Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

Pikciurniuke, ar dar negavote spalio 29 d. TBS užsakymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 11 13, 15:00)
Mergytes o kiek tokia dezute saldainiu gaunasi su siuntimu?
user posted image

Ar uzsakinejate kalbancius kaciukus labai reikia.

Mergytes gal galetumet ka norsis zaislu (isskyrus kaciuka, ta jau imsim) uzrodyti mergytems 2 ir 4 metuku? aciu labai

man jas užsakė kai jos buvo po 4 svarus, tai man viena gavosi po 28lt, bet čia be siuntimu iki manęs, nes aš ne kaunietė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 13, 12:15)
pasistengsiu uzsakyti bet tik velai vakare  blush2.gif

Labai aciu 4u.gif

QUOTE(egluze2 @ 2012 11 13, 12:45)
Merginos, gal kam reikia 1 dėžutės saldainių, galiu perleisti, per daug usisakiau, gauti turėčiau jas kitą savaitę, tai kam reikia prašom rašyti i až, susitarsim  4u.gif
user posted image

Jums per daug bigsmile.gif Man tai ju truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 11 13, 15:15)
Labai aciu  4u.gif
Jums per daug  bigsmile.gif  Man tai ju truksta  biggrin.gif

trūktų man jų irgi, bet žiūriu, kad mane tuoj iš namų išvarys su visai pirkiniais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 13, 14:15)
kol dega raudona lempute tol jis irasineja ka jus snekat paskui atkartoja, jei uzsigesino lempute jis nebeirasineja tada reikia vel paspausti rankyte  ax.gif
o suniukiu bedos kad kai reikia atkartoti jis pradeda cypti... neatkartoja.daugiau viskas veikia.

bet gi Questa rase, kad ju yra dvieju rusiu- vieni kur reikia irasyti, o kiti-ne ir minejo, kad sitiems nereikia jokiu papildomu irasu, tai kaip yra is tikruju? g.gif Suklaidino?
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2012 11 13, 14:30)
bet gi Questa rase, kad ju yra dvieju rusiu- vieni kur reikia irasyti, o kiti-ne ir minejo, kad sitiems nereikia jokiu papildomu irasu, tai kaip yra is tikruju?  g.gif  Suklaidino?

tai jokiu irasu ir nereikia lotuliukas.gif ,jus pasakot jis automatiskai viduj mechanizmas iraso jusu balsa ir atkartoja smile.gif nzn gal ne taip paaiskinau , bet viduj kaciukio yra mechanizmas kuris iraso jusu balsa ir paskui kitokiu atkartoja tai ka jus pasaket . iraso ir perleidzia irasa smile.gif o tie kitokie ji pigesni isvis nesneka , tik murkia dar ten kazka..
tbs gavau siandien jau bus skaiciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 13, 15:33)
tai jokiu irasu ir nereikia  lotuliukas.gif ,jus pasakot jis automatiskai viduj mechanizmas iraso jusu balsa ir atkartoja smile.gif nzn gal ne taip paaiskinau , bet viduj kaciukio yra mechanizmas kuris iraso jusu balsa ir paskui kitokiu atkartoja tai ka jus pasaket . iraso ir perleidzia irasa smile.gif o tie kitokie ji pigesni isvis nesneka , tik murkia dar ten kazka..
tbs gavau siandien jau bus skaiciai  ax.gif

aciu, dabar jau aisku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
as cia naujoke, taciau noriu isirasyti i jusu kompanija smile.gif
Noriu pirkti 3 katinus ir 1
http://www.smythstoy...-122895itm.aspx
Katinams yra akcija 2 uz 30, jei neklystu, galbut bus kas prisijungia?
Atsakyti
As dar is tu katinu ir sunu serijos... smile.gif gavau as vakar suni, bet man jis be gyvybes zenklu... ar neispakavus jis turi veikt? jau nermu darosi, minkau minkau ir nieko... nenoriu pakuot, nes dovana, o neveikiancio irgi nenoriu dovanot.. kreipiuosi pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaluine @ 2012 11 13, 15:31)
As dar is tu katinu ir sunu serijos... smile.gif gavau as vakar suni, bet man jis be gyvybes zenklu... ar neispakavus jis turi veikt? jau nermu darosi, minkau minkau ir nieko... nenoriu pakuot, nes dovana, o neveikiancio irgi nenoriu dovanot.. kreipiuosi pagalbos  4u.gif

pries idedant visus tikrinau ,kad visi veiktu . g.gif bandykit ispakuoti is apacios, paziuret galb nusedo batareikos, ir paziurekit kur ranka paspausti kartais buna tas pats burbuliukas pasislenka toliau biski , ne ten kur raudonai issiuvineta.
Papildyta:
QUOTE(Gundia @ 2012 11 13, 15:10)
Sveiki,
as cia naujoke, taciau noriu isirasyti i jusu kompanija smile.gif
Noriu pirkti 3 katinus ir 1
http://www.smythstoy...-122895itm.aspx
Katinams yra akcija 2 uz 30, jei neklystu, galbut bus kas prisijungia?

uzsakyma atsiuskite i emeila ax.gif
Atsakyti
mergytes gal zinot kas cia tokio ar tinka 4 metu mergytei?
http://www.smythstoy...-115897itm.aspx
Atsakyti
SARASIUKAS SIUNTOS-KURI BUS KETVIRTADIENI KAUNE-QUESTA, PENKTADIENI VILNIUJE-ILONIUKASP

slitka
vikuse
aistesara
@egle@
laumike
remele
veversi
aleja.lt- soriukas pas mane liko viena jusu saldainiu dezute blush2.gif blush2.gif
sandra aleks.
dei
jurate.r
noa
jurga_gar
laurytem
flixe
linuske
irmega
justina_R
GRAIN
dangus giedras