje galėsiu pristatyti į jūsų pageidaujamą vietą!
Į komplektą įeina:
*nuostabus baldakimas su stovu,
*kaspinėlis viršuje,
*pusinės lovytės apsaugelės,
*čiužinuko paklodė su gumyte.
*pakabinamos kišenėlės daiktams susidėti, tabai patogu!
Viskas taip atrodo kaip matote mano foto.
Lovytės išmatavimai standartiški 120x60!
Taip pat šauniai mamytei atiduosu ir pora pakaitinių paklodžių su gumyte, bei neperšlampamą paklotėlį, taip pat su gumyte.
MAŽINAMA KAINA IKI 85 lt, paskubėkit, jei esat Vilniuje galėsiu pristatyti į jūsų pageidaujamą vietą!
Labai geros būklės apsaugos lovytės (2vnt x 178cm) ir baldakimas. 25 Lt 20 Lt (Užvalkaliukai ir paklodė jau gerokai panešioti-dovanoju)
http://public.fotki.com/juratejura/
priksiu baldakima tiulini sviesios spalvos