Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(perla69 @ 2012 11 09, 19:59)
Ar 7-metis ne per didelis jam?  g.gif Ačiū.

Na, as savo 7-metei net minciu neturiu toki uzsakinet smile.gif na, aisku, butu kazkokia atrakcija, bet tik tiek, kiek ir man paciai butu biggrin.gif
As susilaikiau ir net savo mazesniajam neemiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 11 09, 20:46)
Šūds. g.gif
Aš paklausiau eksperto - savo mažiaus. Jis pasakė, kad nėra tokio daikto, kaip visa kolekcija, yra tiesiog daug beibleidų. Tai va, jei tu padovanosi du, tėvai dar du, seneliai vieną - tai turės 5, ir bus daugiau, negu kolekcija. Nes juos galima išmontuoti į atskiras detales, ir iš kelių sumontuoti vieną labai gerą. Principe jau ir iš trijų darbo tikram beibleidininkui yra sočiai!

Žėk, kiek čia jų, ir regis, 20 proc. nuolaida yra, jei dar nepavėluota nusiųsti unsure.gif

Uj, labai ačiū ekspertui:) suskaičiaai, kad turi būti 7. Bet ten dar herarchija, ane?

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 09, 21:40)
As jau uzsisakiau, tai tada parasyk kad tavo 1katineli prijungtu prie manes, as ir is Kauno

rašau, kad aš su Jumis. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 09, 21:39)
Ko jus pergyvenat, jei vaikams netiks, paciom pravers, galesim vietoj vyro pasisodint ir bendraut, katiniukas nors viska isklausys ir dar atkartos, ne taip kaip vyrai puse pro viena ausi iejo, puse pro kita isejo ir po to po 10 min sako ka sakei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Po 10 min ir katinas neatkartos, vyrams ir katinams - per sunkus uždavinys. Čia kokios anytos ar uošvienės reikia - ir pasakyt ką blogai. Tada ir po 10 metų prisimins ir gražiausiai atkartos lotuliukas.gif

QUOTE(Vailingo @ 2012 11 09, 22:31)
Uj, labai ačiū ekspertui:) suskaičiaai, kad turi būti 7. Bet ten dar herarchija, ane?

O čia jau aš nebelabai, maniškis neintensyviai jau domisi. Žinau, kad geresni kažkokie su metalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailingo @ 2012 11 09, 21:31)

ner uz ka, su nekantrumu lauksim tu katinu, tik kazin ar kaledu islauks doh.gif

QUOTE(Noa @ 2012 11 09, 21:40)
Po 10 min ir katinas neatkartos, vyrams ir katinams - per sunkus uždavinys. Čia kokios anytos ar uošvienės reikia  - ir pasakyt ką blogai. Tada ir po 10 metų prisimins ir gražiausiai atkartos lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors iš Žirmūnų katinukų važiuos pasiimt? ax.gif
Atsakyti
Maniske nuo 2 metu su ipado katinu zaidzia.. Pati susiranda isijungia.. Zodziu tik padek telefona ne vietoj...
Laukiam dabar katinuko ir kazkail slept reiks iki kaledu..
Atsakyti
per kiek laiko atsiuncia is HM prekes? gal zinot kokia ten tvarka pas juos? 4u.gif aciu is karto
Atsakyti
labas,
ar jau uzsiskaet katinukus? visai noreciau poros ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2012 11 09, 23:04)
labas,
ar jau uzsiskaet katinukus? visai noreciau poros ir as  4u.gif

Gali dar siust, nes lyg antradieni uzsakines jei neklystu
Atsakyti
labuka mamukai mirksiukas.gif paskubekite pasiimineti garsiuosius katinukus, nes jie pas mane atakave visas spintas ir kampus biggrin.gif visa savaitgaly busiu namie tad galeti skubeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniukasp @ 2012 11 10, 11:34)
labuka mamukai  mirksiukas.gif  paskubekite pasiimineti garsiuosius katinukus, nes jie pas mane atakave visas spintas ir kampus  biggrin.gif  visa savaitgaly busiu namie tad galeti skubeti  4u.gif

pas mane jau tik dezute liko thumbup.gif aciu visoms kas greit pasiime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 10, 10:36)
pas mane jau tik dezute liko  thumbup.gif  aciu visoms kas greit pasiime  wub.gif

tikiuosi ir as ryt galesiu taip pasakyti blush2.gif
Atsakyti