Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(evvva @ 2012 11 11, 16:27)
Sveiki ,kada is Asda maista uzsakinesit ? (klausiu 3 karta ,atsakymo nesulaukiau nei vieno  doh.gif )

griceries pirko berods ketvirtadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2012 11 09, 18:59)
Mergaitės, o kada užsakinėsite dar tuos katinukus? Kada siųsti?

Ar 7-metis ne per didelis jam?  g.gif Ačiū.

QUOTE(Braskiukas @ 2012 11 09, 20:52)
Na, as savo 7-metei net minciu neturiu toki uzsakinet smile.gif na, aisku, butu kazkokia atrakcija, bet tik tiek, kiek ir man paciai butu biggrin.gif
As susilaikiau ir net savo mazesniajam neemiau ax.gif

Nei 7-mečiui, nei 5-mečiui.
Turim tokį tipo telefone, kur reklamuoja. Tai įdomu buvo pirmą kart kai įjungėm.
Dabar nė neprisimena
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 11 11, 17:08)
O aš nieko neklausiau, tiesiog nusiunčiau, ir tiek biggrin.gif Ir viskas gerai biggrin.gif

As irgi taip padariau drinks_cheers.gif

O siaip merginos, juk buvo rasyta ne karta kada pirks Asda groceries, tai nepatingekit ir paskaitykit ka raso Questa ir Pikciurniuke ax.gif Nebus nesusipratimu 4u.gif
Papildyta:
Sorriukas, nepatingejau ir perziurejau, tikrai nerase kada vel uzsakines Asda groceries. Bet manau rytoj tikrai atsakys 4u.gif Gal tiek daug buvo norinciu tu saldainiu, kad neaisku kada vel gales uzsakineti g.gif
Atsakyti
taip sarasiuka ryt paskelbs
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 11, 18:49)

Sveiki,

Norėčiau 4 vnt. katiniukųhttp://www.smythstoy...88-e555ebb8ddb4 parduotuvės. Užsakymą į e-meilą parašiau. Ačiū.
Atsakyti
ar ryt pirksit is HM? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 11, 18:45)
Sorriukas, nepatingejau ir perziurejau, tikrai nerase kada vel uzsakines Asda groceries. Bet manau rytoj tikrai atsakys  4u.gif Gal tiek daug buvo norinciu tu saldainiu, kad neaisku kada vel gales uzsakineti  g.gif

taip laukiau kada Asda uzsakines del tu saldainiu ,daug man ju reikejo , o saldainiai jau pabrango ...nuo siandien rolleyes.gif

o gal kokie nuolaidos kodai buna g.gif
Atsakyti
paziurekit tesci ju buna irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2012 11 11, 19:12)
Sveiki,

Norėčiau 4 vnt. katiniukųhttp://www.smythstoy...88-e555ebb8ddb4 parduotuvės. Užsakymą į e-meilą parašiau. Ačiū.

Sveiki pakeičiu užsakymą vietoj 4 katinų norėčiau 6 vnt.,į e-meilą pataisymą parašiau.
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2012 11 11, 22:45)
Sveiki pakeičiu užsakymą vietoj 4 katinų norėčiau 6 vnt.,į e-meilą pataisymą parašiau.

Žmogų godumas pagavo biggrin.gif Man su vienu jau netgi darosi gėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 11 11, 22:56)
Žmogų godumas pagavo biggrin.gif Man su vienu jau netgi darosi gėda biggrin.gif

O man be nė vieno ir negėda biggrin.gif tongue.gif

Mergaitėms ačiū už mašinytę ir žinoma greitą ir puikų darbą 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 11 lapkričio 2012 - 22:04
QUOTE(*Svajone* @ 2012 11 11, 23:02)
O man be nė vieno ir negėda  biggrin.gif  tongue.gif

Tu labai atspari visuomenės spaudimui mastau.gif Aš tai ne. Jei nuolaidos - reikia pirkt, jei visi katinus - tai ir aš lotuliukas.gif A čio? Paskui eisiu gatve, visi pirštais badys. Sakys, čia ta, čia ta, be katino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 lapkričio 2012 - 22:04