Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 13, 14:52)
SARASIUKAS SIUNTOS-KURI BUS  KETVIRTADIENI KAUNE-QUESTA, PENKTADIENI VILNIUJE-ILONIUKASP

slitka
vikuse
aistesara
@egle@
laumike
remele
veversi
aleja.lt- soriukas pas mane liko viena jusu saldainiu dezute  blush2.gif  blush2.gif
sandra aleks.
dei
jurate.r
noa
jurga_gar
laurytem
flixe
linuske
irmega
justina_R
GRAIN
dangus giedras
nercepas
ramune
linastar
varnagiriene
agnerici
labinta3
astaria
modita
swarcas
eefje
gaile
egasonka
greta
roxada
bimbam
inulka
vilma.bri
nonna
daivine
vitolda
soul
vavuum
jurgitele.a
dzeineeir
akviliuks
sadi
asdania
laili
dominykai
sawanna
pikta feja
monikas33
vaidutia
monet
ugneta
avietia
ambrute
ingridziukas34
kristinaitis
asveja
jolli
sin city
saamaantaa
kristinaL
juste.g
zuzunaki
inra
lucky-2
herkaus mama
**natalija**
avvka
gania
blunte
lyg visos  wub.gif

Mane pikciurnike vis pamirsta, skaiciuku negavau jau uz du hm uzsakymus sad.gif
Atsakyti
Uch ty... Reiks du kartus vaziuoti per visa miesta.. O lauk kitos sav nesugebesiu.. Nes jau dabar seile varvinu del tu saldainuku..
Atsakyti
imeskit mergaites tu saldainiuku nuoroda,
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anibaa @ 2012 11 13, 14:56)
Mane pikciurnike vis pamirsta, skaiciuku negavau jau uz du hm uzsakymus sad.gif

HM as irgi laukiu dar spalio 22d. Jau bijau, kad nebeatsius jie doh.gif Bet labai keista, kad neatsiuncia. Tos prekes, kurias pirkau iki siol raso, kad yra in stock, o rupuzes neatsiuncia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 11 13, 15:47)
mergytes gal zinot kas cia tokio ar tinka 4 metu mergytei?
http://www.smythstoy...-115897itm.aspx

na čia, ką jūs įdėjote, yra tik dėklas tam kompiuteriukui, kad nesibraižytų ir pan.

jeigu klausiate apie patį kompiuteriuką, - čia toks kaip vaikiškas planšetinis kompiuteriukas - su liečiamu ekranu, jame yra žaidimai (juos reiktų instaliuoti, pirkti, bet nežinau ar galima būtų parsisiųsti nemokamai), muzika, galima fotografuoti, piešti ir t.t. tai priklauso ar moka/leidžia tėvai/žaidžia vaikas žaidimukus telefone, kompiuretyje. Mūsų 4-metis moka ir žaidžia, ir tėvai kartais leidžia biggrin.gif pažaist su tėčio telefonu, tai aš jam svarsčiau tokią dovaną. Bet pats kompiuteriukas kainuoja apie 65 svarus. Tikrai nepigus daiktas 4u.gif

čia pats kompiuteriukas:
http://www.smythstoy...-123420itm.aspx
Atsakyti
is lsbag uzsakinejat?
Atsakyti
QUOTE(Gundia @ 2012 11 13, 14:10)
Sveiki,
as cia naujoke, taciau noriu isirasyti i jusu kompanija smile.gif
Noriu pirkti 3 katinus ir 1
http://www.smythstoy...-122895itm.aspx
Katinams yra akcija 2 uz 30, jei neklystu, galbut bus kas prisijungia?

Nu ir reikejo cia uzrodyt ta pagalve doh.gif , mano vaikas svaigsta del mikimauzu, nu bet gal dar atsilaikysiu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
as nusiunciau uzsakyma vienam kaciukui kalbanciam
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 13, 15:48)
Nu ir reikejo cia uzrodyt ta pagalve  doh.gif , mano vaikas svaigsta del mikimauzu, nu bet gal dar atsilaikysiu kaip nors  biggrin.gif

smile.gif Mano drauges mergaite irgi pamisusi smile.gif
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 11 13, 15:58)
as nusiunciau uzsakyma vienam kaciukui kalbanciam

O tai tada abi susijungsim ir bus pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2012 11 13, 14:45)
Merginos, gal kam reikia 1 dėžutės saldainių, galiu perleisti, per daug usisakiau, gauti turėčiau jas kitą savaitę, tai kam reikia prašom rašyti i až, susitarsim  4u.gif
user posted image

PAZADETI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 13, 16:23)
HM as irgi laukiu dar spalio 22d. Jau bijau, kad nebeatsius jie  doh.gif Bet labai keista, kad neatsiuncia. Tos prekes, kurias pirkau iki siol raso, kad yra in stock, o rupuzes neatsiuncia  unsure.gif

HM MERGAITES DAR NEGAVAU - niekieno nepamirstu ,jei skaiciu negavot vadinamsi neturiu prekiu uz ka jums atsiusti skaiciukius. Taip kaip ir jus taip ir as suinteresuota gauti HM kuo greiciau vistik mano pinigeliai investuoti vaiksto po Uk ir neaisku kada atkeliaus g.gif Jums tik laukti prekiu o man dar pinigus reikia susigrazinti doh.gif .... Soriukas mergyte bet tikiuosi ateis per sia sav ....
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2012 11 13, 17:06)
imeskit mergaites tu saldainiuku nuoroda,
aciu 4u.gif

http://groceries.asd...tate_ConfecTins
prasom mirksiukas.gif
Atsakyti