QUOTE(Questa @ 2012 11 09, 09:13)
QUOTE(Questa @ 2012 11 09, 10:08)
aha, mes tokia turim, tai labai labai
http://www.disneysto.../49181/1316005/
QUOTE(Indre @ 2012 11 09, 10:37)
jos tvirtos labai ane?
QUOTE(Indre @ 2012 11 09, 09:37)
man irgi labai patinka sitos lelytes....
bet vis galvoju, ar jos labiau pastatyti graziai ir kaip puosmena, ar tinka zaisti. t.y. jei mazoji dukryte patampys po grindis, ar nieko baisaus?
nes vis vien voliojasi, kai zaidzia.....
QUOTE(Questa @ 2012 11 09, 10:37)
jos tvirtos labai ane?
ir tvirtos, ir labai grazios ryskios spalvos, plaukai i tinkleli sudeti ugis kazkur apie 30cm i kaledini maisiuka labai tinka
QUOTE(Indre @ 2012 11 09, 10:41)
ir tvirtos, ir labai grazios ryskios spalvos, plaukai i tinkleli sudeti ugis kazkur apie 30cm i kaledini maisiuka labai tinka
tai fainai
QUOTE(varniukas @ 2012 11 09, 10:40)
man irgi labai patinka sitos lelytes....
bet vis galvoju, ar jos labiau pastatyti graziai ir kaip puosmena, ar tinka zaisti. t.y. jei mazoji dukryte patampys po grindis, ar nieko baisaus?
na maniske irgi zaidzia, ir patampo ir pasivezioja su savim visur bet kol kas tai nieko jai neatsitiko, nors gavo per praeitas kaledas na plaukai gal pasivelia, betgi visos nori kasas papinti, tai vat ir sukuoja istisai
galima parinkti antradieniui
[/quote]
Mergaites, gal dar siandien Toysrus.co.uk parinktumete, duoda 20 proc nuo siandien iki sekmadienio
[/quote]
Mergaites, gal dar siandien Toysrus.co.uk parinktumete, duoda 20 proc nuo siandien iki sekmadienio
[quote=*mamyte27*,2012 11 09, 11:30]
[/quote]
[/quote]
paklausiu
[/quote]
[/quote]
paklausiu
Mergos, o iš http://www.very.co.uk/ viekas nieko nenori? Aš užsakiau, bet ten yra siuntimas. Keliese pigiau būtų