Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(Bluntė @ 2012 11 12, 17:56)
O kokios bėdos su šuniuku?  4u.gif  nes išsiunčiau jo užsakymą  g.gif  jis man toooks  mielas  wub.gif

ir jo balsas storesnis, kaciuko balsas fainesnis vaikam
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 12, 22:43)
ir jo balsas storesnis, kaciuko balsas fainesnis vaikam

teko pačiupinėt ir šuniuką blush2.gif nu man jis tooooks wub.gif wub.gif wub.gif Gaila,kad kažkokių bėdų turi sad.gif ir balsas neatgrasus rolleyes.gif
Atsakyti
tai kai uzsakinesit uzsakykit ir man pora katineliu , parasiau i emaila uzsakyma 4u.gif ir kada mazdaaug tiketis?
Atsakyti
Labai noriu TBS 4u.gif

Nusiunciau krepsiuka i pasta blush2.gif Gal pavyks nupirkti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 11 12, 17:29)
Perkat visos katinus... o man Brolio reik laugh.gif

Kur rasti nemaza, tvirta masina?  g.gif  Turiu toki maza Makvyno gerbeja  doh.gif

Broliai praeitais metals pirkti lotuliukas.gif

As pirkau visas masinas fisher price, man kokybe ju superine, jokia detale neatluzo per daugiau nei metus, pilieciams 4m ir metukai, zodziu dziaugiuosi. Tik va dabar sunkiai bet ilgai ieskodma pardej paciupau profesoriu Z paskutine masinyte lotuliukas.gif doh.gif (as daugiau laiko gyvenu stockholme nei Vilniuje)
Atsakyti
Labai ieškau šio rinkinio iš Next. Gal kas esate įsigiję ir netiko? Dydis 11-13 arba 14-16. Į AŽ.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 11 12, 21:07)
tik kazkaip pries kalbinant vis rankyte reikia paspaust,kitaip nekalba.o gal dar ne viska issiaiskinau  ax.gif bet siaip tikrai fainulka  thumbup.gif

Kai ispakuosit, pamatysit yra nustatyti apacioje, ON, OFF arba TRY ME, kol zaisliukas supakuotas buna nustatyta TRY ME, kad parduotuveje neeikvoti bateriju, todel jis tik trumpam isijungia ir vel issijungia.
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 11 13, 09:55)
Kai ispakuosit, pamatysit yra nustatyti apacioje, ON, OFF arba TRY ME, kol zaisliukas supakuotas buna nustatyta TRY ME, kad parduotuveje neeikvoti bateriju, todel jis tik trumpam isijungia ir vel issijungia.

tai kad as atkelusi perstaciau ant on ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 11 12, 23:56)
Labai noriu TBS  4u.gif 

Nusiunciau krepsiuka i pasta  blush2.gif  Gal pavyks nupirkti...  ax.gif

pasistengsiu uzsakyti bet tik velai vakare blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(alinux28 @ 2012 11 13, 10:56)
tai kad as atkelusi perstaciau ant on  ax.gif

kol dega raudona lempute tol jis irasineja ka jus snekat paskui atkartoja, jei uzsigesino lempute jis nebeirasineja tada reikia vel paspausti rankyte ax.gif
o suniukiu bedos kad kai reikia atkartoti jis pradeda cypti... neatkartoja.daugiau viskas veikia.
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 12, 17:19)
.

antradieni : sd ir asda geoerge
treciadieni:  amway, tesco ,smythstoys,disneystore
ketvirtadieni:  chemist ir Hm, asda groceries

o kaip reikaliukai su LR?ar daugiau niekas neprisijunge 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia 1 dėžutės saldainių, galiu perleisti, per daug usisakiau, gauti turėčiau jas kitą savaitę, tai kam reikia prašom rašyti i až, susitarsim 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Mergytes o kiek tokia dezute saldainiu gaunasi su siuntimu?
user posted image

Ar uzsakinejate kalbancius kaciukus labai reikia.

Mergytes gal galetumet ka norsis zaislu (isskyrus kaciuka, ta jau imsim) uzrodyti mergytems 2 ir 4 metuku? aciu labai
Atsakyti