Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(Ugneta @ 2012 11 09, 16:37)
labas
nooooorim  4u.gif kada galetumet uzsakyti???

kai tik susirinktu free deliveris uzsakytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 09, 17:38)
kai tik susirinktu free deliveris uzsakytu  4u.gif

o.k. tai siunciu tada uzsakyma emailu mirksiukas.gif
auksaplaukes mums dabar visas gyvenimas lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2012 11 09, 16:45)
o.k. tai siunciu tada uzsakyma emailu  mirksiukas.gif
auksaplaukes mums dabar visas gyvenimas  lotuliukas.gif  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 09, 16:38)
kai tik susirinktu free deliveris uzsakytu  4u.gif

Prisidėjau ir aš su mažiuku užsakymu iš disney ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levana @ 2012 11 08, 20:45)
Laba diena, norėčiau 2 katinukų iš čia : http://www.smythstoy...88-e555ebb8ddb4  ax.gif yra dar galimybė juos nupirkti?

nurodytu e-mail jau parašiau ax.gif

aš irgi norėčiau ax.gif man iš tiesų tai vieno reikia, bet galiu pirkti ir du. O ką jie daro? Kiek mačiau tai tik kalba mielai... O šiaip ar mieli būtų tie katinukai vienerių metų mergytei ir...beveik dvejų metų tikrai katei biggrin.gif ? Ar susikalbėtų? biggrin.gif biggrin.gif

Jei rimtai: kame to žaislo cinkelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 09 lapkričio 2012 - 16:27
QUOTE(Vailingo @ 2012 11 09, 17:20)
aš irgi norėčiau ax.gif man iš tiesų tai vieno reikia, bet galiu pirkti ir du. O ką jie daro? Kiek mačiau tai tik kalba mielai... O šiaip ar mieli būtų tie katinukai vienerių metų mergytei ir...beveik dvejų metų tikrai katei biggrin.gif ? Ar susikalbėtų? biggrin.gif  biggrin.gif 

Jei rimtai: kame to žaislo cinkelis?

Man atrodo, kad jei aš būčiau tikra katė, tai neščiau mieles nuo tokio gyvulio lotuliukas.gif Verčiau imk vieną biggrin.gif

Jis ten kažkaip kalba. Kartoja, ką jam sako. Aš Elenai vieną paėmiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, ar uzsakytumet is ebay? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 11 09, 18:30)
Man atrodo, kad jei aš būčiau tikra katė, tai neščiau mieles nuo tokio gyvulio lotuliukas.gif Verčiau imk vieną biggrin.gif

Jis ten kažkaip kalba. Kartoja, ką jam sako. Aš Elenai vieną paėmiau biggrin.gif

Supratau smile.gif

O, pala, kaip kartoja, ką sako?

Mano dukterėčia vienerių - tad ji tik vėjo kalba dar šneka, bet jos vyresnis brolis tai labai žmogiškai, nu. Lietuviškai.

Ir viską tas katukas atkartoja? bigsmile.gif

Gerai.

Noriu vieno! Gal kas dar jungsis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 09 lapkričio 2012 - 16:44
QUOTE(Vailingo @ 2012 11 09, 16:42)
Supratau smile.gif

O, pala, kaip kartoja, ką sako?

Mano dukterėčia vienerių - tad ji tik vėjo kalba dar šneka, bet jos vyresnis brolis tai labai žmogiškai, nu. Lietuviškai.

Ir viską tas katukas atkartoja? bigsmile.gif

Gerai.

Noriu vieno! Gal kas dar jungsis? bigsmile.gif

As jungsiuos su 3 .
Atsakyti
O tų kačių/šunų Lietuvoj aplamai yra tokių? biggrin.gif Ar kokia parduotuvė sumanys užsivežt, o visi vaikai jau turi? lotuliukas.gif

Kaip kartoja, tai aš neįsivaizduoju. Gal tiesiogiai. Tu jam sakai - eik šikt, jis tau irgi tą patį, eik šikt! biggrin.gif
Atsakyti
Noriu mergaitėm padėkoti už katinėlius 4u.gif tikrai įdomūs thumbup.gif ačiū 4u.gif
QUOTE(Noa @ 2012 11 09, 16:51)
O tų kačių/šunų Lietuvoj aplamai yra tokių? biggrin.gif Ar kokia parduotuvė sumanys užsivežt, o visi vaikai jau turi? lotuliukas.gif
Kaip kartoja, tai aš neįsivaizduoju. Gal tiesiogiai. Tu jam sakai - eik šikt, jis tau irgi tą patį, eik šikt! biggrin.gif

Taip ir pakartoja, vakar vakare parsivežus vyrui parodžiau, o katinėlis jį durneliu pavadino biggrin.gif bet gi pats kaltas, nes pirmas katinėliui taip pasakė.
Tik pastebėjau, kad reikia neskubėti šnekant, tada tiksliai atkartoja, tik juokingu balsiuku. Ir dar jam galima pėdutes pakutenti, ar pilveli tada irgi kažkokius garsus leidžia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tviga: 09 lapkričio 2012 - 17:05
QUOTE(Margarita... @ 2012 11 09, 17:40)
Sveiki, ar uzsakytumet is ebay? smile.gif)

ne 4u.gif
QUOTE(Noa @ 2012 11 09, 17:51)

bet jau jus kai pasakysit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(tviga @ 2012 11 09, 18:04)
Noriu mergaitėm padėkoti už katinėlius 4u.gif  tikrai įdomūs  thumbup.gif  ačiū 4u.gif

Taip ir pakartoja, vakar vakare parsivežus vyrui parodžiau, o katinėlis jį durneliu pavadino  biggrin.gif bet gi pats kaltas, nes pirmas katinėliui taip pasakė.
Tik pastebėjau, kad reikia neskubėti šnekant, tada tiksliai atkartoja, tik juokingu balsiuku. Ir dar jam galima pėdutes pakutenti, ar pilveli tada irgi kažkokius garsus leidžia  smile.gif

thumbup.gif mano vaikam suniukas labiau patiko
Atsakyti