Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(Letali @ 2012 11 14, 12:24)
tuomet siunciu Labambai uzsakyma ir Jus siuskite, parasysiu kad mes poroje  biggrin.gif

sveikos paneles dar emeilo neziurejau ax.gif ax.gif del katineliu tai reikes inigeliu i prieki tada iskart skaiciuoju ir siunciu visoms bigsmile.gif , su kuo suporuoti tikrai rasiu nes jusu labaiiii daug bigsmile.gif , siuskite iki kokios 19-20h uzsakinesiu vakare kad galetumete kuo daugiau pervesti i prieki pinigelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 14, 11:29)
sveikos paneles dar emeilo neziurejau  ax.gif  ax.gif  del katineliu tai reikes inigeliu i prieki tada iskart skaiciuoju ir siunciu visoms  bigsmile.gif , su kuo suporuoti tikrai rasiu nes jusu labaiiii daug  bigsmile.gif , siuskite iki kokios 19-20h uzsakinesiu vakare kad galetumete kuo daugiau pervesti i prieki pinigelius  mirksiukas.gif

Pervesiu, kai tik zinosiu saskaitele ir suma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2012 11 14, 13:24)
tuomet siunciu Labambai uzsakyma ir Jus siuskite, parasysiu kad mes poroje  biggrin.gif

As issiunciau tai manau bus poru 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiau ir as prie katinuko smile.gif .O per kiek laiko jie atkeliaus?
Atsakyti
Idejus i krepseli 4 katinukus ar daugiau, duoda nemokama sipuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amieva @ 2012 11 14, 13:09)
Prisijungiau ir as prie katinuko  smile.gif .O per kiek laiko jie atkeliaus?

manau kad jau bus kitos svaites gale lietuvoje bet jei netycia nebutu tada uztruktu 2sav .
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 13, 18:18)
7Lt siuntimas i LT, 10% tarpininkavimas ir svaro kursa dadekit. Man gavosi 27.45Lt uz dezute (be persiuntimo i kitus miestus).

hmmm...kaip keista, kad taip skiriasi tu paciu saldainiu kainos... man kadangi persiust nereik, tai man ta dezute viena po 4 svarus kainavo 29,12Lt...kazkaip keista, kad tas pats taip skirtingai kainavo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2012 11 14, 12:42)
hmmm...kaip keista, kad taip skiriasi tu paciu saldainiu kainos... man kadangi persiust nereik, tai man ta dezute viena po 4 svarus kainavo 29,12Lt...kazkaip keista, kad tas pats taip skirtingai kainavo.... 4u.gif

Svaro kursas galėjo būti kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2012 11 14, 12:42)

turbut nuo kiekio priklauso... kitaip suapvalina siuntima. Arba gal jums ne ta pacia diena skaiciavo, gal svaro kursas kitoks buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 14 lapkričio 2012 - 12:51
QUOTE(Akviliuks @ 2012 11 14, 13:42)

priklauso mergaites ir deliveris kiek iseina bigsmile.gif , nes kadangi galiu per viena uzsakyma uzsakyti tik 6vnt raudonu deziu daugiau neleidzia tai tenka daryti vos ne 10 uzsakymu priklauso kaip iseina padalinti deliveri , priklauso ir svaro kursas ax.gif tikrai jau neapgaudineju del 1lituko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 14, 14:08)
priklauso mergaites ir deliveris kiek iseina  bigsmile.gif , nes kadangi galiu per viena uzsakyma uzsakyti tik 6vnt raudonu deziu daugiau neleidzia tai tenka daryti vos ne 10 uzsakymu priklauso kaip iseina padalinti deliveri  , priklauso ir svaro kursas  ax.gif  tikrai jau neapgaudineju del 1lituko  4u.gif  4u.gif

supratau ir aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Kadangi atsakymo nesulaukiau, bet iš komentarų supratau, kad užsakymus iš smyth galima siųsti iki 19-20h ?
Atsakyti