Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

Principas toks, tik kad kaciukas ne telefone smile.gif
Atsakyti
ar uzsakinesit is ASDA.com
Atsakyti
QUOTE(Vailingo @ 2012 11 09, 16:20)
aš irgi norėčiau ax.gif man iš tiesų tai vieno reikia, bet galiu pirkti ir du. O ką jie daro? Kiek mačiau tai tik kalba mielai... O šiaip ar mieli būtų tie katinukai vienerių metų mergytei ir...beveik dvejų metų tikrai katei biggrin.gif ? Ar susikalbėtų? biggrin.gif  biggrin.gif 

Jei rimtai: kame to žaislo cinkelis?

Manau, bus per maža, jų rekomenduojamas amžius lyg nuo 5, jei gerai pamenu g.gif
Esmė ta, kad čia yra žaislas, pagal išmaniajam telefonui skirtą žaidimą ir, aišku, labiausiai įdomus tiems, kas žino žaidimą. Aš saviškiui spec parodžiau kompe, patikrinau reakciją biggrin.gif Tai mažoji (1,4 m) išsigando blink.gif Dabar jau nebebijo, bet pradinė reakcija buvo su ašaromis. Katinukas pakartoja kas jam sakoma, metinukas dar nekalba.. smile.gif

QUOTE(Noa @ 2012 11 09, 16:51)
O tų kačių/šunų Lietuvoj aplamai yra tokių? biggrin.gif Ar kokia parduotuvė sumanys užsivežt, o visi vaikai jau turi? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tviga @ 2012 11 09, 17:04)
Taip ir pakartoja, vakar vakare parsivežus vyrui parodžiau, o katinėlis jį durneliu pavadino  biggrin.gif bet gi pats kaltas, nes pirmas katinėliui taip pasakė.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 09, 19:09)
Principas toks, tik kad kaciukas ne telefone smile.gif

uj, fainai kaip - ačiū! Emocijų veidrodis toks bigsmile.gif

Žodžiu, vieno man reik tikrai. O jei nesulauksiu iki savaitgalio "naparnikės", siųsiu užsakymą dviems viena.

Ai, kaimynei padovanosiu antrą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 09 lapkričio 2012 - 18:06
Sakykite, kur be ELC ir mothercare, dar galima rasti HappyLand žaislų? Ar niekur? unsure.gif
Atsakyti
uj, nepamačiau..
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 09, 18:47)
As jungsiuos su 3 .

O!

Man reik, kad siųstų į Kauną.

tutska2, kuri labambai siunčiam užsakymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 09 lapkričio 2012 - 17:33
QUOTE(Tasty @ 2012 11 09, 19:26)
Manau, bus per maža, jų rekomenduojamas amžius lyg nuo 5, jei gerai pamenu  g.gif
Esmė ta, kad čia yra žaislas, pagal išmaniajam telefonui skirtą žaidimą ir, aišku, labiausiai įdomus tiems, kas žino žaidimą. Aš saviškiui spec parodžiau kompe, patikrinau reakciją biggrin.gif Tai mažoji (1,4 m) išsigando  blink.gif  Dabar jau nebebijo, bet pradinė reakcija buvo su ašaromis. Katinukas pakartoja kas jam sakoma, metinukas dar nekalba.. smile.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif

pagal Jūsų aprašymą - labiau tiks sūnėnui. Ale vis tiek į tuos namus biggrin.gif

Tik žaidimus susišaudyt dabar 4u.gif

Bet esmė ta, kad čia ne pabaiga. Mat aš dukterėčią mažulytę turiu vieną, o sūnėnų metų 6-7-rių - tris.

Taigi. Vienas sūnėnas jau parašė labai įkvėptą laišką Kalėdų Seniui, na, labai prašydamas VISOS kolekcijos tų kažkokių bibleidų... Aš tik paveiksliuke juos mačius blush2.gif , nežinau, kas jie tokie... Tad jei matėte - praneškit, kas ta VISA kolekcija ir kiek ji... kainuoja? biggrin.gif Aš amazonėj uk žiūrėjau. Tai vienas tos kolekcijos narys kainuoja - 60lt. blink.gif Labai tikiuosi, kad brangus todėl, kad - vienas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 09 lapkričio 2012 - 18:08
QUOTE(Tasty @ 2012 11 09, 18:26)
Manau, bus per maža, jų rekomenduojamas amžius lyg nuo 5, jei gerai pamenu  g.gif

Šūds. g.gif

QUOTE(Vailingo @ 2012 11 09, 18:48)
Tad jei matėte - praneškit, kas ta VISA kolekcija ir kiek ji... kainuoja?  biggrin.gif

Aš paklausiau eksperto - savo mažiaus. Jis pasakė, kad nėra tokio daikto, kaip visa kolekcija, yra tiesiog daug beibleidų. Tai va, jei tu padovanosi du, tėvai dar du, seneliai vieną - tai turės 5, ir bus daugiau, negu kolekcija. Nes juos galima išmontuoti į atskiras detales, ir iš kelių sumontuoti vieną labai gerą. Principe jau ir iš trijų darbo tikram beibleidininkui yra sočiai!

Žėk, kiek čia jų, ir regis, 20 proc. nuolaida yra, jei dar nepavėluota nusiųsti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 lapkričio 2012 - 18:47
Mergaitės, o kada užsakinėsite dar tuos katinukus? Kada siųsti?

Ar 7-metis ne per didelis jam? g.gif Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla69: 09 lapkričio 2012 - 19:00
QUOTE(Vailingo @ 2012 11 09, 17:33)
uj, nepamačiau..

O!

Man reik, kad siųstų į Kauną.

tutska2, kuri labambai siunčiam užsakymą?

As jau uzsisakiau, tai tada parasyk kad tavo 1katineli prijungtu prie manes, as ir is Kauno
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 11 09, 17:26)

Ko jus pergyvenat, jei vaikams netiks, paciom pravers, galesim vietoj vyro pasisodint ir bendraut, katiniukas nors viska isklausys ir dar atkartos, ne taip kaip vyrai puse pro viena ausi iejo, puse pro kita isejo ir po to po 10 min sako ka sakei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba
ar uzsakytumete ir kokia kaina butu vilniuje
lauksiu i az. http://www.lexibook....-CD-player.html
Atsakyti