Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

Kada artimiausiu metu planai uzsakineti is mothercare ir fragrance?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 11 11, 22:56)
Žmogų godumas pagavo biggrin.gif Man su vienu jau netgi darosi gėda biggrin.gif

Ne godumas,o biznis,juk galėsiu juos veisti tongue.gif ,o pavasarį pardavinėti mažus kačiukus.
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2012 11 12, 13:24)
Ne godumas,o biznis,juk galėsiu juos veisti  tongue.gif ,o pavasarį pardavinėti mažus kačiukus.

thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi prie godžiųjų 4u.gif
Norėčiau 2 vnt. katukų iš http://www.smythstoy...88-e555ebb8ddb4 parduotuvės. Užsakymą į e-meilą parašiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, penktadieni issiunciau katuku uzsakyma, bet kolkas negavau dar jokiu skaiciuku, tai cia jau sunerimti ar dar laukti. Labai bijau, kad nelikciau be ju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O perkat iš čia: http://www.amazon.co.uk/ ? Kada galima siųsti užsakymą? Reiktų foto filtro... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swarcas: 12 lapkričio 2012 - 13:28
Aciu mergaitems uz katuka 4u.gif

p.s. Labai fainas zaislas, mielas toks, mums 1.5 metu, tai nesiojam ir jungiam ir glostom, kol kas nekalba su juo, bet tikiuos prades.
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 11 12, 13:36)
Aciu mergaitems uz katuka  4u.gif

p.s. Labai fainas zaislas, mielas toks, mums 1.5 metu, tai nesiojam ir jungiam ir glostom, kol kas nekalba su juo, bet tikiuos prades.

tu katuku tokia paklausa,kad vaje vaje,kazin ar gausiu iki kaledu db uzsakius:D
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte.J @ 2012 11 12, 14:00)
tu katuku tokia paklausa,kad vaje vaje,kazin ar gausiu iki kaledu db uzsakius:D

fear.gif tikiuosi ir musu 000054.gif per Kaledas tures ka po egle padet doh.gif
Atsakyti
Aš irgi prisijungiau su kalbančiu šuniuku 4u.gif tikiuosi rasit užsakymą tarp visų katinų biggrin.gif
Atsakyti
Dekui, Pikciurniukei ir Questai uz katinukus. Jau gavom thumbup.gif Tik neisbandem, nes vaikai zuja aplinkui. Lauksim vakaro, kai vaikai sumigs ir su vyru zaisim pasislepe lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, man reikia osteocare liquid 3 vnt. Nes vaikas sulauze padikauli.
Kur geriausios kainos?
Atsakyti